Şu ramazanın başından beri geceleri uyuyamaz hale geldim. anda öğlen 3-4 civarı uyuyabiliyorum. İftara doğru kalkıp iftarı yapıp uyumaya çalışıyorum ama nafile. Yine uyuyamıyorum. Uyku düzenim allak bullak oldu. Sizce ne yapmalıyım beyler ?
Bir gun uyuma uykun geldiginde aksam 10 gibi yat sabah 8 de kalk aksam otomatik uykun gelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: potur
Bir gun uyuma uykun geldiginde aksam 10 gibi yat sabah 8 de kalk aksam otomatik uykun gelir
Denedim ama sahura kalkınca uyuyamıyorum öylede. Bugün tekrardan yapmayı planlıyorum ama
ben de aynıyım.Ben uykum geldiğinde uyuyorum sonra kalkıyorum :D ama her gün 1-1,5 saat daha geç yatıp geç kalkıyorum nedense.tatilin güzel tarafı da bu zatende her gün aynı geçiyor bazen günleri hatırlamıyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: Banlanacak Olan Adam
ben de aynıyım.Ben uykum geldiğinde uyuyorum sonra kalkıyorum :D ama her gün 1-1,5 saat daha geç yatıp geç kalkıyorum nedense.tatilin güzel tarafı da bu zatende her gün aynı geçiyor bazen günleri hatırlamıyorum :D
Benim için sıkıntı oluyor işte bu durum. Çok rahatsız olmaya başladım artık. Günleri birbirine karıştırıyorum hangi gün ne yaptım bilmiyorum . Bugün uyumamaya çalışıcam işte 9-10 a kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: Caygabe
quote:
Orijinalden alıntı: Banlanacak Olan Adam
Benim için sıkıntı oluyor işte bu durum. Çok rahatsız olmaya başladım artık. Günleri birbirine karıştırıyorum hangi gün ne yaptım bilmiyorum . Bugün uyumamaya çalışıcam işte 9-10 a kadar.
ben salı günü ne yaptığımı hala hatırlamıyorum :D ama benim için böylesi daha iyi düzen rahatsız ediyor beni böyle kafam daha rahat oluyor.