Şu ramazanın başından beri geceleri uyuyamaz hale geldim. anda öğlen 3-4 civarı uyuyabiliyorum. İftara doğru kalkıp iftarı yapıp uyumaya çalışıyorum ama nafile. Yine uyuyamıyorum. Uyku düzenim allak bullak oldu. Sizce ne yapmalıyım beyler ?
Bir gun uyuma uykun geldiginde aksam 10 gibi yat sabah 8 de kalk aksam otomatik uykun gelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: potur
Bir gun uyuma uykun geldiginde aksam 10 gibi yat sabah 8 de kalk aksam otomatik uykun gelir
Denedim ama sahura kalkınca uyuyamıyorum öylede. Bugün tekrardan yapmayı planlıyorum ama
ben de aynıyım.Ben uykum geldiğinde uyuyorum sonra kalkıyorum :D ama her gün 1-1,5 saat daha geç yatıp geç kalkıyorum nedense.tatilin güzel tarafı da bu zatende her gün aynı geçiyor bazen günleri hatırlamıyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: Banlanacak Olan Adam
ben de aynıyım.Ben uykum geldiğinde uyuyorum sonra kalkıyorum :D ama her gün 1-1,5 saat daha geç yatıp geç kalkıyorum nedense.tatilin güzel tarafı da bu zatende her gün aynı geçiyor bazen günleri hatırlamıyorum :D
Benim için sıkıntı oluyor işte bu durum. Çok rahatsız olmaya başladım artık. Günleri birbirine karıştırıyorum hangi gün ne yaptım bilmiyorum . Bugün uyumamaya çalışıcam işte 9-10 a kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: Caygabe
quote:
Orijinalden alıntı: Banlanacak Olan Adam
Benim için sıkıntı oluyor işte bu durum. Çok rahatsız olmaya başladım artık. Günleri birbirine karıştırıyorum hangi gün ne yaptım bilmiyorum . Bugün uyumamaya çalışıcam işte 9-10 a kadar.
ben salı günü ne yaptığımı hala hatırlamıyorum :D ama benim için böylesi daha iyi düzen rahatsız ediyor beni böyle kafam daha rahat oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme