Şimdi Ara

Uyku modumu-saat ayarımı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Arçelik klima aldım(6210 AA ),henüz pek kullanmadık,kafama bir iki soru takılıyor.
    Şimdi klimada uyku modu var 1-2-3-......-7 saate kadar ayarlıyorsun.(henüz denemedim).
    Birde saati istediğin zaman aralığına ayarlıyarak klimanı o saatler arasında çalışmasını sağlıyorsun.
    Şimdi; bu iki seçenek bana benzer geliyor,bana uyku modunun ne farkı olduğunu açıklayacak bir arkadaş varmı??
    bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EL NiNo -- 18 Haziran 2008; 12:06:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EL NiNo

Arkadaşlar Arçelik klima aldım(6210 AA ),henüz pek kullanmadık,kafama bir iki soru takılıyor.
    Şimdi klimada uyku modu var 1-2-3-......-7 saate kadar ayarlıyorsun.(henüz denemedim).
    Birde saati istediğin zaman aralığına ayarlıyarak klimanı o saatler arasında çalışmasını sağlıyorsun.
    Şimdi; bu iki seçenek bana benzer geliyor,bana uyku modunun ne farkı olduğunu açıklayacak bir arkadaş varmı??

sayın arkadaşım bendede aynı klima var ve kullanma kulavuzunda açıkca yazıyor okursanız buradan anlatılandan daha iyi anlarsınız.
  • tam net olarak anlaşılmıyor,sende anlasaydın bana en azından aradaki farkı yazabilirdin
  • quote:

Arkadaşlar Arçelik klima aldım(6210 AA ),henüz pek kullanmadık,kafama bir iki soru takılıyor.

ben anlatayım uykumodunda soğutmada sıcaklık her saatte 1 c artar .iki saat sonunda 2 c lik artış olduktan sonra sıcaklık 4 saat boyunca sabit kalır ve toplam 6 saat sonunda kapanır ısıtmada ise sıcaklık azaltıyor
  • quote:

tam net olarak anlaşılmıyor,sende anlasaydın bana en azından aradaki farkı yazabilirdin

ben anlarım ama yazmam,sebebimi okumaya üşenenlere asla yardım etmem,hatta servisden yardım almayı akıl edemeyenlere asla kere asla yardım etmem,senin gibi birde uklalalık yapanlarasizin gibi okudugunu anlamayanlara klima fazla bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Uyku Modu Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.