Arkadaşlar gece 12.00 civarı yatıp,sabah 8 civarı uyanıyorum.Ancak uyandıktan sonra ayılamıyorum kolay kolay.Sürekli bir miskinlik ve uyku durumu oluyor bende.Aramızda aynı problemi yaşayan var mı?Varsa ne yapıyorsunuz bu problemi aşmak için?
Fazla uyumaktan kaynaklanıyor olabilir. Yahut şu sıralar mevsim geçişi oda etkiliyor olabilir.
Hocam çok da uyumuyorum aslında.Tatilde 10 saat filan uyurdum rahat.Sonra dershane filan başlayınca düşürdüm uyku süresini.Bir türlü kendime gelemiyorum ya
Yaklaşık 8 saatlik uyku bana çok fazla geliyor. Yani uyumaya uyurum ama günümün 3te 1 gitti diye için acır
@nazosby
Hocam tatil işte ne yaparsınNeyse artık dershane başlıyor 7 saate düşürürüm uykuyu
ben de senin gibi yapardım. yani 12de yatıp 8 de kalkardım.ama bu sene öss senesi olduğu için erken kalkıp ders çalışıyorum.tabi yatış saatimi de değiştirdim.10:30 la 11:00 arası yatıp 6 da kalkıyorum.kalkar kalkmaz uykum geliyor biraz ama bi yüzümü yıkayınca geçiyor.gün içerisinde de eskisine nazaran daha zinde olduğumu söyleyebilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme