Şimdi Ara

Uyku problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gece 12.00 civarı yatıp,sabah 8 civarı uyanıyorum.Ancak uyandıktan sonra ayılamıyorum kolay kolay.Sürekli bir miskinlik ve uyku durumu oluyor bende.Aramızda aynı problemi yaşayan var mı?Varsa ne yapıyorsunuz bu problemi aşmak için?

• Fazla uyumaktan kaynaklanıyor olabilir. Yahut şu sıralar mevsim geçişi oda etkiliyor olabilir.
  • Hocam çok da uyumuyorum aslında.Tatilde 10 saat filan uyurdum rahat.Sonra dershane filan başlayınca düşürdüm uyku süresini.Bir türlü kendime gelemiyorum ya
  • Yaklaşık 8 saatlik uyku bana çok fazla geliyor. Yani uyumaya uyurum ama günümün 3te 1 gitti diye için acır
  • @nazosby

Hocam tatil işte ne yaparsınNeyse artık dershane başlıyor 7 saate düşürürüm uykuyu
  • ben de senin gibi yapardım. yani 12de yatıp 8 de kalkardım.ama bu sene öss senesi olduğu için erken kalkıp ders çalışıyorum.tabi yatış saatimi de değiştirdim.10:30 la 11:00 arası yatıp 6 da kalkıyorum.kalkar kalkmaz uykum geliyor biraz ama bi yüzümü yıkayınca geçiyor.gün içerisinde de eskisine nazaran daha zinde olduğumu söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.