Şimdi Ara

Uyku yapan bitkisel urun onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uyku duzenimi duzeltmeye calisiyorum. Baharatcilarda bulabilecegim cay gibi demleyip icmelik bisey onerirmisiniz? aksamlari icip yatayim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Melisa çayı

@cabriolet1981

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikohobi -- 12 Kasım 2024; 3:8:28 >
  • papatya çayı ve yıldız anason bende işe yarıyordu epey. yıldız anasonu içmek zor olabilir. alkolsüz sıcak rakı gibi geliyor.

• Anason bana kokusu çok kötü geliyo hocam. Papatyayı da denemiştim pek bi etkisini göremedim ama melisa hiç içmedim onu deneyebilirim.

Başka öneriler varsa alırım arkadaşlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cannabis çayı bulabilrsen 

• Yaseminli yeşil çay. Fakat yeşil çayda da kafein var, o nedenle düşük sıcaklıkta, az süre demleyip içmen gerek.

Ayrıca kafein alımına, yemeğe, spora dikkat ediyor musun?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Hocam uyarıcı olarak siyah çay eskiden günde 1,5 lt içerdim uyku diye bişey kalmamıştı. Son 1 yıldır günde 1 bardağa düşürdüm ve onu da hava karardıktan sonra içmiyorum gündüz içiyorum. Bazen de ıhlamır kaynatıyorum. Onun haricinde sadece su içiyorum yazın 3 lt, kışın 2 lt.

Yemek günde en az 1 öğün lifli şeyler yiyorum, çiğ sebze tarzı. Ana öğünlerim genelde karbonhidrat ve protein ağırlıklı malesef bunu düzeltemedim. Daha fazla lif almam lazım. 2023 ağustosundan bugüne 21 kg verdim.

Spor sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 12 Kasım 2024; 13:45:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iyi bir zayiflama ilaci bilen?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilaç olarak zestad beni çok güzel uyumuştu. bitkilerde papatya çayı da sakinleştiriyor uykuya hazırlıyor .

• melatonin direkt. çay falan uğraşma

• passiflora çiçeği çayı güzel sakinleştiriyo ama uyutur mu bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim uyuyasım yoksa hiç bir şey uyutamiyor.

• F1SECO kullanıcısına yanıt
    +1 zaten uyku olayı psikolojik bişey. uyku ilaçları bana göre hikaye.

ben ilkokula giderken uykuya dalış anını neden hiç hatırlamıyoz diye çok meraklanmıştım. her gece yattığımda uykuya dalış anını yakalamak için dikkatimi topluyodum. ama hep uyuya kalıyodum ve gözümü sabah açıyodum, hayal kırıklığına uğruyodum "gene o anı yakalayamadım" diye.

bi gece gene böyle dikkatimi topladım. o gece saat 01 olunca baktım ki uyuyamıyom, dedim boşver ben uyuyayım. uyumaya karar verince de, artık uyuyamadığımı fark ettim. kendimden geçmek istiyodum ama olmuyodu. o gece 03'lere kadar uyuyamadım.

müthiş bi korku kapladı içimi. ertesi gece ve sonraki gecelerde gene 03'lere kadar uyuyamadım ve korkudan ağlıyodum, bidaha hiç uyuyamıcam diye düşünüyodum.

bu sorun senelerce sürdü. 2 ayda bir falan nüksediyodu, bi gece uyuyamazsam 2-3 gece üst üste aynısını yaşıyodum. %100 psikolojik bi korku hissi oluyo.

sonra ne oldu? akşamları film izlerken uyuya kaldığımı fark ettim. ben de her gece film açıp filmin kaşısında yatmaya başladım. bunu yaptıktan sonra anında düzeldim. artık her gece %100 sorunsuz uyuyamaya başladım. birkaç sene sonra uyuyamama sorunumu zaten unutmuştum ve artık film bile açmadan normal uyumaya başladım. sorunu %100 aştım. zaten sorunu kendi kendime yaratmıştım. kendi kerizliğimden.

uyku ilaçları ekstra yorgunluk hissi yaratmaya kasıyo ama uyuyamama hastalığına yakalanan birinin uyuyamıyor olmasının yorgunlukla hiçbir alakası yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyindeki uyku devresini yaktım galiba.
    Kafein dostunuz değildir +18

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Hersey beyinde valla

• Problem ne tam olarak uyku saatleri kaydı mı yoksa uyuyamıyor musun?

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt
    genellikle gece uykusu yok hocam. duzene oturtsam bile 2-3 gun suruyor sonra saatleri yine kayiyor

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Tebrikler!

Benim tecrübe ettiğime göre vücudu uykuya hazırlamak gerekiyor. Mesela akşam yemeğini geç ve ağır yediğim zaman, ya da fazla alkol tüketimi sonrası vücudum rahatlayamıyor uyku öncesi. Bunu sabah uyandığımda uyku nabzıma bakınca da görüyorum. Çok geç spor yapmak, ya da o gün hiç spor yapmamak da etkiliyor benim uyku düzenimi. Son olarak da mental rahatlama. Uykudan en az bir saat önce telefonu uyku moduna alıp, kenara bırakıyorum. Kitap okuyorum, bitki çayı içiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.