< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Uykusuzluk bana ne yapar?
-
-
Uyuma ucakta yat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam dünde öyle yapayım dedim ama uçakta koltuklar çok dik ve birbirine çok yakın uyunmuyor.
Suan 2 saat kaldi sey yapabilirsin günün belli saatlero uyursan salliyorum 6-7 saatlik uykuya es deger dene
Hala uyumadım sadece nefesim yetmiyormuş gibi oluyor. 1 saate evdeyim bakalım uyuyabilecek miyim.
magnezyum eksikliği ve diğer vitamin ve mineral eksiklikleri olabilir. Ayrıca 5g ve emf de etken :/
-
Hocam düzenli multivitamin ve magnezyum bisglisinat kullanıyorum, günlük bilgisayar ve cep telefonu kullanımım da 1 saati bulmuyordur.
-
Omega 3 eksikliğini de değerlendir.
Ben uykusuz kalınca başım dönüyor ve gözlerim çökmüş gibi hissediyorum. sende var mı bunlar
-
Baş dönmesi olmadı hocam, gözlerim yandı sadece bazen. Uyuyamasam da gözlerimi dinlendirdim zaman buldukça. Beklediğimden daha dayanıklı çıktım diye tahmin ediyorum uykusuzluğa. 2 günde unutkanlık veya reflekslerde yavaşlama başlar dedim ama gayet verimli geçti zaman.
-
Arkadaşlar yine böyle bir gece beni bekliyor, ne önerirsiniz uyuyabilmem için. morfin bulsam çakarım
sakın psikiyatrinin eline düşme. uyumak için birçok şey deneyebilirsin. yaşın genç. sakın uyumak için psikiyatrik hap alma.
2 tane melissa çayını demleyebilirsin aynı bardağa, uyutur, 5htp-melatonin-valerian root- passiflora ve triptofan içeren bir karışım bul trendyoldan. bunun dışında l theanine deneyebilirsin.
GABA supplementi var onu deneyebilirsin. magnezyumu zaten kullanıyormuşsun. lemon balm diyorlar onu da deneyebilirsin. Omega 3ünü de günlük al.
bunların dışında q10 supplementleri,quercetin olabilir, zencefil içeren gıdalar, b1 b6 ve b12 seviyenin yanında vitamin d seviyen de çok önemli. bunları normal seviyelere çek.
sakın psikiyatrik ilaçlarla uyuma. alkolle bile uyusan onlardan daha iyi.
benden sana tavsiye.
-
Hocam 5htp dışında söylediğiniz her şeyi aktif kullanıyorum. Sadece pasiflora ertesi gün çok bitkinlik yapıyor diye kullanmamayı tercih ediyorum. Bunlarda uyutmuyor beni maalesef.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5FE463906 -- 24 Haziran 2023; 3:15:51 > -
Hocam ben sadece uyku zamanım kısıtlı olunca uyuyamıyorum. Yarın erken kalkmam gerekecek tek problem o, yoksa uyuyorum yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X