Şimdi Ara

Uyum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, ben yeni, orta seviye bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat düşündüğüm parçaların birbirleriyle uyumlu olup olmadığını bilemiyorum, parçalar şunlar;

Ekran Kartı: SAPPHIRE ATI HD 3650 512MB 128BIT DDR3 (DirectX 10.1) PCI-E x16 EKRAN KARTI 11127-04-20R

İşlemci: AMD ATHLON 64 X2 DUAL 5000+ 2.6GHz (SOKET 940)

RAM: KINGSTON HYPERX 2GB 1066MHZ DDR2 RAM KHX8500D2K2/2G

Hard Disk: SAMSUNG 80 GB 7200 8 MB CACHE SATA2

Kasa: FEEL HURRICANE 400W ATX KASA FL550

Ürünleriwww.hepsiburada.com'dan seçtim ama anakart bilgim neredeyse sıfır olduğu için o konuda bir seçim yapamadım, bu parçaların birbirleriyle sorun çıkarıp çıkarmayacağını + bunlara uygun bir anakart söyleyen olursa sevinirim. Bir de olması gerekli olan fakat benim atladığım bir şey var mı :D

(Klavye, mouse, ses sistemi ve monitörü eski bilgisayarımdan kullanacağım için onları yazmadım)

• 80 Gb harddışk öyle bir pc için yazık olur paran varsa 250-320 gb alabilirsin GIGABYTE GA-M59SLI-S4
    bu anakartta güzel bir parça uyum sorunu yaşamazsın şimdiden hayırlı olsun
  • Bence kasa üzerinde biraz düşün derim feel kasaların işçiliği biraz kötü ve psu gerçek değerlerinde çıkmıyor sonradan psu derdin olmasın
    bu sisteme ben olsam asus veya cooler master bakardım
  • Ya aslında Hard Diski bilgisayar sadece bir kaç oyun için kullanılacağı için düşük seçtim, neticede o fiyatta çok fazla oynama yaptırmıyor belki dediğin gibi yaparım,teşekkürler :)

Aslında kasa konusunda onu(feel) düşünmemin sebebi hakkında ses dışında kötü yoruma rastlamamış olmam ve hem arkada hem önde 14cm'lik 2 tane fana sahip olmasıydı,ısınma sorunlarından bayağı çektim de :D Cooler Master'larda RC-690 KKP2-GP 460W ATX fena gelmedi, ne dersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kararsızlık sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.