Herkese selam, ben yeni, orta seviye bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat düşündüğüm parçaların birbirleriyle uyumlu olup olmadığını bilemiyorum, parçalar şunlar;
Ekran Kartı: SAPPHIRE ATI HD 3650 512MB 128BIT DDR3 (DirectX 10.1) PCI-E x16 EKRAN KARTI 11127-04-20R
Ürünleriwww.hepsiburada.com'dan seçtim ama anakart bilgim neredeyse sıfır olduğu için o konuda bir seçim yapamadım, bu parçaların birbirleriyle sorun çıkarıp çıkarmayacağını + bunlara uygun bir anakart söyleyen olursa sevinirim. Bir de olması gerekli olan fakat benim atladığım bir şey var mı :D
(Klavye, mouse, ses sistemi ve monitörü eski bilgisayarımdan kullanacağım için onları yazmadım)
80 Gb harddışk öyle bir pc için yazık olur paran varsa 250-320 gb alabilirsin GIGABYTE GA-M59SLI-S4 bu anakartta güzel bir parça uyum sorunu yaşamazsın şimdiden hayırlı olsun
Bence kasa üzerinde biraz düşün derim feel kasaların işçiliği biraz kötü ve psu gerçek değerlerinde çıkmıyor sonradan psu derdin olmasın bu sisteme ben olsam asus veya cooler master bakardım
Ya aslında Hard Diski bilgisayar sadece bir kaç oyun için kullanılacağı için düşük seçtim, neticede o fiyatta çok fazla oynama yaptırmıyor belki dediğin gibi yaparım,teşekkürler :)
Aslında kasa konusunda onu(feel) düşünmemin sebebi hakkında ses dışında kötü yoruma rastlamamış olmam ve hem arkada hem önde 14cm'lik 2 tane fana sahip olmasıydı,ısınma sorunlarından bayağı çektim de :D Cooler Master'larda RC-690 KKP2-GP 460W ATX fena gelmedi, ne dersiniz?