Tanrının sevdiği kulu olduğunuzu gösterir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uyurken kalp krizi geçirip ölmek
-
-
Yok öyle bir bilgi.
-
Aksine öldüğünü bile farkedememek büyük azap...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke o şekilde ölebilsem hemen şu an kabul ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K????? K?? -- 24 Nisan 2022; 23:7:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uyurken ölen bir insanın huzur içinde öldüğünü nerden biliyorsunuz? Uykusunda ölen bir ölüyle iletişime mi geçtiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 25 Nisan 2022; 1:24:4 > -
Uyurken belirli bir ağrı eşiğini aşan uyarımlarda insanı uyandıran refleksler var. Eğer biri uykusunda öldüyse, ya bu ağrı eşiğini aşacak kadar yüksek bir ağrı skoruna ulaşan uyarım yoktur ya da olsa da beyin çoktan hipoksiktir cevap veremez. İki durumda da ağrısız olduğu söylenebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBJECT 101 -- 25 Nisan 2022; 2:18:28 > -
Ölüm acısını kimler duymaz?
Sual: Ölüm acısını herkes duyacak mıdır?
CEVAP
Ölüm acısı, dünya acılarının hepsinden daha acıdır. Bir kâfir, uyku hapı içerek veya narkozla her tarafı uyuşturulduktan sonra da ölse, çok şiddetli olan ölüm acısını duyar. Fakat salih mümin, kurşun yağmuruna tutulsa, bu acıyı duymaz. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Allahü teâlâya yemin ederim ki, ölüm meleğini görmek, bin kılıç darbesinden daha şiddetlidir. Yine Allahü teâlâya yemin ederim ki, mümin bir kulun her damarı ölüm acısını duymadıkça, canı çıkmaz.) [Ebu Nuaym]
(Şehit ölüm acısını duymaz.) [Beyheki]
(Şehit, öldürülmesinin acısını, ancak bir pirenin ısırması kadar duyar.) [Nesai]
Ölüm acısı 70 kere kılıçla doğranmaktan fazladır; ama Allahü teâlâ, sevdiği kullarına bu acıyı duyurmaz. Ölüm acısı, kabir azabı yanında hiç kalır. Kabir azabı mahşer azabı yanında hiçtir. Mahşer azabı da, Cehennem azabının yanında hiçtir. Salih mümin, ne ölüm acısını, ne kabir azabını, ne de Cehennem ateşini duymaz
-
Ben müslüman değilim hocam o yüzden benlik bişey yok yazdıklarında.
-
Öncelikle hitap etmek niyetiyle bile olsa bana hocam deme.
Yukarda nakledilen bilgileri inkar etsen bile bu başına gelmesine mâni değildir. Burda kafir olan uykuda bile olsa, ölüm acısını hisseder diye yazılmış. Kafir olduğun halde ve yukarda yazılan bilgiler içersinde kafirlerin ölüm acısını hissettiği yazılı olduğu halde üzerine hiç alınmaman şaşırtıcı
-
Kime nasıl hitap edeceğime ben karar veririm ve inanmadığım bir dinin kitabında yazan şeyleri neden dikkate almadığım gibi saçma bir soruyu sormanı kendi içinde değerlendirmeni tavsiye ederim. Ben diyorum ki inanmıyorum sen diyosun ki "kafirler için de" yazılmış. Sen inanıyosan inan saygım var. Senin de inanmayana saygın olsun kendi inancınla taciz etme başkalarını tamam mı HOCAM? Bloklayayım da daha fazla zırvalama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBJECT 101 -- 25 Nisan 2022; 4:45:13 > -
Sen dalga mı geçiyorsun? Adam sana saygılı bir şekilde yazmış bana hocam deme falan diyosun. Zaten genel olarak bir her şeyden üstün otorite görülme isteği var sende. İşte neymiş oruç tuttuğum için kimse yemek su bile içemezmiş, Kuran'da bu yazdığı için inanmayan bile uycakmis falan. Allah'ın adını söyleyip kendi anlayış ve fikirlerini, o olmasa bile en azından belki de içten içe sahiplendiğin fikirlerini insanlara empoze edip egonu tatmin etmeye çalışıyormussun gibi hissediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyse ki hepsi böyle değil. İnanmıyorum deyince "inanmıyosan sıkıntı yok" derler genelde. Bunun gibileri bazen çıkıyor. Aslında "sen inanmasan da bunlar gerçek kafana sokucaksın bunu" demeye getiriyor arkadaş. Bi de hocam demicekmişim. Sıkıntılı yani belli. Geçmiş olsun ne diyelim.
-
Ne desin sana aşkitellom mu desin? Kulak memeni mi yalasın? Tipe bak ya
-
Uykuda kalp krizi geçirince bence uyanıp kıvranıp acı çekip öyle ölürsün bence
kaWga
Blokla geç
Herhalde kalp krizi geçirirken uyanırsın ya uyuya kalmak gibi olmaz, bir de kalp dursa da beyin bi sure daha devam ediyor ya çalışmaya, beyin olumu biraz daha sonra oluyor o yüzden acısız ölüm yok gibi bana göre, beyni bi lazer ışınıyla yok ederseniz belki olabilir. Silahla bile vursanız beynin kalanı daha kısa süre olsa bile yaşayacak.
Rabbim hepimize sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah.
En çok korktuğum şey habersiz ölmek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sen dalga mı geçiyorsun? Adam sana saygılı bir şekilde yazmış bana hocam deme falan diyosun. Zaten genel olarak bir her şeyden üstün otorite görülme isteği var sende. İşte neymiş oruç tuttuğum için kimse yemek su bile içemezmiş, Kuran'da bu yazdığı için inanmayan bile uycakmis falan. Allah'ın adını söyleyip kendi anlayış ve fikirlerini, o olmasa bile en azından belki de içten içe sahiplendiğin fikirlerini insanlara empoze edip egonu tatmin etmeye çalışıyormussun gibi hissediyorum.
|
Ben müslüman değilim hocam o yüzden benlik bişey yok yazdıklarında. |
Benzer içerikler
- narkozluyken konuşmak
- boğazda kalan hap erir mi
- evlere bayrak asmak yasak mı
- propecia kullananlar
- 2011 sigara fiyatları
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- yeşil nasim
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X