Şimdi Ara

Kalp krizi geçiriyordum sabah sabah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam uykunun en tatlı yerinde gümmmm diye bir ses geldi binadan, la bir zıpladım yatakdan baktım duvarlar muvarlar kapılar vs. sallanıyor deprem oluyor sandım.

Tam o sırada binada bağırış çağırış sesleri felan geliyor, dedim aha millet depremden kaçıyor.Pantolonu kaptım babama seslendim tam kaçırıyordum.

Babam da o sarsıntı ve şiddetli gürültüye kalkmış o da deprem oluyor sanmış tam salonda göz göze geldiğimiz sırada kapıya doğru yönelirken o sesi duyduk polis yat yere yat yat yat...

Aga sabah sabah binada bir dairenin koç başıyla kapısını kırıp şafak operasyonu yapıyorlarmış meğerse.O nasıl kapı kırmak yiğidim ? Bina yıkılıyordu yahu aklım çıktı ya.Neyse allah polisimize devletimize zeval vermesin sabah sabah ufak çapta bir kalp krizi yaşadık ama canları sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A7443585 -- 19 Eylül 2023; 6:14:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Geçmiş olsun, suçları neymiş?

• OptikForm kullanıcısına yanıt
    Her sene bir kere mutlaka baskın oluyor, kaçak göçmenleri toplayıp götürüyorlar sanırım.

• Selim Erkanyoutube
    Okuyom ben ya Sen Yetkili bir abiye benziyorsun. Daha Fazlası İçin Abone Olmayı Unutmayın Okuyom Ben Ya HacıHüsrev Okuyom bn ya babam ceza evinde benim siz yetkili birine benziyorsunuz ohuyom ben ya, hacıhüsrev baskını, benim babam cezaevinde, okuyoz biz ya
    https://www.youtube.com/watch?v=AXTCQqtZtLA
  • Kaçıncı kere şahid oluyorsun?= Ya da yakınında kaçıncı?

• karafetva K kullanıcısına yanıt
    N blm knk saymadım ki 5 6 kere olmuştur herhalde belki daha fazla ama ilk kez kapıyı kırarak girdiler

• Detaylı anlatsana ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gece baş ağrısıyla uyanmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi an zebanileri beklemiştim🤩

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.