Şimdi Ara

Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf). (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beleşe yardım eden yerler var. adı neydi unuttum. a ile başlıyodu.
  • Requiem for a dream'i izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

beleşe yardım eden yerler var. adı neydi unuttum. a ile başlıyodu.

AKut
  • Ailene söyle ilk önce sonra beraber üstesinden gelirsiniz geç olmadan inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodimus_Z

quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

beleşe yardım eden yerler var. adı neydi unuttum. a ile başlıyodu.

AKut

Amatem
  • dogru ya amatem di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harry Jazz -- 14 Temmuz 2010; 18:36:58 >
  • Ailene durumu açıkla.

Bir sağlık kuruluşundan destek al, aksi halde bırakamazsın. Sigara gibi değildir.

Hata ettiğini bil ama bunu düşünme. Hata yapmış insanın hata yapma olasılığı, hiç hata yapmamış insandan daha azdır. Bu gibi düşüncelerle zihnini aydınlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif
    hiçte kullanıo gibi bi durumun yok yazından belli

Ne yazacaktı ? Havada yeşil yaratıklar uçuyor. Ormandayım. Havaya baktığımda deniz görüyorum. Siz de gelin falan mi ? *.*
  • ailenle fln paylaş herkesle git bir hastaneye yol gösterirler sana.Bu arada amatem bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine bağlı bir yer deli hastanesi fln değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif
    hiçte kullanıo gibi bi durumun yok yazından belli

Ne yazacaktı ? Havada yeşil yaratıklar uçuyor. Ormandayım. Havaya baktığımda deniz görüyorum. Siz de gelin falan mi ? *.*

bi kere eroin öle filmlerde görüldüğü gibi direk damardan başlanmıyor. ilk hap veya esrar ile başlanıyor bu 1.

2.cisi çeşitleri var her türlü olablr 10 . kattan düşüyo hissi bile olabllr.

halisünasyon eroinde olmaz balide olur :)

adsl parasını ödemeyen bi aile çocuğna 10 lira harçlık zor verir ve bu paraylada alamaz dostum

hadi ras gele güzel inandırmş

• quote:

Orijinalden alıntı: fuuryoku

ailenle fln paylaş herkesle git bir hastaneye yol gösterirler sana.Bu arada amatem bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine bağlı bir yer deli hastanesi fln değil yani.

teşekkür ederim
  • Gerçekten böyle birşey varsa polise git uyuşturucuya ulaşmanı zorlaştır zaten sonra onlar sağlık kuruluşuna falan yönlendirirler kolay gelsin hadi bismillah
  • quote:

Orijinalden alıntı: emcyaman
    Konu dışı demek her mesaja saçma sapan o rly, cool story bro mu koyacaksın demek ? Tamam adam saçma, dalgasına bir konu açarsa yaparsın, ama bu özel bölümü açıldığından beri sanki konu dışına ciddi birşey yazmak yasaklanmış gibi davranıyor herkes. Sizin gibiler için "GEREKSİZLER" bölümü var.

Bu konu da çok ciddi zaten. Ayrıca konu dışına konu açan biri bunları göze alarak açar konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 14 Temmuz 2010; 18:47:52 >
  • Halüsilasyon mushroom türü şeylerde oluyor zaten bunu biliyorum. Eroini de yüksek doz aldığında direk ölme olasılığı var. Ama yavaştan başlarsa bir şey olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca dediğin gibi. Esrar türü şeylerde bunlara hazırlıktır. SIGARA da bunlara hazırlıktır bence.
  • Hocam ciddiysen yazdıklarında bana pm den ulaş. Tanıdıklarım var piyasanın yarısına mal bulabiliriz. Sıkma canını.
  • Hikaye yazmış adam pes valla Millet nasil ilgi çekeceğini şaşırdi artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

Halüsilasyon mushroom türü şeylerde oluyor zaten bunu biliyorum. Eroini de yüksek doz aldığında direk ölme olasılığı var. Ama yavaştan başlarsa bir şey olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca dediğin gibi. Esrar türü şeylerde bunlara hazırlıktır. SIGARA da bunlara hazırlıktır bence.

yeşil canavar olayıda yüksek doz alkolde görünmekte ama canavarı göremedm yeşilliği gördüm gözde

arkadaş yalan sölüyo kardeşim öle koluma bastıda kafa oldumda yalan bunlar inanma ölebilrdi ciddiyim böle birşey olsaydı bastığı şey enjektör yani öle direk bassaydı kolu kangren bile olablrdi.

neyse sahte konu hadi grşrz

• quote:

kendini kabullenmiş olman güzel

Ben zaten ne olduğumu biliyorum. Ama sen sana uygun bölümü bulamamışsın ki hâlâ burdasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßa®an

quote:

Ben zaten ne olduğumu biliyorum. Ama sen sana uygun bölümü bulamamışsın ki hâlâ burdasın.

Ben konu dışında takılan birisi değilim. Özele bakıyorum arada.Burdada ciddi konuyu gördüğüm için bakayım dedim ama bazı kişiler konunun cıvığını çıkardı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ßa®an

quote:

Ben konu dışında takılan birisi değilim. Özele bakıyorum arada.Burdada ciddi konuyu gördüğüm için bakayım dedim ama bazı kişiler konunun cıvığını çıkardı...

Bu konu mu ciddi? Üstteki arkadaşlar yazmış zaten konunun sahte olma nedenlerini. Siz de hâlâ inanın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.