Şimdi Ara

Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf). (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle konu dışında 3-5 gün takılan ciddi konularını en azından dh konudışına açmaması gerektiğini öğrenir
    Dolayısıyla bende ciddiye almıyorum bu tip konuları
    Ama buradanda ciddi sorunları olanlara sesleniyorum kendinizi açacağınız son yer konudışı olsun sağlam girer hasta çıkarsınız mazallah
  • Hastaneye git
  • eyer doğruysa yazdıkların geçirmiş olsun
  • polisi ara polisi bkz: imzam
  •  Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf).
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif
    hiçte kullanıo gibi bi durumun yok yazından belli

Ne yazacaktı ? Havada yeşil yaratıklar uçuyor. Ormandayım. Havaya baktığımda deniz görüyorum. Siz de gelin falan mi ? *.*

Adam biliyo beyler.
  • Zor Durumda Kalanlar için(Çok Tesirli Bir Dua)

bu formül sihri batil (batilname) kitabinda geçer
    dizgideki yanlisliklari elimden geldigince düzelttim

Sikintili oldugun zaman ve kurtulamadigin zaman bu duayi her sabah 7 kere oku.
    Allahü teala kisa sürede sikintidan kurtarir. Borçluysa öder issizse is bulur.
    Defalarca tecrübe edilmistir. Çok önemli ve tesirli bir duadir.
    Dua budur

Allahümme Ya Latif (7 kere) ya Allah edrikni bilütfikel hafiyyi ena muhtacün zelilün
    Ve entel kaviyyül ganiy. Allahümme ya seriul hisab ya sadidül ikab ya gafur ve ya rahim
    ve ya haliku külli sey in ya fatiris semavati vel ard. Ya falikel habbi ven neva falikel
    isbahu ya veliyyül hasenat ya dafius seyyiat ya gafirel hatiyyat ya satirel averat ya maniel
    beliyyat ya mukilel aserat ya muhyil emvat ya münevvirel ardi ves semavat
    (HACETINI SÖYLE) akdi haceti fi hazihis saate ya ilahel evline vel ahirin ya bediüs semavati vel ardine ya zel celali vel ikram. Ve sallallahü ala seyydina muhammedin ve alihi ecmain. Birahmetike ya samiüd dua ya erhamerrahimin. Bihürmeti muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain. Ya Allah ya Allah ya Allah

• Evinde interneti olan adam fakir olurmu lenn saçma saçma konuşma Fakee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

gel birgün bi şaşal yaparız

• quote:

Orijinalden alıntı: q3n3

quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

quote:

Orijinalden alıntı: lordmanyag

Herşey lise 4 te öss yi kazananamamla başladı, ailem fakir sayılır, bi arkadaşım sadece 10 dakikalığına dertlerden uzaklaabileceğimi söylemişti. Bende kabul etmiştim. O çok sevilen gece klüplerinin arka kısmında damarıma bastı, o günden beri bu haldeyim gözlerimin altı morardı artık dertten uyuyamıyorum bu meret beni çürütecek, adsl parasını zaten zor çıkarıyor ailemiz. Ben bu eroine nasıl para yetiştiririm, mutlaka yakalanacağım birgün.Bana bu mereti nasıl bırakcağımı söyleyin allah rızası için, bursa kırıkağaç köyündeyim
    isteyenle görüşürüm

http://forum.donanimhaber.com/m_41286924/tm.htm

adm son noktayı koy çökertmış =)

• benim babam polis ip adresinden seni bulacam ve kökünüzü kazıyacam bu dünyadan konuyu incellemesi için emniyete verdim geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvari53

benim babam polis ip adresinden seni bulacam ve kökünüzü kazıyacam bu dünyadan konuyu incellemesi için emniyete verdim geçmiş olsun

Konuyu açan şimdi korkudan böyle bişey yok şaka yaptım diyecek ...
  • suvari53

sakin ol şampiyon
  • A ®h Pozitif
    adam keş beyler
  • allah yardım etsin
  • 1- Kafa Buluosan Bu Resım

quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf).

2- Walla KVP de Mematıye Doktor Acı Ceke Ceke Bırakmıstı . - Koydeysen Kendını Narkotık Polısıne Sole Senı Alsın Arabadan Senı Hastaneye Bırakır Sora Ya Oss ye Hazırlanırsın Yada Calısırsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

quote:

hiçte kullanıo gibi bi durumun yok yazından belli

Ne yazacaktı ? Havada yeşil yaratıklar uçuyor. Ormandayım. Havaya baktığımda deniz görüyorum. Siz de gelin falan mi ? *.*

bi kere eroin öle filmlerde görüldüğü gibi direk damardan başlanmıyor. ilk hap veya esrar ile başlanıyor bu 1.

2.cisi çeşitleri var her türlü olablr 10 . kattan düşüyo hissi bile olabllr.

halisünasyon eroinde olmaz balide olur :)

adsl parasını ödemeyen bi aile çocuğna 10 lira harçlık zor verir ve bu paraylada alamaz dostum

hadi ras gele güzel inandırmş

1.İlk hap veya ersrarla başlanıyor diye bi kaide yok.
    2.Halisünasyon sadece balide olmaz
    3.Eroin bağımlılığı insana herşeyi yaptırır
    Konu sahibi arkadaşa gelicek olursak eroin 4 kullanımda bağımlılık yapar , konu bana fake gibi geldi de neyse..Ama ciddiysen Amatem'e git

• quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf).

• admın nicki bebe niciki 1mesajı var fakir ama intereti var aynı zaman da uyusturucu alaabiliyosa inanın
  • SAHTE

İnanmayın amatörce zaten..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.