Şimdi Ara

Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf). (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğru olduğuna inanmasam da bağımlılık tedavilerini bedavaya yapan kurumlar var kurtulamayacağın ümitsizliğine kapılmayıp tedaviye başlarsan kurtulursun
  •  Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf).
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

quote:

hiçte kullanıo gibi bi durumun yok yazından belli

Ne yazacaktı ? Havada yeşil yaratıklar uçuyor. Ormandayım. Havaya baktığımda deniz görüyorum. Siz de gelin falan mi ? *.*

bi kere eroin öle filmlerde görüldüğü gibi direk damardan başlanmıyor. ilk hap veya esrar ile başlanıyor bu 1.

2.cisi çeşitleri var her türlü olablr 10 . kattan düşüyo hissi bile olabllr.

halisünasyon eroinde olmaz balide olur :)

adsl parasını ödemeyen bi aile çocuğna 10 lira harçlık zor verir ve bu paraylada alamaz dostum

hadi ras gele güzel inandırmş

Marihuana da hasinüsasyon yapar

adsl parasını ödeyemeyen o kadar kaliteli marihannayı nerden alıcak arkadaşım ? bide su basmıyo eroin basmş arkadaşı ki yalan hayatımda ilkl insanda bi korku olur iğne basıyolar koluna

en basiti soğutucu çekiyorum de inanırdık belki onlar ucuz.

1. eroin hap ve esrar birbirinden çok ayrı maddelerdir. Söz konusu eroin damardan 6gr enjekte edilmesi halinde bağımlılık yapabilir. Keza hap uzun süreli kullanımda bağımlılık yapar ki iradeli bir insansan düştüğün durumdan çıkmayı bilirsin. Esrar dersen çok güzel bir bitkidir fazlası olamaz. Yani tek cümlede anlatmak istediğin aslında 3 ayrı dünyaymış . Bali ve soğutucuya hiç girmiyorum.
    Dr. Enjoy

• [Deleted by Admins]
  • böyle bir başlığı internette açmanın ne manası var? gider bir doktara tıbbı yardım alırsın. uyuşturucu kullanmayan insanlardan internet ortamında yardım istemek ne derece akıllıca?
  • quote:

quote:

quote:

Ne yazacaktı ? Havada yeşil yaratıklar uçuyor. Ormandayım. Havaya baktığımda deniz görüyorum. Siz de gelin falan mi ? *.*

bi kere eroin öle filmlerde görüldüğü gibi direk damardan başlanmıyor. ilk hap veya esrar ile başlanıyor bu 1.

adsl parasını ödemeyen bi aile çocuğna 10 lira harçlık zor verir ve bu paraylada alamaz dostum

çok saçma bişe söylemişsin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zande33 -- 15 Temmuz 2010; 14:06:29 >

• Orijinalden alıntı: Hyperkin

bunuda ilk defa senden duydum dostum
  • ilk başta geçmiş olsun diyorum.... BU KONUDA DALGA GEÇENLERE YAZIYORUM AYNI DURUMDA SİZ OLSAYDINIZ VE SİZİNLEDE DALGA GEÇSEYDİLER HALİNİZ NE OLURDU ÇOK MERAK EDİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

quote:

Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

damardan almasaydın bişey yokda damardan alıon durumun zor

napcak ağzından mı alcak?Bi fırt çekiyim abi De git işine ya damardan almasaydın iyiydi ne

Yakında fitilini de çıkarırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

quote:

quote:

quote:

Öyle sağlam malı nereden bulacak peki? Güney L.A veya Amsterdam'da değilse biraz zor bulur ki zaten onun da halis yapacağı kesin değil. Direkt eroin girmeye çalışan bir adama bile rastlamadım, biraz atmasyon sanki...

Eroinin halis yapıp yapmadığını anlatacak bir arkadaş çıkarsa hikayeyi yalanlayabilir. Bu arada halisi tiner de yapar.

• Hocam herşey iradene bağlı biraz kendini kontrol etmeyi dene krize girsen bile alma dayan.Eğer kontrol edemezsen hastahaneye yat ve ailene söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodimus_Z

quote:

Orijinalden alıntı: lordmanyag

Herşey lise 4 te öss yi kazananamamla başladı, ailem fakir sayılır, bi arkadaşım sadece 10 dakikalığına dertlerden uzaklaabileceğimi söylemişti. Bende kabul etmiştim. O çok sevilen gece klüplerinin arka kısmında damarıma bastı, o günden beri bu haldeyim gözlerimin altı morardı artık dertten uyuyamıyorum bu meret beni çürütecek, adsl parasını zaten zor çıkarıyor ailemiz. Ben bu eroine nasıl para yetiştiririm, mutlaka yakalanacağım birgün.Bana bu mereti nasıl bırakcağımı söyleyin allah rızası için, bursa kırıkağaç köyündeyim
    isteyenle görüşürüm

Kardes burada herkes seviyesiz şeyler yazar...Sen bu konuyu konu dışı özel bölümüne aç en azından böyLe 07 yaş bebeklerinin yorumlarından uzaklaşırsın

Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf).

yorumun ekrana gelince nod 32 ilkokul tehlike çanları çaldığını gösterdi bizde takılıyoruz forumda 0-7 miş miş miş

hocam size gelince öncelikle allah kurtarsın bunun saklancak bi tarafı yok gurur vs bi kenara atıcan yada herşeyi saklayıp geberip gidicen karar senin gizledikce kurtulamacaksın dahada bağımlı olucak hattta yaşamak için iğne vurmaya başlıcaksın yada aileni alıp tüm tepkilere göğüs gererek hastahanenin yolunu tutucaksın genç çağı hocam herkes hata yapar tekrar geçmiş olsun

• Önce bi eroinin karışımının nasıl yapıldığını söyle bana kaç gr kullanıyorsun nasıl çekiyorsun bakalım doğru isen yardımcı olurum sana,
  • hala iddaa ediyorlarya gülüyorum

insanlar o filmlerdeki gibi ilk damardan başlamazlar çünkü ölümcül olur.

eroinin damardan alınanı genelde halis yapmaz arkadaş çevremden biliyorum çok duydum saldırganlık vb şeyler yapar halis yapan maddeler genelde nasıl desem tiner bali gibi değişik kimyasallardır. beyini nerdeyse felç eder ve hiçbirşey hatırlamaz ama eroin kullanan birinin birçok şeyi hatırlama şansı yüksektir.

arkadaş yalan sölüyor zaten ap açık belli maddi durumu düşük biri anca prestij marka bali alır

her neyse konunun kapatılmasını talep ediyorum şikayet edicem belkde edilmiştir farkındaysanz arkadaş birşey yazmadı 2 sayfa oldu konu.

eroin dışardan bilindiği gibi uçurur

@Robinson_Crusoe

abisi bedavadan koluna basmşlar nerden bilsin

Ayrıca hayal gösteren maddeleri sölim internetten araştırdım o çok bilmişlere zaten bi kaçını burda ben gördüğümden sölemştm

Hayal Gösterenler (HALUSİNOJENLER)

a) Tabii eczalar b) Sentetik eczalar

Esrar LSD

Marijuanna

Meskalin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 15 Temmuz 2010; 14:53:45 >

• Herkes narkotik anasını satıyım konudaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robérto

Herkes narkotik anasını satıyım konudaki.

hahahahaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robérto

Herkes narkotik anasını satıyım konudaki.

imzana bakarsak seninde alkol bilgin geniş dostum.
  • son mesajım olucak belki alıntı yapan olrsa yazdıklarımı cevaplarım

bu tür şeylere kurana sığınarak bırakarlbrsnz 5gün içinde rahatlıkla bırakanı biliyorum sadece sabırlı olun kendini öldürcek düzeye geliyosnz ama iradenizi koruyun.
  • Bende Esrar kullanıyorum. Tabi keyif için bağımlılıkta yaratmıyo . Arkadaş ortamında olursa içerim olmazsada aramam köpek gibi. Sigara ihtiyacı karşılıyo.
  • forum beyinsiz veletlerle doldu malesef :( üzülüyorum kendini ortamda zanneden asosyal veletlerin burda böyle resimler koyarak kendilerini ortamda sanıyor ukala kişiler ama ne yapsınlar çocuklar işte adam olup 2 kelime muhabbet edebilyorsanız o zaman gelin toplum içine biz muhattab olmak zorundamıyız acaba ? kendimizden 5-6 yaş hatta bazen 10 yaş küçüklerle tartışmaya girmekten ne olucak sonu bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.