Şimdi Ara

Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf). (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AmeLe_STaR

admın nicki bebe niciki 1mesajı var fakir ama intereti var aynı zaman da uyusturucu alaabiliyosa inanın

hehe adam haklı beyler.
  • Geber lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordmanyag

Herşey lise 4 te öss yi kazananamamla başladı, ailem fakir sayılır, bi arkadaşım sadece 10 dakikalığına dertlerden uzaklaabileceğimi söylemişti. Bende kabul etmiştim. O çok sevilen gece klüplerinin arka kısmında damarıma bastı, o günden beri bu haldeyim gözlerimin altı morardı artık dertten uyuyamıyorum bu meret beni çürütecek, adsl parasını zaten zor çıkarıyor ailemiz. Ben bu eroine nasıl para yetiştiririm, mutlaka yakalanacağım birgün.Bana bu mereti nasıl bırakcağımı söyleyin allah rızası için, bursa kırıkağaç köyündeyim
    isteyenle görüşürüm

Yalana bak yalanaaa lise 4 ilk mezunlarını bu sene verdi ! ve daha sonuçlar açıklnmadı
  • sen zaten yaşama. lise 4te össyi kazanabilen birini tanımıyorum ben. liseden mezun olunca ancak kazanırsın. hani bu 7. sınıfta okuyan bi öğrencinin iyi bi üniversiteye giremedim diye intihar etmesi gibi bişey. sen hayata farkla yenik başlamışsın zaten co.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savarana

quote:

Herşey lise 4 te öss yi kazananamamla başladı, ailem fakir sayılır, bi arkadaşım sadece 10 dakikalığına dertlerden uzaklaabileceğimi söylemişti. Bende kabul etmiştim. O çok sevilen gece klüplerinin arka kısmında damarıma bastı, o günden beri bu haldeyim gözlerimin altı morardı artık dertten uyuyamıyorum bu meret beni çürütecek, adsl parasını zaten zor çıkarıyor ailemiz. Ben bu eroine nasıl para yetiştiririm, mutlaka yakalanacağım birgün.Bana bu mereti nasıl bırakcağımı söyleyin allah rızası için, bursa kırıkağaç köyündeyim
    isteyenle görüşürüm

Yalana bak yalanaaa lise 4 ilk mezunlarını bu sene verdi ! ve daha sonuçlar açıklnmadı

ilk mezunları geçen sene verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

quote:

hiçte kullanıo gibi bi durumun yok yazından belli

Ne yazacaktı ? Havada yeşil yaratıklar uçuyor. Ormandayım. Havaya baktığımda deniz görüyorum. Siz de gelin falan mi ? *.*

bi kere eroin öle filmlerde görüldüğü gibi direk damardan başlanmıyor. ilk hap veya esrar ile başlanıyor bu 1.

2.cisi çeşitleri var her türlü olablr 10 . kattan düşüyo hissi bile olabllr.

halisünasyon eroinde olmaz balide olur :)

adsl parasını ödemeyen bi aile çocuğna 10 lira harçlık zor verir ve bu paraylada alamaz dostum

hadi ras gele güzel inandırmş

Marihuana da hasinüsasyon yapar

• Burda insanlar bunu gerçek olabileceğini düşünmüyor. Birinin ölümüne yol açabilecek davranışlarda bulunuyor.

Konuyu açan arkadaşım. Ailenle açık konuş ve hastaneye git. Tedavi olacaksın
  • gol dk 90+62
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKuBiLaYxXx

quote:

Orijinalden alıntı: [Sync]

quote:

Orijinalden alıntı: kN0xviLLe

Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf).

[simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: kroto

quote:

Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

damardan almasaydın bişey yokda damardan alıon durumun zor

aynen madem deniyecen folyo yada sgarada denesenydin önce işin zor kardeş allah kurtarsıne..

direk baliyle başlasaydın çok güzel olucaktı of ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

konuyla alakası yok ama resme çok güldüm
  •  Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf).
  •  Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf).
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

damardan almasaydın bişey yokda damardan alıon durumun zor

napcak ağzından mı alcak?Bi fırt çekiyim abi De git işine ya damardan almasaydın iyiydi ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

quote:

hiçte kullanıo gibi bi durumun yok yazından belli

Ne yazacaktı ? Havada yeşil yaratıklar uçuyor. Ormandayım. Havaya baktığımda deniz görüyorum. Siz de gelin falan mi ? *.*

bi kere eroin öle filmlerde görüldüğü gibi direk damardan başlanmıyor. ilk hap veya esrar ile başlanıyor bu 1.

2.cisi çeşitleri var her türlü olablr 10 . kattan düşüyo hissi bile olabllr.

halisünasyon eroinde olmaz balide olur :)

adsl parasını ödemeyen bi aile çocuğna 10 lira harçlık zor verir ve bu paraylada alamaz dostum

hadi ras gele güzel inandırmş

Marihuana da hasinüsasyon yapar

adsl parasını ödeyemeyen o kadar kaliteli marihannayı nerden alıcak arkadaşım ? bide su basmıyo eroin basmş arkadaşı ki yalan hayatımda ilkl insanda bi korku olur iğne basıyolar koluna

en basiti soğutucu çekiyorum de inanırdık belki onlar ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 15 Temmuz 2010; 2:13:07 >

• kendıne, bu yaptıgının onu kırıcı oldugunu söyle.
  • ıh ıh ıh ıh hayatta herşeyden tad almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

quote:

isteyenle görüşürüm

Bence sende başla hani nişanlın yüzüne tükürmüş ya sende konu açmşsın !
    Sana da iyi gelir içindeki sızıyı giderir

bunun nisaşanlısı iyi mıçmamış

• tamam herkes hata yapar gençliğinin bir bölümünde ama sen en sondan başlamışsın birader
  • Ben burada birisinin yalan veya doğru söylediğini kanıtlamak için çalışmıyorum. Sizin için sanki madde kullanan insanlar hep anormal olacak. Kullanır bu arkadaş gibi davrananlar da olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.