Şimdi Ara

Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf). (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

hala iddaa ediyorlarya gülüyorum

insanlar o filmlerdeki gibi ilk damardan başlamazlar çünkü ölümcül olur.

eroinin damardan alınanı genelde halis yapmaz arkadaş çevremden biliyorum çok duydum saldırganlık vb şeyler yapar halis yapan maddeler genelde nasıl desem tiner bali gibi değişik kimyasallardır. beyini nerdeyse felç eder ve hiçbirşey hatırlamaz ama eroin kullanan birinin birçok şeyi hatırlama şansı yüksektir.

arkadaş yalan sölüyor zaten ap açık belli maddi durumu düşük biri anca prestij marka bali alır

her neyse konunun kapatılmasını talep ediyorum şikayet edicem belkde edilmiştir farkındaysanz arkadaş birşey yazmadı 2 sayfa oldu konu.

eroin dışardan bilindiği gibi uçurur

@Robinson_Crusoe

abisi bedavadan koluna basmşlar nerden bilsin

Ayrıca hayal gösteren maddeleri sölim internetten araştırdım o çok bilmişlere zaten bi kaçını burda ben gördüğümden sölemştm

Hayal Gösterenler (HALUSİNOJENLER)

a) Tabii eczalar b) Sentetik eczalar

Esrar LSD

Marijuanna

Meskalin

dostum sen cok saçmalıyorsun git soğuk bir su iç bence 2 saatte gelme yada geliyosan millet kaçında yakalıyamasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf).

On numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: -quasar

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

hala iddaa ediyorlarya gülüyorum

insanlar o filmlerdeki gibi ilk damardan başlamazlar çünkü ölümcül olur.

eroinin damardan alınanı genelde halis yapmaz arkadaş çevremden biliyorum çok duydum saldırganlık vb şeyler yapar halis yapan maddeler genelde nasıl desem tiner bali gibi değişik kimyasallardır. beyini nerdeyse felç eder ve hiçbirşey hatırlamaz ama eroin kullanan birinin birçok şeyi hatırlama şansı yüksektir.

arkadaş yalan sölüyor zaten ap açık belli maddi durumu düşük biri anca prestij marka bali alır

her neyse konunun kapatılmasını talep ediyorum şikayet edicem belkde edilmiştir farkındaysanz arkadaş birşey yazmadı 2 sayfa oldu konu.

eroin dışardan bilindiği gibi uçurur

@Robinson_Crusoe

abisi bedavadan koluna basmşlar nerden bilsin

Ayrıca hayal gösteren maddeleri sölim internetten araştırdım o çok bilmişlere zaten bi kaçını burda ben gördüğümden sölemştm

Hayal Gösterenler (HALUSİNOJENLER)

a) Tabii eczalar b) Sentetik eczalar

Esrar LSD

Marijuanna

Meskalin

dostum sen cok saçmalıyorsun git soğuk bir su iç bence 2 saatte gelme yada geliyosan millet kaçında yakalıyamasın

peki tamam saçmalıyorum

• Ee kötü birşeymi, hayatını yaşamaya devam et .Yemişim ailesini. Yük olmak istemiyorsan topla pılını pırtını kaç evden. Bizde kullanıyoruz mırmırlanmıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2A20571EF -- 15 Temmuz 2010; 15:29:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savarana

quote:

Orijinalden alıntı: lordmanyag

Herşey lise 4 te öss yi kazananamamla başladı, ailem fakir sayılır, bi arkadaşım sadece 10 dakikalığına dertlerden uzaklaabileceğimi söylemişti. Bende kabul etmiştim. O çok sevilen gece klüplerinin arka kısmında damarıma bastı, o günden beri bu haldeyim gözlerimin altı morardı artık dertten uyuyamıyorum bu meret beni çürütecek, adsl parasını zaten zor çıkarıyor ailemiz. Ben bu eroine nasıl para yetiştiririm, mutlaka yakalanacağım birgün.Bana bu mereti nasıl bırakcağımı söyleyin allah rızası için, bursa kırıkağaç köyündeyim
    isteyenle görüşürüm

Yalana bak yalanaaa lise 4 ilk mezunlarını bu sene verdi ! ve daha sonuçlar açıklnmadı

yazıda bursa kırkağaç köyü yazıp profilde aydın yazması ayrı bi yalan zaten...

GOOD STORY REİSS!!!!!

• Bu filmi izlemeni öneririm.

Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf).
  • hala esrar marijuana halisilasyon gördürür diyenler var
  • Uyuşturucuyu bırakan milyonlarca kişi olduğunu biliyorsun. Bu nedenle bırakmakla ilgili kararını alıp adım atman gerekli. Kararını al ve harekete geç. Asla erteleme. TUBAM bu konuda ücretsiz rehberlik ve yönlendirme yapmaktadır. Web sayfalarınawww.tubam.net üzerinden ulaşabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.