Şimdi Ara

Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşey lise 4 te öss yi kazananamamla başladı, ailem fakir sayılır, bi arkadaşım sadece 10 dakikalığına dertlerden uzaklaabileceğimi söylemişti. Bende kabul etmiştim. O çok sevilen gece klüplerinin arka kısmında damarıma bastı, o günden beri bu haldeyim gözlerimin altı morardı artık dertten uyuyamıyorum bu meret beni çürütecek, adsl parasını zaten zor çıkarıyor ailemiz. Ben bu eroine nasıl para yetiştiririm, mutlaka yakalanacağım birgün.Bana bu mereti nasıl bırakcağımı söyleyin allah rızası için, bursa kırıkağaç köyündeyim
    isteyenle görüşürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordmanyag -- 14 Temmuz 2010; 18:14:01 >

• Allah kurtarsın kardeşim.
  • sağlık kuruluşlarından yardım alabilirsin inşallah tez zamanda bu dertten kurtulursun..
  •  Uyuşturucu kullanıyorum (İtiraf).
  • Adam buraya ciddi bir konu açmış sizi adam yerine koyup... Siz; saçma sapan resimler yüklüyorsunuz. Bu kadar seviyesizmisiniz?

Sağlık kuruluşlarına müracaat etmenizi öneririm hocam. Tedavi olabilirsiniz...
  • tek çaren var hasta olduğunu kabul edip bir hastahaneye yat,tüm ailene haber ver,dayanabilirsen kurturulursun,allah kurtarsın bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Adam buraya ciddi bir konu açmış sizi adam yerine koyup... Siz; saçma sapan resimler yüklüyorsunuz. Bu kadar seviyesizmisiniz?

Ciddi konuysa özele açsın niye buraya açıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßa®an

quote:

Adam buraya ciddi bir konu açmış sizi adam yerine koyup... Siz; saçma sapan resimler yüklüyorsunuz. Bu kadar seviyesizmisiniz?

Sen yenisin galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faik Ş.

quote:

Orijinalden alıntı: ßa®an

quote:

Sen yenisin galiba

Galiba.

• damardan almasaydın bişey yokda damardan alıon durumun zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordmanyag

Herşey lise 4 te öss yi kazananamamla başladı, ailem fakir sayılır, bi arkadaşım sadece 10 dakikalığına dertlerden uzaklaabileceğimi söylemişti. Bende kabul etmiştim. O çok sevilen gece klüplerinin arka kısmında damarıma bastı, o günden beri bu haldeyim gözlerimin altı morardı artık dertten uyuyamıyorum bu meret beni çürütecek, adsl parasını zaten zor çıkarıyor ailemiz. Ben bu eroine nasıl para yetiştiririm, mutlaka yakalanacağım birgün.Bana bu mereti nasıl bırakcağımı söyleyin allah rızası için, bursa kırıkağaç köyündeyim
    isteyenle görüşürüm

Kardes burada herkes seviyesiz şeyler yazar...Sen bu konuyu konu dışı özel bölümüne aç en azından böyLe 07 yaş bebeklerinin yorumlarından uzaklaşırsın

• adam yazarken dikkat etmedi belki. Şakanında bi sınırı var siz o sınırıda bilmiyosunuz. Yöneticilere kızıyoruz çok sertler diye ama az bile yapıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kN0xviLLe

• quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

• hiçte kullanıo gibi bi durumun yok yazından belli
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.