Şimdi Ara

Uyuşturucu maddelerin kullanımında özel izin hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hüsnü Şenlendirici'ye bir muhabir "Özel izin almayı düşünüyor musunuz?" diye bir soru yöneltti.Bu soru aklıma çok takıldı aileme sordum "Savcılığa gerekçenle birlikte danışıyorsun ama öyle her gerekçeye bu izni çıkartmıyorlar anca ünlüler falan alıyordur." dedi.Ne bu muhabbet?Nasıl özel izin verebiliyorlar,ne için özel izin verebiliyorlar? Bilgili birisi aydınlatabilir mi?

• suboxone felan alıyordur belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence o uyuşturu izni degil icerideki sanikla görusmek icin istenilen izindir

• İlaç yapımında az miktar uyuşturucu kullanılıyor, onun gibi birşeydir heralde.
  • hk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ailene nasıl sordun bunu?
  • anladık breaking bad izliyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FAST FOOD TAVUK ZİNCİRLERİ SAHİBİYİM ÇAMAŞIRHANEM VAR SENLE BU KONUDA KONUŞMAK İSTERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 3 Ocak 2015; 12:32:14 >
  • Yok öyle bişey yasada bişey yok ancak uyuşturucu maddeden kurtulması için savcılık amateme yolluyo seni

Onu başka bişey için söylemişlerdir uyuşturucu madde teşviki diye bir şey yok
    Kırmızı reçeteli ilaçlar var onlarda da çok çok az normal uyuşturuculara göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorduğum sorunun Breaking Bad vs. alakası yok :D Hukuk okumak istiyorum o yüzden böyle şeylere ilgim var bilgim yok.
    Suboxone değil Hüsnü Şenlendirici'nin esrardan dolayı başının yandığı biliniyor.Yani onun iznini almakla ilgili.
    Biliyorsunuzdur belki,ABD'de bazı eyaletlerde başvuruyla resmi dükkanlardan temin edebiliyorsunuz.Ben de "Acaba Türkiye'de izin olayı var mı?" diye düşündüm.
    Günümüzde Dünya'daki çoğu yerde marijuana(esrar)'ın serbest olması üzerinde çalışmalarda büyük artış var çoğu yer serbest hale getirdi yada getirmek üzere.Bu tür sebeplerden böyle sorular oluştu aklımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

anladık breaking bad izliyon

qnq ohde banımı acsana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

qnq ohde banımı acsana?

nickin ne
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

qnq ohde banımı acsana?

nickin ne

alisia ırkcılıktan sınırsız atmıslar

• quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Sorduğum sorunun Breaking Bad vs. alakası yok :D Hukuk okumak istiyorum o yüzden böyle şeylere ilgim var bilgim yok.
    Suboxone değil Hüsnü Şenlendirici'nin esrardan dolayı başının yandığı biliniyor.Yani onun iznini almakla ilgili.
    Biliyorsunuzdur belki,ABD'de bazı eyaletlerde başvuruyla resmi dükkanlardan temin edebiliyorsunuz.Ben de "Acaba Türkiye'de izin olayı var mı?" diye düşündüm.
    Günümüzde Dünya'daki çoğu yerde marijuana(esrar)'ın serbest olması üzerinde çalışmalarda büyük artış var çoğu yer serbest hale getirdi yada getirmek üzere.Bu tür sebeplerden böyle sorular oluştu aklımda.

Amerika da esrar tedavisi var fakat doktor izni olması şart . bu doktor da sertifikalı devlet tarafından kabul görmüş olacak. Marketlerde satılan şeyiilaç yani içinde kafa yapan ilaçları uyku ilaçlarını çok zor isimlerle marketler satıyor onlarda şehirden uzak eyaletlerde ufak beldeler deki marketler. Diğer turlu temin etmek içmek yasak. Eyalet kanunları farklı farklı oksada çoğunda bulundurmak bile yasak.

İcicilik suç ama aktif bir suç değildiye biliyorum. O izin ne izni tam cÇözemedin ama içmek bulundurmak ve satmak yasak.

• Bestecilerin çoğu kullanıyor adam ilham gelmiyor kafamın güzel olması lazım diyor alıyor izni

• quote:

Orijinalden alıntı: semblance

quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Sorduğum sorunun Breaking Bad vs. alakası yok :D Hukuk okumak istiyorum o yüzden böyle şeylere ilgim var bilgim yok.

Amerika da esrar tedavisi var fakat doktor izni olması şart . bu doktor da sertifikalı devlet tarafından kabul görmüş olacak. Marketlerde satılan şeyiilaç yani içinde kafa yapan ilaçları uyku ilaçlarını çok zor isimlerle marketler satıyor onlarda şehirden uzak eyaletlerde ufak beldeler deki marketler. Diğer turlu temin etmek içmek yasak. Eyalet kanunları farklı farklı oksada çoğunda bulundurmak bile yasak.

İcicilik suç ama aktif bir suç değildiye biliyorum. O izin ne izni tam cÇözemedin ama içmek bulundurmak ve satmak yasak.

Yok öyle ücra köşe marketlerde,uyku ilaçları vs. değil bildiğiniz Migros gibi weed shop açıldı 2 ocak 2013'de Colorado eyaletinde.
    http://rt.com/usa/marijuana-stores-open-colorado-068/

İçicilik,satıcılık kadar olmasa da bir suç evet ama normalde izni olmayanların üstünde 1gr bulunsa bile başı yanarken,izin olduğu durumlarda eyaletlere göre değişiklik olabiliyor.Mesela Colorado'da 1 ounce(28g) kadar taşıma ve bulundurma serbest,21 yaş üzerindeki insanlar ID(Kimlik) ile birlikte gerekli yerlere başvurup bu hakkı kazanabiliyorlar.
    Ama mesela sokakta,parklarda,kafelerde yani herhangi bir sosyal ortamda marijuana içimini yasaklamış eyalet.Görmediğimiz yerde gidin için diyorlar resmen.Tabii bazı işletmeler bunun için özel izin alıp,izinli yerlerde marijuana içimini de serbest hale getirebiliyorlar vs. vs.

Türkiye bence bu konuda çok geride kaldı,hala nelerle uğraşılıyor.

Her neyse uyuşturucuya teşvikten falan çizerler belki beni,uzatmak istemiyorum konuyu daha fazla.Kilitlenebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.