Şimdi Ara

Uyuyamıyorum :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat tam 2'den beri uyumaya çalışıyorum ve bir türlü dalamıyorum

Kafamı yastığa koyduğum anda kafamın içinden binbir türlü şey geçiyor.Sanki odamda birileri var ve muhabbet ediyorlar onların gürültüsünden uyuyamıyorum

Tam 3 gündür doğru düzgün uyuyamıyorum.Uykusuzluktan suratım muşmulaya döndü.Ne yapacağımı şaşırdım..

Sanki kafamın içinde birileri var ve sürekli konuşuyorlar , ben de onlara eşlik ediyorum.Az önce babam kapının önünden geçerken dinlemiş , aynen şöyle demişim ;

''Michael'a burda olmadığımı söyle...''

Genelde kafamı yastığa koyduğum anda uyurum ama 3 gündür uyuyamıyorum

Bol bol ayran içtim.Hatta 500 ml lık Xanax aldım ama hala uykuya dalamıyorum Ayağa kalktığım anda başım dönüyor ve midem bulanıyor.

Önerisi olan var mı ?

• Bende uyuyamıyom hergece kantır oynuyom sende ona öneriyom
  • bende gün içinde çok film izlersem aynısı oluyor,gözümü kapadıgım anda yankılar başlıyor,yarı uyanık yarı dalmış vaziyette, hey dostum hadi ama yapamazsın filan gibi replikler geçiyor kafamdan,sanırım filmler etkiliyor çok izleyince
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusalbirergenim

Bende uyuyamıyom hergece kantır oynuyom sende ona öneriyom

İyi yapıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

bende gün içinde çok film izlersem aynısı oluyor,gözümü kapadıgım anda yankılar başlıyor,yarı uyanık yarı dalmış vaziyette, hey dostum hadi ama yapamazsın filan gibi replikler geçiyor kafamdan,sanırım filmler etkiliyor çok izleyince

Veya da fazla yeraltı edebiyatı okumaktan oluyor
  • Hayatım boyunca hiç bi zaman kafamı yastığa koyduğum gibi uyuyamadım 2 buçuk saatte anca uyuyorum.. Bu uyku sorununa bi çözümü olan yokmudur şimdide mesala 2 gibi yattım.. 3:30 da falan kalktım yataktan uyuyamadığım için saat 5 hala gram uykum yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 26 Temmuz 2009; 5:07:08 >
  • Banada olmuştu 22 : 00 dan 4 e kadar gta oynamıştım aralıksız kıpırdamadan multi olarak Gece kafamı koyunca sanki bilgisayar %100 çalısırya kod işler beynim aynı öyle full çalısıyordu durduramıyordum haliyle beyin durmayınca uykuda olmuyordu sürekli hala pc başındaymış gibi araba sürdüğümü hissediyordum oyunda. çok acayip ondan sonra hiç yatmadan önce çok uzun süre oyun oynamadım yatmadan 1 saat önce oyundan çıkıp öyle uyuyorum beyin dinlensin diye yoksa o halde yatınca hiç uyuyamıyor üstüne unutmak isteyince daha azıyor anılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zıbar
  • olm siz onu bunu boşverin de koridorun sonunda silüetler görmeye basladım ben . siz kaçın kendinizi kurtarın.

not : ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

zıbar

keşke

@Midbroke

nedense birden uykum geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 26 Temmuz 2009; 5:12:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke

olm siz onu bunu boşverin de koridorun sonunda silüetler görmeye basladım ben . siz kaçın kendinizi kurtarın.

Aboo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke

olm siz onu bunu boşverin de koridorun sonunda silüetler görmeye basladım ben . siz kaçın kendinizi kurtarın.

Aboo

dalga geçtiğimi düşünenler olabilir ama gerçek işte. mesela ekrana bakarken falan gözümle yan tarafı görürken de oluyor. karanlıkta tabi beyaz beyaz .

• En iyisi gidip buz gibi bir duş alayım umarım etkisi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

En iyisi gidip buz gibi bir duş alayım umarım etkisi olur..

ılık al buz gibi alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

En iyisi gidip buz gibi bir duş alayım umarım etkisi olur..

sıcak suyla duş al buz gibi su seni daha çok diriltir
  • Bir de böyleleri var.

• Ben de konu açıcaktım şimdi aynen ben de uyuyamıyorum, kafamda hep bişeyler bi düşünceler var gta4teki çatışmalar gözümün önüne geliyo sürekli saat 4ten beri oturuyorum
  • 4'te uyandım dahada uyuyamam sanırımlanet sinekler
  • Dün öğlen saat 4 de kafamı yastığa koydum.Öncesi günden uykusuzdum zaten.Direk zıbardım.Akşam 9 da kalktım.Suyumu içtim.Tekrar zıbardım.Gece 2 civarı yine kalktım.Bırak dedim tekrar zıbardım.Şuan kalktım ve zıbarmadım.Yaklaşık 14 saat uyudum.Bugün uyumamaya çalış yarın koy kafanı uyursun saniyede.Tabi o zamana kadar dayanabilirsen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.