Şimdi Ara

Uzak bir tıp mı yakın bir diş mi ?lütfen cevap yazın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 14 k dayım evime uzak tıplar oluyor Sivas tokat Rize ... Gibi dişte de çok iyi yerler oluyor Marmara diş gibi mezunum tıp için mezuna kaldım ama aklımda karışmıyor değil sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yaparsınız tıp tıptır deyip gider misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durumdayım hocam senden bi kaç bin gerideyim galiba. Rizeyi mi yazsam yoksa marmara ege diş filan mi kararsizim. Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım tıp ayrı bir şey diş ayrı bir şey. arasında dağlar akdar fark var. eğer tıp okumaya gönülden karar verdiysen ve ailenin durumu da iyiyse düşünme git sivasa. olmazsa 1 sene daha beklersin istanbul içi kazanırsın tercih senin. ama tıp isteyip de diş yazarsan geleceğini etkilersin
  • Ben de aynı durumdayım çok kararsızım
  • avcılarınavcısı kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun ama bugüne kadar hiç evimden ayrılmadım kızım bide bu hesap babamın o yüzden evime uzaklık korkutuyor beni şu ana kadar da hep tıp düşündüm gidersen alışırsın uzağa diyorlar ama bilemiyorum

• Doktor mu olmak istiyorsun dişçi mi

• bedirhan54 B kullanıcısına yanıt
    Kız olmanın falan bi önemi yok dostum bu kadar çok tıp istiyorsan yaz rizeye git mesela. Bir sene sonra pişman olmaktan iyidir bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben gecen sene bir sene tip icin kalayim mi yoksa dise mi gideyim dedim kafamda hic yokken dise gittim sene sonunda.ama ben tıpı öyle çok istemediğimi görmüştüm yani bana fark etmezdi. ancak tıpı çok istemişseniz dişe gelmeyin derim sevmeden yapacağınız iş değil çünkü.

• Uzağı sevbiyorum diyorsanız diş hekimliğine bir göz atın nasılmış diye felan. olmazsa gidin bir dişçiye sorun sorularınızı yardım ederler. beğenmezseniz o zaman 1 sene daha beklersiniz.

karar sizin. dikkat edin tercih yaparken
  • ChadSmith kullanıcısına yanıt
    Doktor olmak istiyorum ama işte uzak tıp istanbul diş kafamı karıştırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: bedirhan54

Doktor olmak istiyorum ama işte uzak tıp istanbul diş kafamı karıştırdı

Gerçekten tıp istiyosan uzak tıp yakın tıp fark etmez. Sonuçta bütün hayatını bu meslekle geçireceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

Uzağı sevbiyorum diyorsanız diş hekimliğine bir göz atın nasılmış diye felan. olmazsa gidin bir dişçiye sorun sorularınızı yardım ederler. beğenmezseniz o zaman 1 sene daha beklersiniz.

karar sizin. dikkat edin tercih yaparken

benim sıralama 13200 gibi birşey ailem ankara'da olacak ama şuana kadar ankara da değildik taşındık yani. böyle atıyorum malatya inönü tıp ktü tıp vs gelirse çok büyük olmadıkları için üniversite vasat mıdır? yani üni ortamı felan en azından
    Ama bir yandan da ankara daki dişler gülümsüyor en iyisi dişçilere sormak sanırım
  • Ben tıpta okuyorum ve evine yakın tıpta okumak gerçekten çok büyük bir avantaj.
    Özellikle ilerde bunun faydasını göreceksiniz.Mesela 2. 3. sınıf tıpta gerçekten zor.Ben bu sene 2ye geçtim.
    Yani gerçekten zorlanabilirsiniz.
    Ama tıp gerçekten güzel bir bölüm.
    Diş mi tıp mı diye sorarsan ben direk tıbbı seç derim.Ama şu da var evinden uzak bir yere gidince tamamen tek başınasın.ÖZellikle ilk bir iki ay.Şhre alışman vs. zor olabilir.Bazı ihtiyaçlarını karşılaman zor olabilir.Bir de eğer tıp seçersen bunaldığın zamanlar olacak.Artık ders çalışmak istemiyorum dediğin zamanlar olacak.Bu gibi durumlarda aile gerçekten motivasyon bakımından önemli.Eğer yakın bir yer olursa hemen evine gidersin rahat bir hafta sonu geçirirsin.
    Ama tabii ki bu tamamen sana kalmış.Eğer ben tıp için neresi olursa giderim diyorsan tıbbı yaz.Ama yok ben buna katlanamam diyorsan diş düşünebilirsin.Orada da iyi paralar kazanırsın.Geleceğini kurtarmış olursun.
    Seçim sana kalmış.

• Hocam ben de tokatta tıp okuyorum 2. Sınıf oldum bu sene . Eğer şehir ve okul ile ilgili bir sorun olursa sorabilirsin.

Soruna gelirsek bence tıp , geçen sene ben de senin gibiydim tıp istiyordum ve iyi yerler gelmeyeceği için diş mi yazsam dedim . Şuan iyi ki tıp yazmışım diyorum. Gerçekten diş ve tıp birbirinden çok farklı şeyler. İdealin tıp ise şehir farkı gözetme , bizim fakülteleye de istanbul İzmir gibi yerlerden gelen bir çok kişi var.

• Sivas tıpa git tıp istiyorsan

• İngilizce tıp hakkında bilgisi olan var mı?
    Zonguldak tokat Sivas Rize Erzurum Giresun Urfa Erzincan tıp ta okuyan varsa bana ulaşabilir mi?

• Up

• Hocam öküz ayağı olmaktansa buzağı başı olmayı yeğlerim şahsen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.