Mrb. Bilgi yarışması yapmak istiyoruz. Bunun için ekran dağıtıcı var elimizde 8 ekrana kadar aynı goruntuyu ekranlara dağıtabiliyoruz. Bu çok kullanışlı değil. Bunun yerine 5 adet notebook ve wireless modemle bir bilgisayara nasıl bağlanırırz. teamwiver ve benzeri programlar tek pc ye izin veriyorlar. Tşk.
Fikri olan yokmu arkadaşlar. İnternet uzerinden ofis belgelerini farklı şehirlerdeki şirket çalışanları gorup duzenleyebiliyorlar. buna benzer program varsa buda işimizi gorur. Kullananlardan yardım bekliyorum. TŞk.
quote:
Orjinalden alıntı: r.caliskan Fikri olan yokmu arkadaşlar. İnternet uzerinden ofis belgelerini farklı şehirlerdeki şirket çalışanları gorup duzenleyebiliyorlar. buna benzer program varsa buda işimizi gorur. Kullananlardan yardım bekliyorum. TŞk.
1 Bilgisayara Uzak Masaüstü ile 1den fazla baglanti saglayabilirsiniz. Bahsettiginiz ise farkli bir durum. Farkli lokasyonlarda olsaniz bile sirketin ana merkezinde ki agdaymi$ gibi dosyalari görüp, eri$im saglayip, dosyalar üzerinde degi$iklik yapabilirsiniz. Buna VPN deniyor.
uzak masaüstü bağlantısı en fazla 2 kişiye kadar dstekliyor,2 ve fazlasını istiyorsanız eğer uzak masaüstü lisansı almanız gerekiyor.diğer türlü bir program yok..