Şimdi Ara

Uzakdaki Kablosuz Ağlara Bağlanma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar uzakdaki kablosuz ağı bulabilen bi cihaz var mı?
    Uzaklıktan kastım 100metre +
    Bi arkadaşım böyle bir cihaz olduğunu söyledi ve 12 km mesafesi var dedi bana doğrumudur?

• Arkadaşın Senle Kafa Bulmuş 12 Km Menzilli Wireless Yok .. 100 Metre + Derkende Arada Bina Varmı Açık Alanmı Bunları Bilmeden Bir Şey Diyemeyiz
  • 12km aynı cihazdan iki tane olduğu zaman geçerli oluyor. oda arada engel olmayacak. sinyal kirliliği olmayacak falan filan. 500TL para ile iki tane Bullet iki tane grid anten alıp 50km ağ kurulabilir. senin durumunda bunlardan biri yeterli olabilir ama karşıdaki ap gücü bilinmediği müddetçe hiçbirşeyin garantisi yok. ama wa5210g ile 1km bağlantı sağlayanlar olmuş. birebir görüş olması gerek tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danies

Arkadaşın Senle Kafa Bulmuş 12 Km Menzilli Wireless Yok .. 100 Metre + Derkende Arada Bina Varmı Açık Alanmı Bunları Bilmeden Bir Şey Diyemeyiz

12km wifi yok demişsin. ingilizcen varsa linki incele bence. bu konuda geçerli dünya rekoru 382 kmdir. en son okuduğum bir haberde de adamlar 304km de 5 mbit bağlantı kurmuşlardı.

http://www.gizmag.com/go/7483/
  • gittigidiyor gibi sitelerde uzun mesafeli cihazlar var 1-2 km gibi . onlara bakabilirsin.
  • tp link wa5210g kullanıyorum dostum 1 km den sorunsuz çalışıyor ama arada engel yok
  • Değerli Müşterimiz ;

TL-WA5210G Access Point cihazımız ile Dış ortamda 2 Adet TL-WA5210G Access Pointi Alıcı ve Verici olarak konumlandırırsanız . Açık alanda ortalama 15 km menzil alanı bulunmaktadır. Bu aşamada yapılandırma ile ilgili DonanımHaber üzerinden mesaj atarak bilgi alabilirsiniz. iyi günler dileriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.