Şimdi Ara

Uzaklaşma Paradoksu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonbaharda, iki yanında yapraklarını dökmüş ya da dökmekte olan ağaçlarla süslü, yerde sararmış yapraklarla bezeli sokaklar… Öyle güzeldirler ki!

Eğer birine veda edecekseniz, mutlaka böyle bir sokakta veda etmelisiniz, böylece vedaların da hakkı verilmiş olur adaletten uzak şu dünyada.

“Ben gitmeyi severim.” demiştim bir konuşmamızda. “Hoşçakal demeyi.” Öyleydi gerçekten. Gitmeyi, veda etmeyi, hoşçakal demeyi ve bir daha arkama bakmamayı sevdiğimi düşünürdüm; ama neden sonra bir şeylerin farkına varmaya başladım.

Aslında her terkediş, bir varıştı. Her uzaklaşma aynı zamanda bir yakınlaşma idi ve her kaçış bir yandan da “kucağa düşüş”tü. Ne yazık ki anlamıştım; bu dünyada insanın kendisini kanatan bıçaklardan uzaklaşabilmesi mümkün değildi.

http://www.oguzhandogan.net/uzaklasma-paradoksu

• Sonbaharda, iki yanında yapraklarını dökmüş ya da dökmekte olan ağaçlarla süslü, yerde sararmış yapraklarla bezeli sokaklar… Öyle güzeldirler ki! Eğer birine veda edecekseniz, mutlaka böyle bir sokakta veda etmelisiniz, böylece vedaların da hakkı verilmiş olur adaletten uzak şu dünyada.

Bu satırlar oldukça güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Sonbaharda, iki yanında yapraklarını dökmüş ya da dökmekte olan ağaçlarla süslü, yerde sararmış yapraklarla bezeli sokaklar… Öyle güzeldirler ki! Eğer birine veda edecekseniz, mutlaka böyle bir sokakta veda etmelisiniz, böylece vedaların da hakkı verilmiş olur adaletten uzak şu dünyada.

Bu satırlar oldukça güzel

Teşekkür ederim
  • Gerçekten çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

Gerçekten çok iyi.

Teşekkür ederim.
  • İyiymiş gerçekten beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boston George

İyiymiş gerçekten beğendim.

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzelmiş.
  • ilk satır cok iyi olmus dostum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.