Şimdi Ara

Uzaktan Kumandalı Helikopter Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
0
Favori
71.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: falcon86

quote:

Orjinalden alıntı: AytaCom

quote:

Orjinalden alıntı: falcon86

Arkadaşlar nasıl helikopterlerimiz?Memnun muyuz?Ben kaçırdım Bim'deki kampanyayı alamadım maalesef.

Üsküdar'daki bimlerin birkaçında var 2-3 tane kalmış

İzmir'deyim arkadaşım

hakimevleri bim'de leportaların oraya sakladım bi tane

• Bende alacaktım kaçırdım Şehir dışında olduğumdan net e de giremedim kampanyadan haberim olmadı
  • hocam geçen gün akşamdan sabaha kadar şarja bıraktım
    Canavar gibi havalanıyor
    Çarpmaların haddi hesabı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper srt 10

yazık byeler 2 kanallı almayın paranıza yazık

Dostum paramız buna yetiyor !!!
    Bizde biliriz 6 kanallı almasını ama olmuyor işte
  • kadıköy hasanpaşa da birtane gördüm almak isteyen varsa
  • Bende almayı düşünüyorum ama ömrü uzun olmuyomuş diyolar...
  • http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4608

ben bunu 32 ytl ye aldım bu 7 aydır felan war hala bozulmadı hergun duzenlı bi şekilde oynuyorum 32 ytl gibi birşeye almıştık temiz düzgündü o köpükten olanı kuzenımde wardı bozuk duruodu ucmuodu bı sıktım kırırcak gibiydi direk çektim elimi
  • bu hafta yine gelecekmiş alıcam bakalım
  • beyler ilk sayfadaki resime bakın.
    bim aynı adrese ne koymuş
  • sağlam değil bunlar.kardeşim bi uçak aldı tskdan sünger ya bildiğin hemen bozuluo parçaları kopuyo
  • bu kampanya bütün bim mağzalarında bulunur mu yoksa sadece belli sayıda olanlardamı ?
  • Kullanıp memnum olanlar varmı sadece yüselip alçalan bişi olmasın .
  • ARKADAŞLAR BU ÖLE 2 GÜNDE BOZULAN HELİKOPTERLERDEN DEĞİLDİR 1 YIL ÖNCE ALMIŞTIM BUNUN AYNISINDAN VE 2 AY ÖNCE PERVANESİ NE BASTI annem öyle bozuldu KAPAlı alan helikopteri

AÇIK HAVADA DENEMEYİN KIZIL ÖTESİ İLE AÇIK HAVADA UÇMUYOR DENENMİŞTİR

Ama carrefour un kapalı garajında mükemmel uçar pil ve şarj ömrü uzundur
  • Yok arkadaşım aynısını youtubeden bakabilirsin adı ''PiccoZ'' 2 kanaldır. Yani yükselme-alçalma , sağ-sol'dur. Fakat bunun orjinal piccoz ilk üreten firmamı yoksa benzeri mi emin değilim.Orjinalleri havada daha stabil uçuyor diye de çok yorum okumuşumdur.Farklı bir firma olsa da çok ucuz olduğundan alınabilir.
  • Bu konunun ilk açıldığı tarihten beri kullanmaktayım.Halen sapasağlam duruyor.Fakat algılayıcısı o kadar kuvvetli olmadığı için yön vermek zor oluyor.Fakat bu da yaklaşım 10-15 kere uçurduktan sonra öğrenilir.Bu fiyata denemek isteyenler alıp gönül rahatlığı ile deneyebilir.
  • Hortlatmak gibi olmasın ama kaldımı acaba bu helikopterlerden
  • halamın oglu belcıkada oturuyor gecen sene gelırken msnde gosterdıgı helıkopterını getırmıstı kocaman bırsey abı o kadar profosyenl bırseykı kamerası var dı onunde helıkopterın nereye gıttıgını goruyorsun o derece profesyonel bır alettı yarım saaat fılan ucurmustum cok sevklı oluyor menzılı cok fazla koyun karsı tarafına yaklasık 5 kmlık bır mesefaye kadar ucurmustuk daglardan daglara hehehee
  • carrefour ve electro world'de hala 25 ytl'ye satılıyor. 9 sayfada zaten yazılmış ama söylemeden geçemem; sadece yer çekimini yenen bir şeyi az da olsa kontrol edebilme zevkini tatmak isteyenler alsın çünkü şarjı iyise yukarı gidebildiği kadar gidiyor. çubuğu biraz eğince alçalmak yerine direkt düşüyor. sağa ve sola manevra kabiliiyeti yok gibi bir şey. yani evde sağa sola çarpmadan uzun süre(3.dk) kullanmak şansa bağlı. kızılötesi olduğu için dışarıda aydınlıktan ve hafifliği nedeniyle rüzgardan olumsuz etkileniyor. kapalı ve büyük bir ortam (misal garaj) en ideali.
  • Köpükten ve olabilecek en dandik plastikten olan türleri mevcut.Şarj edeyim derken kırabileceğiniz dandirik bir plastikten yapılmış olanını aldım ben.Eve geldiğimde herşey güzeldi,kutusunu açtım elime aldığım anda bir tarafı içine göçtü.O kadar dandik bir malzemeydi ki 1 yaşındaki bir bebek bile birazcık bastırsa parçalanıverir.Sonrasında göçen kısmı narince dışarı çıkardım ve şarj etmeye başladım.Şarj olurken ha bire şarj ışığı gidiyordu 25 dk'da şarj olabilecek helikopter 2 saatte şarj oldu.Neyse en zor aşamayı attlattım şimdi uçurayım derken,kumandayı ''on'' tarafına getirdiğimde ışığın yanmadığını gördüm.Bir kaç kez denememe rağmen yanmadı gittik değiştirdik bir başka helikopterle.Bu sefer şarj ışığı yanıp sönüyordu hemde saniyelik yanıyordu selektör yaparmış gibi dalga geçiyordu sanki eşşoğlueşşek.Sinirlendim gittim BİM'e 20 liramı geri aldım çerez kuruyemiş ne varsa o 20 lirayla eve zulaladım şimdi karışık Simbat çerezinden yiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.