Şimdi Ara

Uzakten eğitim bilgisayar mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzakten eğitim sistemiyle bilgisayar mühendisliği okumam mümkün müdür?

• Bu konuda hiç bilgisi olan yok mu?
  • turkuaz999 T kullanıcısına yanıt
    Uzaktan bilgisayar mühendisliği okumak yerine internetten yazılım dilleri öğren daha bilgili olursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yardımcı olacak var mı?
  • Arkadaşlar konuyu sürekli güncelliyorum.Lütfen konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yazabilir mi?
  • Gogıla yazınca Süleyman demirel üniversitesinde öyle bir şey çıkıyor. Araştırması da sana kalsın. Yabancı eğitim sitelerinde üniversitelerin uzaktan eğitimleri oluyor. Ama $$ olduğu için çok masraflı olur.
    Ama bm okuyan biri olarak uzaktan tavsiye etmem. Mühendislik örgün eğitim olmadan, hatta dersleri iyi takip etmeden okunabilecek bölüm değil. Okusan da sadece adın mühendis olur. Yazılım, siber güvenlik, yapay zeka vs. gibi çalışmak istediğin bir alt alan varsa aklında internetten kendini yeterince geliştirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiGe..

Gogıla yazınca Süleyman demirel üniversitesinde öyle bir şey çıkıyor. Araştırması da sana kalsın. Yabancı eğitim sitelerinde üniversitelerin uzaktan eğitimleri oluyor. Ama $$ olduğu için çok masraflı olur.
    Ama bm okuyan biri olarak uzaktan tavsiye etmem. Mühendislik örgün eğitim olmadan, hatta dersleri iyi takip etmeden okunabilecek bölüm değil. Okusan da sadece adın mühendis olur. Yazılım, siber güvenlik, yapay zeka vs. gibi çalışmak istediğin bir alt alan varsa aklında internetten kendini yeterince geliştirebilirsin.
    Hocam ben zaten programlama ile ilgileniyorum.Java,javascript,php,html,c# ile özellikle.Ancak müfredata göre eğitim almak daha doğru olur diye düşünüyorum.Süleyman demirel üniversitesine defalarca mail atmama rağmen geri dönüş yapmadılar :( Eğer extra bilgi edinirsen lütfen beni bilgilendir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Mühendisliği okumak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.