Hollywood filmlerindeki uzaylıların dünyamızı istila etmesi ve ABD'nin de onlara savaş açıp tüm dünyayı (!) kurtarması konusu hala cazibesini koruyor. Battleship işte bunlardan bir tanesi. siz ne düşünüyorsunuz? 20 Nisan'da vizyona giriyor. kimler izlemeyi düşünüyor?
ilgi çeken bir konu olduğu için çekip duruyorlar herhalde
Konu başlığı biraz devrik olmuş.
ilgi çeken konu ama milyonlarca benzer film var, aklıma gelenler: Independence day, District 9, Signs, Kehanet, Dünyanın durduğu gün... Örnekler çoğaltılabilir.
başlığa güldüm
uzaylılar temasının bu kadar işlenmesi 2012 'de bizi bekleyen süprizler için olabilir.
Belki de bu olayı iyice bize alıştırmaya çalışıyorlardır.
quote:
Orijinalden alıntı: -ALA-
Belki de bu olayı iyice bize alıştırmaya çalışıyorlardır.
Daha neler
quote:
Orijinalden alıntı: filmartisti
ilgi çeken konu ama milyonlarca benzer film var, aklıma gelenler: Independence day, District 9, Signs, Kehanet, Dünyanın durduğu gün... Örnekler çoğaltılabilir.
Milyonlarca dediniz 5 tane sayabilmişsiniz. Saysak adam akıllı olanları 10'u geçmez herhalde?
Adamlar bu işten para kazanıyor tabii ki çekicekler.Ben olsam bende çekerim.
yorucu bi iş olsa gerek uzaylılarla savaşmak, sanada hak veriyorum
Zamanla bu tarz filmlerin sayısı giderek artacak ...Hollywood daha yeni başladı...
Filmde Rihanna oynuyormuş.Ben izlerim valla.Oyunculuğunu merak ettim.
sanıyorum Yönetmen de konunun klişeliğini bilerek Rihanna'yı koz olarak kullandı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme