Şimdi Ara

Üzerindeki stresi, kaygıyı nasıl atlatabilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum bu arkadslar... Nasıl Yenice'm hiç bilmiyorum.. :|

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enjack

Sorum bu arkadslar... Nasıl Yenice'm hiç bilmiyorum.. :|

Hocam durumunu biraz açarsan yardımcı olmayı isterim.Örneğin mezun musun? veya konu eksiğin mi var? veya çalışmadan verim alamıyor musun?Senin sorun çok geniş olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk

quote:

Hocam durumunu biraz açarsan yardımcı olmayı isterim.Örneğin mezun musun? veya konu eksiğin mi var? veya çalışmadan verim alamıyor musun?Senin sorun çok geniş olmuş.

Mezun değilim. Çalışırken kafamda milyon tane düşünce geçiyor. En gel olamıyorum, bu yüzden en basit sorularda bile takılıyorum. Konu eksiğim yok. Tek ihtiyacım rahatlamak ve rahat rahat ders çalışmak. Ygs zamanı 2 saat kendimi kaldırıp gidebiliyordum. Ama Simdi olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Mezun değilim. Çalışırken kafamda milyon tane düşünce geçiyor. En gel olamıyorum, bu yüzden en basit sorularda bile takılıyorum. Konu eksiğim yok. Tek ihtiyacım rahatlamak ve rahat rahat ders çalışmak. Ygs zamanı 2 saat kendimi kaldırıp gidebiliyordum. Ama Simdi olmuyor.

Şimdi durumunu tam olarak bilmediğimden birşey diyemem ama genel olarak biraz kafa dağıt hocam.Konu eksiğin yokmuş zaten arada gez toz sevdiğin şeyleri yap ha en önemlisi oluruna bırak.Sen elinden geleni yaptıktan sonra o iş olmazsa vardır bir hayır.Sen görevini yerine getirmişsin gerisi teferruat.Başarılar dilerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi durumunu tam olarak bilmediğimden birşey diyemem ama genel olarak biraz kafa dağıt hocam.Konu eksiğin yokmuş zaten arada gez toz sevdiğin şeyleri yap ha en önemlisi oluruna bırak.Sen elinden geleni yaptıktan sonra o iş olmazsa vardır bir hayır.Sen görevini yerine getirmişsin gerisi teferruat.Başarılar dilerim

Cok saol hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• içerek atlatabilirsin. Sevdiğin arkadaşlarınla sevdiğin şeyleri yaparak da atlatabilirsin. Amaç pozitif yaşamak... Sınavı sallamayın fazla, en azından ben sallamıyorum çünkü yarış atı değilim.
  • Ygs de bendede stres mi den kaygımıden hepsinden vardı hal böyle olunca sonucda iyi olmadı şimdi %80 mezuna kaldım lys çalışıyorum hiç stres filan yok kısacası çözüm sınavı takmayacaksın fakat çalışacaksın nasıl yaparsın bilmiyorum ama ne stres kalıyor ne keder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Dehb ile nasıl yaşarım?
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.