Arkadaşlar bugün kafur almak için aktara gittim. Baktım orada üzerlik yazıyor alayım dedim.Ne işe yarar üzerlik. Kafuru kokusu için aldım çok iyi
Sinir sistemini uyarır.
Balgam söktürür.
Mide ve kulunç ağrılarında faydalıdır.
Sulu egzamada şikayetleri giderir.
imiş.
quote:
Orijinalden alıntı: bilaldem12
Sinir sistemini uyarır.
Balgam söktürür.
Mide ve kulunç ağrılarında faydalıdır.
Sulu egzamada şikayetleri giderir.
imiş.
Tesekkür ederim de baska birşey de kullanıl mıyor mu?
Geçen tvde biri bu mevsim alerjilerinde burun akıntısı, hapşurma, gözün kaşınması gibi şeyleri geçirir diyordu. Suda kaynatıp buharını koklayıp içine çekerek yani.
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliso
Geçen tvde biri bu mevsim alerjilerinde burun akıntısı, hapşurma, gözün kaşınması gibi şeyleri geçirir diyordu. Suda kaynatıp buharını koklayıp içine çekerek yani.
Oo burun akıntısıysa iyi
quote:
Orijinalden alıntı: bthcm
quote:
Oo burun akıntısıysa iyi
Ne kadar etki eder bilemem ama yani o öyle diyordu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bthcm
quote:
Oo burun akıntısıysa iyi
Ne kadar etki eder bilemem ama yani o öyle diyordu
üzerlik şamanların transa geçmek için kullandıkları bir bitki türü. muhtemelen tütsü olarak kullanıyorlardı. vücutta salgılanan dmt adı verilen bir enzimin bolca salgılanmasını sağlıyor. halüsülasyon görmenizi bile sağlayabilir. herşeyin oldugu gıbı bunun da fazlası zararlı olsa gerek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme