Şimdi Ara

Uzman bir silkroad PLayer lazım :D *Hunter*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben hunter oldum. lvl 2 hunter oldum ama daha hiç hunterlikten para kazanamadım. Nasıl para kazanıcam ve hunteriğimi çabuk kasmak için neler yapabilirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuckygelin23 -- 16 Ocak 2008; 15:39:03 >

• Hunterlıgını çabuk kasmak için hunter lık yapmayı dene
    PAra kazanman için Trader larla PT kurmalısın , onlar mallarını satarken bir kazanç elde edeceksin ..
    Server Mars ise senin hunter lıgı kasabilirim ^^ 3 lv olacak benim Trader lıkta..
  • ok anladım mal satarlarken partide olmam lazım peki parti paylaşımsız olursa bişi olurmu? hunterlik yaparak kasılıyor biliyorumda lvl 2 gerçekten uzun sürüyor heralde :D
  • ewt paylasımlı olmasi lazim %50 si sana tif kescez yada 5 yıldız yaparsan daha seri kasmıs olurusn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chuckygelin23

ok anladım mal satarlarken partide olmam lazım peki parti paylaşımsız olursa bişi olurmu? hunterlik yaparak kasılıyor biliyorumda lvl 2 gerçekten uzun sürüyor heralde :D

Party konusunda hep Exp Auto Share de yaptıgım için kesin bir bilgim yok. Fakat party olması yeterlidir bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hunter x Hunter neden olmadı ki
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.