Şimdi Ara

uzman kariyer aöf yardımcı kitapları hakkında bilgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
11.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzman kariyer bu sene aöf yayınları çıkarmaya başlamış arkadaşlar, kitapların boyutu küçük taşıması da rahat sevimli bile duruyor :) ben sitesinden 2 kitabını aldım beğendim ama genel olarak sizin fikirleriniz nasıl inceleyen var mı? aöf kitapları dışında uzman'ın kitaplarına çalışsam yeter mi yoksa başka kaynak önerir misiniz?

• Bende aldım sözel dersleri oldukça iyi ama sayısal dersler çok kötü.
    Mesela matematik 2,istatistik 2 boşuna para vermişim bunlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitkilavuz

Bende aldım sözel dersleri oldukça iyi ama sayısal dersler çok kötü.
    Mesela matematik 2,istatistik 2 boşuna para vermişim bunlara.

ben ticaret hukuku ve idare hukuku aldım ama kötü derken nasıl kötü içerik sorular vs mi baskıyla ilgili şeyler mi
    ticaret hukukunda da 1-2 basım hatasına rastladım ama öyle çok önemli şeyler değil, muratta neler neler gördük sonucta.
  • İçerik kötü aöf kitabıyla karşılaştırınca bir çok şeyin yazmadığını gördüm.Tamam belki özet kitap ama özet demek hiç bir şey yazmamak değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitkilavuz

İçerik kötü aöf kitabıyla karşılaştırınca bir çok şeyin yazmadığını gördüm.Tamam belki özet kitap ama özet demek hiç bir şey yazmamak değil.

hımm anladım ben aldıgım kitaplardan memnun kaldım, aöfün kendi kitapları gibi sıkıcı değil diğer yayınlar soru cevap soru cevap gına geldi burda önemli noktalara değinerek özet çıkarılmış ben faydalı buldum şahsen :)
  • Evet tarih muhasebe falan gayet iyi ama dedigim gibi matematik ve istatistik ciddi anlamda sıkıntılı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozetler benim bekledigimden iyi cikti ve nerdeyse unitedeki her basligi kisa kisa anlatmislar, sorularda fena degil. Yazim hatalari yok denecek kadar az. Kitaplar kucuk ve hafif. Yazilar murattaki gibi ic ice girmis bicimde ve cok kucuk degil ve basliklar renkli harflerle yazilmis. Bu arada aof sorulari gecen seneye nazaran biraz zorlastirdi sanki bunu guz doneminde gorduk kiyidan koseden soru sordular. kitaplarda soru soracak yer kalmayinca dipten koseden soruyorlar :) isimiz iyice zorlasiyor seneye son bitsede kurtulsak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

ozetler benim bekledigimden iyi cikti ve nerdeyse unitedeki her basligi kisa kisa anlatmislar, sorularda fena degil. Yazim hatalari yok denecek kadar az. Kitaplar kucuk ve hafif. Yazilar murattaki gibi ic ice girmis bicimde ve cok kucuk degil ve basliklar renkli harflerle yazilmis. Bu arada aof sorulari gecen seneye nazaran biraz zorlastirdi sanki bunu guz doneminde gorduk kiyidan koseden soru sordular. kitaplarda soru soracak yer kalmayinca dipten koseden soruyorlar :) isimiz iyice zorlasiyor seneye son bitsede kurtulsak :)

benim daha 2 senem var, inşallah biter. hangi kitapları aldınız bölüm ne?
  • ben de bu kitapları yeni keşfettim, ankarada bi çok yerde bulamadım sitesinden aldım daha sonra zafer çarşısında da satıldığını öğrendim. kitapların boyutları küçük, renkleri çok güzel insanın içini daraltmıyor çalışırken. anlaşılır yazılmış her ünitenin sonunda testler var aktif öğrenme testleri ve ünite uygulama testleri bi de banko sorular ile çıkmış sorular eklenmiş öyle baştan savma yapılmamış önemsenmiş uğraşılmış olduğu belli. her dersin kendi kitabı var, zaten 5 lira fiyatı var 3 kitap aldım ben. inceleyin derim.
  • Kamu yönetimi 3
  • Bende iki dersin kitabini aldim ve cok hosuma gitti , sorular murat yayinlarindaki gibi baymiyor ve ogretici. Vizelerde basarili olursam seneye butun halinde kitabi almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki sizce murat'a da bakmalı mıyım? uzman'ın kitaplarını beğendim evet ama tek başına yeterli olur mu sizce? yani kpss konusunda çok iyi olduklarını duydum kpss'ye de hazırlanıyorum bi yandan, sorularının çıkmış sorulara en yakın sorular olduğunu okudum bi çok yerde, o konuda bilginiz var mı?
  • Ben murat hiç almadım sadece bi ara kısa özet kağıtları varmış onlardan aradım bulamadım ama soru bankası ve özet kitabı baya karışıkmış.
    Lider+aöf kitaplara baktım umarım işe yarar.
  • çalıştığım kitaplardan çıkanbi çok soru vardıııııııııııı :) gazeteye bile çıkmış uzman kariyer kitapları bundan sonra uzman'dan başkasını düşünmem bile :)
  • Evet güzel kaynak ama çok soru vardı illa bi kaç tanesi tutcakti :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer bölümler ne haldedir bilmem ama kamu yönetimi 3.sınıf öğrencisi olarak uzman kariyerden bende çok memnun kaldım. Set halinde almıştım ve iyi ki almışım diyorum. Seneye son sınıfta da set halinde alacağım.
  • aynen öyle ben de uzman'dan şaşmam :) facebook sayfalarında sınavda çıkan soruların olduğu bi dosya yüklemişler inceleyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozsoyb1 -- 24 Nisan 2014; 14:34:26 >
  • Uzman kariyer yardımcı kitapların içeriğini her yıl gözden geçirip güncellerse daha da iyi olacaktır zira aöf sürekli taktik değiştiriyor
  • aöf kadar özensiz dikkatsiz bi kurum daha var mı acaba. kitaplarından sınavlarına kadar her şey baştan savma.
  • ıngılızce 4 yardımcı kıtabını aldım bakalım nasıl olacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.