amd fx serisini devam ettirmeyecek 2016'da yeni seri ve yeni anakart gerekecek.990fx anakart ve 8gb ddr3 taktığında eline bir şey geçeceğini sanmıyorum çünkü işlemcinin çarpan kilidi kapalı ve yine işlemci yetersiz gelecek ekran kartına.fx anakart 8gb ram yanına 8320 alır overclock yaparım dersen o zaman olur ekran kartına yettiği için şu anda yaşadığın sorunları yaşamazsın oyunlarda ama işlemci anakart ramlerini üçlü halinde ya da tek tek satman gerekir.anakart ramı şimdi fx8320 işlemciyi bir süre sonra alsam olur mu diye soruyorsan o konuda bir sorun yok.
@Tuoni teşekkürler
4 gb ram in artık bazı oyunlarda sıkıntı yaratacağını düşünüyorum 8320 nin fiyatı çok uygun geldi 400 lira
eğer 8320 ye geçişte %30 dan fazla performans alabileceksem anakart ram işlemci birden geçebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: rawenheart
@Tuoni teşekkürler
4 gb ram in artık bazı oyunlarda sıkıntı yaratacağını düşünüyorum 8320 nin fiyatı çok uygun geldi 400 lira
eğer 8320 ye geçişte %30 dan fazla performans alabileceksem anakart ram işlemci birden geçebilirim
Güzel bi upgrade olur. Alacağın zaman anakartı,bize danış. 2x4 gb DDR3 ram ve 8320 ile uzun bi süre idare edersin.
@metin abi 52 merhaba
bugün bu konuda anakart düşünüyorum birde ram alacağım ddr-3
anakart için 990FXA-UD5 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2000MHz (O.C.) önerirmisin bu anakartı önerirsen 2*4gb olacak şekilde ddr3 ram ne önerirsiniz
olursa bugün vatan bornovaya gidip alacağım
Gigabyte fxa-ud5 ,mükemmel bi anakart.Fakat izmirde vatanın hiç bi mağazasında kalmamış.