< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Uzun Göl - ( akpden öncesi ve sonrası ) Resmen Talan edilmiş. (2. sayfa)
-
-
UZUN GÖL değil UZUN ARAP HAVUZU ARTIK
-
Geçen sene gittim, tamamen Arapça tabelalarla dolmuş bir Arap turizm cenneti olmuş başka da bir özelliği kalmamış, full betonla kaplanmış.
İsviçre'nin dağlarda doğal güzellikleriyle yaptığını neden yapamıyoruz illa herşeyi beton ile göze hitap etmekten uzaklaştırıyoruz anlamıyorum.
Şehirlerimiz zaten gri ve depresif şimdi doğal turizm alanları da ona döndü.
-
Daha o yeşil alanlara da beton dikerler. O ağaçlar komple gider daha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen ! Bir çok fiyat Dolar üzerinden. Zaten bunu ödeyebilen Türk yok.
-
Kanka şu piramitlere de bi el atsan.
Ayağımıza kum giriyor.
Şöyle çevresine komple beton dökseler hiç fena olmaz.
Bide tutankamonun mezarı çok havasız, bi klima falan taksınlar.
Doğal ve dokunulmamış beton değmemiş biryer görünce kaşınız gozunuz seyiriyor sinirden. Ne diyeyim bunu da savunana ne diyeyim. Git beton ye yüzünü gözünü ellerini inşaat kumuyla yıka girtlagina kadar kireç yut, kafanı badana boyasına şok çıkar da bitsin artik şu beton fetişizminiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 12 Ocak 2024; 17:16:36 >
2019 yerel seçim sonuçları
Trabzon %64.61 ak parti
Çaykara ilçesi %65.59 ak parti
Eserleriyle gurur duymalılar.
Müslüman bile değil derken, müslüman nedir sizin gözünüzde, adamların doğal ortamı çöl, yani ağacı, gölü, doğayı sevmemeleri normal, rant rant hep rant, onların kutsalı paradır, biz Türk olarak bizi gütmelerine izin verecek miyiz vermeyecek miyiz mesele bu
-
Bişeyi paylaşacaksanız düzgün paylaşın geçen yıl temmuzda çekildi
hatta böyle çok daha iyi buldum nüfus artıyor BİR TEK SİZ YAŞAMIYORSUNUZ
-
Arrap kardeşlerimiz olmazsa dolar 30 tl olurdu,bi düşünün bakiim.
ARRRAAAAPPPLARA hayırlı olsun güle güle yaşasınlar oralarda.
Yarın öbürgün türkleri de sokmasınlar.
Ziraa nereye gitsek hiç ediyoruz..
-
Hiç bir güzelliği kalmamış , karadeniz’in her köşesi Araplara satılıyor
betondan uzaktta çekmişler beton gölün diğer tarafında.
-
Üstte yeni çekilmiş droneden çekilmiş video koydum oyle değil çekenlerde muhalif türkçü kafada zaten arapları eleştiriyor akp lüüü değil.
Koydukları fotoda hem sis var hem kontrastını kısıyorlar grimtrak yapıyorlar her yeri beton olmuş gibi algı yayıyorlar akıllarınca yemezler beton bile yok zaten geneli ahşap yapılar.
O kadar yapı norveçin isveçin en doğa harikaları turistik yerlerinde bile var turistler bedevi çadır hayatına gelmiyor oraya o kadar medeniyet olucak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Ocak 2024; 12:29:1 > -
oranın yerlisi razı. 3 kuruş paraya tüm tarlalarını satar beton yaptırırlar ama tarlaları pek para etmiyor talep görmüyor diye satamıyorlar. göl olduğu için para eden kısımları betonla döşetmişler.
-
reklamla pekiştireyim;
"kepeğin olduğunu bilmiyordum..." "yok zaten..."
"dolar 30TL olurdu..." "oldu zaten..."
-
Eee senin çektiğin de her taraf beton . Etafı çevrilmiş havuza dönmüş.Neyse halk memnun %65 yapıştırıp geçmiş her seferinde. Oyna devam demek düşer bizede
-
beton zaten gölü olan koca bir otel gibi duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X