Şimdi Ara

Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
797
Cevap
53
Favori
57.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En son inanılmaz zam yaptılar. Adam bütün torunlarının sünnet masrafını çıkaracak herhalde. 2 kişi direkt 100lüksünüz. Şiş de dana eti gibi sert. Çiğnerken çenen ağrıyor. Mehmet Zengin gibi kuzu yumuşaklığı da değil. Şimdi senin mesajı dikkate alıp uğrayacaklara üzüldüm açıkçası. Hayal kırıklığı yaşanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maligezgin kullanıcısına yanıt
    Kolaylı tesisleri arkası supermarket karşısı çiçek ızgara. Tam köşede kalıyor. Fiyatlar kolaylı ya göre %30 daha uygun ve oldukça temiz bir mekan.

• cseyfe kullanıcısına yanıt
    Bodrum tarafına gidenler ve Söke den sabah saatlerinde geçenler için;
    Bafa istikameti Söke çıkışına doğru çöp şiş mekanlarını bitirince sağda çorbacı var. Saat 10:00 kadar bitiyor çorba. İşkembe yi muhakkak deneyin.

• Seyahatlerinizde otoban kullanıyorsanız fazla bir tercihiniz yok. Kalitesiz yemekleri yiyip yüksek ücret ödersiniz. Ben sürekli E-5 kullandığımdan dolayı lezzetine güvendiğim 10'larca tesise uğrayabilirim. Hatta eğer evde yaptırdığım şeyler var ise Boludağı'nda bir yerde durup serin bir havada, çok güzel manzara eşliğinde yemeğimi yerim. Yiyorum da.

Gerede-Kızılcahamam arasında Ankara 100 tabelasının oralarda güzel bir yer buldum. Orman kenarı. Arabayı çekiyorum sağa. Ailemle ağaçların altında keyif yapıyoruz. Neredeyse tüm yolun yorgunluğu orada gidiyor. Yanımızda kuruyemiş var ise ve termosta da çay var ise orada mini piknik yapıyorum.

Daha sonra Kulu Makas'ta Baran Tesisleri var. Oradan bir kaç bardaklık çayı termosuma koyduruyorum. O tesisisn hemen yanında başka bir benzinlik var. Kamelyaları var. Sessiz, sakin bir yer. O kamelyalara geçiyoruz. Çay yanında, börek, kek, ne varsa tüketiyoruz.

Yolculuk yapıyorsan keyifli hale getireceksin. Tesislerde keyif yok.

Ek bilgi: İzmit'te tünellere varmadan 1 km beride PAUSE var. Çok güzel ve havadar bir yer. Yalnız biraz pahalıdır. Tesisin sonuna doğru kamelya var 3-4 tane. Boş bulursanız yanınızda getirdiğiniz şeyleri orada da yiyebilirsiniz.

• Antepden adanaya giderken otoyolda bir yer vardi rahat 60 70 tir kamyon durmustu bir sey ustaydi ama dikkatimi cekse de adini hatirlayamadim bir sonraki durakda da kenara cekip uyudum zaten uykuluydum bilen var mi..... Usta olmasi lazim shell in bir arkasi

• Gümüşhane-Trabzon arasında ziganada kardak tesisleri var. Kuymak ve sütlaç güzeldir. Tavsiye edilir.
    Bir de Ankara-İstanbul arasında Bolu'da Higway Avm var. Burada her çeşit yiyeceği bulabilirsiniz. Kahve içebileceğiniz yerler de var. Ayrıca outlet mağazalar da var denk getirebilirseniz uygun fiyata kıyafet, ayakkabı falan alabilirsiniz ama en son gittiğimde birkaç mağaza kapanmıştı ve fiyatlar da artmıştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt
    dinç mevlüt usta.

sağlı sollu var ve çok iyi bir tesis diyebilirim.
  • takao143 T kullanıcısına yanıt
    çok sağ ol hocam selametle.
  • jademugla kullanıcısına yanıt
    hocam söke içinde türkmen lokantası var, anayola çok yakın. fiyatları uygun, yemekler baya iyi, kelle paçasını çok beğendim(7/24 açıkmış)
  • bericdondarrion kullanıcısına yanıt
    Şimdi güzergahtayım. Mehmet zenginin bütün şubeleri full. 4 kişi 200 ödedik Neredeyse boş masa yok.
    Eylülde tekrar route edeceğim ve dediğiniz mekana mutlaka uğrayacağım çok sağolun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mordoğan a gidecek dostlar için kısa bir video
    Emre Sayganyoutube
    #Yaztatili #Karaburun #Mordoğan #Alaçatı #Çeşme #Hamzabükü #Dolungaz #zeytinlikonak #ailecektatil
    https://www.youtube.com/watch?v=Pec5Ou1PS74&t=68s

• Ankara Bodrum Yolculukları için;

Çine'de Köfteci Enişte. Tavsiye edilir. Ben yeni denedim. Çok memnun kaldım. 2 kişi 80 tl verdik iki köfte piyaz salata iki adet de kola. çok ucuz olmasa da yol şartları için normal.

Saygılar.
  • yazlığa tekirdağ'a giderken selimpaşa dinlenme tesislerine girdiğiniz zaman petrol ofisinin sağında simitçi var. simitleri gerçekten güzel ve genelde sıcacık fırından yeni çıkmış oluyor. tavsiye ederim.
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Metro tesisleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

Metro tesisleri
    aynen. simitçinin eskiden adı samsi idi samsun simit ama değimiş, yine de tadı aynı
  • minteks wc leri çok temiz ve çok kaliteli
  • İstanbul - Denizli yaparken genelde Afyon'da tam Denizli sapağı öncesinde Köfteci Yusuf var orada yiyorum. Hem Denizli'ye de yolum az kalmış oluyor oradan gerisi sanki memleketim gibi
    https://www.google.com/maps/place/Istiklal+Dinlenme+Tesisleri/@38.7963174,30.3941218,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xb0393d1eadcace95!8m2!3d38.7963174!4d30.3941218?sa=X&ved=2ahUKEwiqrKfGx_zrAhVukIsKHY36A_8Q_BIwCnoECBwQCA&shorturl=1

• Haftasonu Şehir dışına çıkıp gezmeyi düşünüyoruz. İlk istikamet Akyazı, Kuzuluk. Orada kahvaltı yapacağız. Bir kaç saat orada oyalanıp Mudurnu tarafından Abant gölüne ulaşmayı planlıyoruz. Şimdi sorum şu:

Abant gölüne ailesi ile giden var mı? Orada nasıl vakit geçirilir. Ne yenir, ne içilir. Neler yapılır. Mesela göl kenarına geçip çekirdek çitleyebiliyor muyuz? Bu arada giriş 26 TL imiş. Onu da öğrendim.

Çok fazla masraflı olmadan neler yapılabilir. Dönüşte de Boludağı tarafından döneceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Haftasonu Şehir dışına çıkıp gezmeyi düşünüyoruz. İlk istikamet Akyazı, Kuzuluk. Orada kahvaltı yapacağız. Bir kaç saat orada oyalanıp Mudurnu tarafından Abant gölüne ulaşmayı planlıyoruz. Şimdi sorum şu:

Abant gölüne ailesi ile giden var mı? Orada nasıl vakit geçirilir. Ne yenir, ne içilir. Neler yapılır. Mesela göl kenarına geçip çekirdek çitleyebiliyor muyuz? Bu arada giriş 26 TL imiş. Onu da öğrendim.

Çok fazla masraflı olmadan neler yapılabilir. Dönüşte de Boludağı tarafından döneceğiz.
    Göl kenarında oturma yerleri var orada tabiiki çekirdek çitlenebilir ama yerlere atmasak daha iyi olurAyrıca çok çeşitli olmasa da bir kaç kafe restoran tarzı yerler de var.Mangal yakmak için alanlar da vardı ama şimdi müsade var mı bilmiyorum.Daha ucuza maletmek için kendi yiyeceğinizi de dışardan getirip göl kenarında yiyebilirsiniz.Giriş de epey zamlanmış.Ayrıca göl kenarında yürüyüş,faytonla gezinti,ata binmek ve de bisiklet kiralama gibi imkanlar vardır.Hafta sonu kalabalık olabilir bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 24 Eylül 2020; 12:53:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tica

Göl kenarında oturma yerleri var orada tabiiki çekirdek çitlenebilir ama yerlere atmasak daha iyi olurAyrıca çok çeşitli olmasa da bir kaç kafe restoran tarzı yerler de var.Mangal yakmak için alanlar da vardı ama şimdi müsade var mı bilmiyorum.Daha ucuza maletmek için kendi yiyeceğinizi de dışardan getirip göl kenarında yiyebilirsiniz.Giriş de epey zamlanmış.Ayrıca göl kenarında yürüyüş,faytonla gezinti,ata binmek ve de bisiklet kiralama gibi imkanlar vardır.Hafta sonu kalabalık olabilir bilginize.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim tica. Yapılabilecek bolca şey varmış. Bu iyi oldu.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.