Şimdi Ara

Uzun (Şehirlerarası) Yolda, Nerelerde Duruyorsunuz, Neler Yiyorsunuz? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
53
Favori
57.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    izmir ankara arası doğru düzgün yemek yenebilecek yer var mı bildiğiniz?
    özellikle afyon civarı
  • maligezgin kullanıcısına yanıt
    Kolaylı tesisleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Kolaylı tesisleri
    Hocam kolaylı son yıllarda çok bozdu yemeği biz artık afyondaki afium avmde duruyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: kursattokko1907

İstanbul - İzmir üzerindeki otoyol tesisleri daha çok yeni olduğu için, her türlü süprize hazır olacaksınız.

Eski yoldan gitmeyi göze alıyorsanız, YASA tesisleri ya da Festiva outlet var. En durulası yerler oralar.

Eğer susurluk tostu özel ilgi alanınız ise, susurluk ışıklardan içeri gireceksiniz, Düzdağ Tostçusu var. Eskiden bilinmeyen ancak harika bir yerdi. Şimdi ise sosyal medya sağolsun meşhur oldu.

Otoyolda ise akhisar tarafındaki tesisler daha oturaklı sanırım. Bir de otobandan çıkıp Ortaklar tarafına girdiğinizde çöp şiş yapan bir sürü yer var. ben hiç denemedim ancak oraları da övüyorlar.

Evet yarın bayram nedeni ile tekrar yollara düşülecek. Ben de gece Ankara - İzmir - Karaburun yapacağım. Evden birşeyler hazırlayıp gece de açık olabilecek uygun yerlerde tüketmeyi planlıyorum. Bu noktada tavsiye alabilirim.

Şimdiden herkese bol sağlıklı, covidsiz ve neşeli seyahatler - tatiller dilerim :)
    Ben de İzmir-Mordoğan gideceğim

Ortaklar valla bence ekstra bir şey sunmuyor, her hafta gittiğimden bıktım galiba. hepsi de aynı.

düzdağ tostçusunu not aldım, sık sık geçerim susurluktan.

Not : Karaburun sapağından otoyoldan çıkınca radar kurmaya başladılar içeriye girince biraz. dikkat edelim. hız sınırı 90 olan yerler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 28 Temmuz 2020; 15:53:30 >

• islambol antalya yolunda yakıt hariç durmuyom
    araba otomatik ve rahat kontrol edilebilen cruse control varken 7 saat heç yormuyor
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, yol üstünde meşhur herkesin tavsiye ettiği bi mekan yoksa evden aldıklarımı tüketirim

Yola çıktıktan 2-3 saat sonra bi tesiste demli çayla beraber ev yapımı poğaça börek yemek gibisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Kesinlikle, yol üstünde meşhur herkesin tavsiye ettiği bi mekan yoksa evden aldıklarımı tüketirim

Yola çıktıktan 2-3 saat sonra bi tesiste demli çayla beraber ev yapımı poğaça börek yemek gibisi yok
    En iyisi o ama manzarası güzel bir yer bulacaksın mis gibii

• Kofteci yusufta domuz eti cikmis, lezzetin nerden geldiginbelli oldu

• Hutchinson atibaba kullanıcısına yanıt
    Ben izmirden malatyaya giderken uşak tarafında duruyordum kahvaltı için, pek bi manzara yok ama o his bile yetiyor

• istanbul-bodrum

tek mola

susurluk yasada tost ve cay
  • Aile birlikte seyahat edilecekse azık hazırlanır. İçerik olarak ekmek arası, meyve ile kuruyemiş bulunur. Mola için de TŞOF tesisleri tercih edilir. Son zamanlarda önünden geçmedim ama radarlar TŞOF önünü çok severler. Sürücü dışarıda hareket ederek kan dolaşımını hızlandırır ve yemek yenir. Meyve ile kuruyemiş seyahat sırasında tüketilir.

Dinlenme tesislerindeki marketlere yan gözle bile bakmam.

Bayan yoksa yol üzerinde kamyoncuların mekanları tercih edilebilir. Fiyatlar değişkendir. Pahalı olduğu yerler de vardır. Uzun yol şoförüne göre hazırlandığı için rahatsızlık geçirmeden yol alırsınız.

Bilmediğim bir yerde yemeklere güvenemezsem ve karnımı doyurmak zorunda kalırsam kelle paça yapan yeri tercih ederim.

Adanadan doğuya doğru seyahat edecek varsa azık hazırlamasın. Yemek yerlerini şimdiden araştırsın. Kebap, tava ağırlıklı lezzetleri denesin. Daha hafif olan yöresel yemekler de yenebilir. Fiyatı yüksek lokantalarda porsiyonu büyüklüğüne bakın. Tek porsiyonu iki porsiyon büyüklüğünde olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 28 Temmuz 2020; 22:0:28 >

• Ereğliye gelmeden bir yerde etli ekmek yediydim şık gösterişli bir restorandı adını unuttum ama

• Ereğliye gelmeden bir yerde etli ekmek yediydim şık gösterişli bir restorandı konya çıkışımda tatlıcak mevkinde ali usta

• Yolda bilmediğin yerde bişiler yemek, bu ülkede kaziklanacagim ben ne yapsam acaba demekten baska bisi değildir. Didime giderken ortaklarda çöp şiş yiyelim dedik hanımla hadi dedim en kötü 70 80 tutsun dedim. Arkadaş bir porsiyon köfte bir porsiyon çöp şiş 2 kola 110 tl ödedim. Suç bende aslında fiyat sormadim oturdum öyle ama, ya arkadaş bu kadarda kaziklamayin ya! Herkes biliyo zaten gelene geçene geçiriyorsunuz da bu kadarda yapmayın. Bir daha yer miyim asla. Evden tost yapacam valla en güzeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunnyxD -- 28 Temmuz 2020; 23:4:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu anda google maps üzerinden Ankara - İzmir güzergahını taramaktayım. Gece mola verebileceğim bir yer bakıyorum evden hazırlıklarla beraber çay vb içebileceğim. Afyon harici pek yer yok gibi. TŞOF da çok erken kalıyor. bakacağız :) tavsiyeleri alabilirim.
  • Namaste. kullanıcısına yanıt
    yol üstü tesislerin hepsinde domuz eti vardır meraketme bayat bozuk gıda hepsi yol üstü tesislerde üstelik çok pahalı.zamanınız varsa gündüz ilçe merkezlerine uğrayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

yol üstü tesislerin hepsinde domuz eti vardır meraketme bayat bozuk gıda hepsi yol üstü tesislerde üstelik çok pahalı.zamanınız varsa gündüz ilçe merkezlerine uğrayın.
    Haklisiniz hocam, zaten yemek yiyince uyku basiyor beni genelde mercimek corbasi, gozleme ve cay tercih ediyorum uzun yolda. Kofte ayran goturup arac kullanani hic anlamam zatrn

• Namaste. kullanıcısına yanıt
    açken gidiyorda, gözlemeler bile hazır yufka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

Haklisiniz hocam, zaten yemek yiyince uyku basiyor beni genelde mercimek corbasi, gozleme ve cay tercih ediyorum uzun yolda. Kofte ayran goturup arac kullanani hic anlamam zatrn

Alıntıları Göster
    Köfte ayran götürüp araç kullanınca ne oluyor ki,ben geçen ay yedim bunları ve üzerine 8 saat araç sürdüm.Olumsuz bisey olmadı,ağırlık mı çöküyor,uyku mu getiriyor

• benden de bir kaç tavsiye gelsin
    İstanbul bodrum yolunda susurluk düzdağ tostçusu. açıkçası yasanın tostunu daha lezzetli buldum. oturma yerleride dar az masa var, fiyatlar yasaya göre %50 daha düşük.

söke ilçe merkezinde dar bölge Çöp şiş. çalışanlar çok düzgün lezzetli.

bodrum marmaris yolunda nehirde mola. güzel pideleri var tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.