Şimdi Ara

Uzun süre idare edecek telefon arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum.şuan 2. sınıftayım beni mezun edecek bir telefon arıyorum(en azından 2-3 yıl).htc one,xperia z,iphone,s4 bunlardan hangisi bu ihtiyacı karşılar yardımcı olursanız sevinirim.dayanıklılıkta önemli tabi :)

• o zaman xperia z al suya toza dayanıklı sanada 2-3 yıl dayanır herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

o zaman xperia z al suya toza dayanıklı sanada 2-3 yıl dayanır herhalde

işlemcisi ve ekranı için eski nesil diyorlar 1 sene sonra pişman olmam değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anilcift -- 2 Temmuz 2013; 19:26:57 >
  • Htc one derim htc nin yaptığı en iyi tel ve bence androidin de kralı şu anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım desteği konusuda kral Apple'dır. O yüzden oyumu iPhone'dan yana kullanıyorum.

S4 de iki yıl civarı güncelleme alır diye düşünüyorum, onu da düşünebilirsiniz. iOS veya Android tercihinizi yapıp ona göre bu iki cihazdan birini almanız en mantıklısı, tabi bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surprise Mothafucka

Yazılım desteği konusuda kral Apple'dır. O yüzden oyumu iPhone'dan yana kullanıyorum.

S4 de iki yıl civarı güncelleme alır diye düşünüyorum, onu da düşünebilirsiniz. iOS veya Android tercihinizi yapıp ona göre bu iki cihazdan birini almanız en mantıklısı, tabi bana göre.

2 senedir ipod touch 4g kullanıyorum açıkçası ios'a doydum ama ios 7 ve androiddeki virüslü uygulamalar beni düşündürüyor.Bu telefon piyasası insanı çıldırtır
  • Ev arkadaşımın birisinde s4 birisinde apple 5 var ikisi de telleri yeni aldı samsund 1 ayını doldurdu arkadaş 16 gb lik modeli almış 8 gb görünüyor neden bilmiyorum
    Tekefonu elime aldığımda çok büyük geldi ancak 15 dk sonra alıştım biraz kurcaladım ekran harkulade oyunlar akıyor fotağraflar çok iyi telefon güzel arkadaş ancak bazı hoşuma gitmeyen yerleri var örneğin çok ısınıyor şarj dayanmıyor arka kapağı pilastik çok dandik yapmışlar resmen maliyeti düşürmek için yapılmış bir hareket
    İp 5 e bu kadar çok bakamadım daha 1 haftalık cihaz teli 2. El aldı ancak tertemiz neyse biraz da bu kurcaladım bunda da oyun foto müzik çok iyi şarj olayını bilmiyorum ap 5 ten sonra tel biraz küçük geldi açıkçası ancak samsunga kıyasla çok iyi duruyor sanki daha zarif s4 te sadece ekran varmış gibi tabi bunun sebebi 4s ten gelen hayranlıkta olabilir unutmadan ap 5 in kulaklık s4 e göre oldukça iyi bunu bastıra bastıra söyleyebilirim bu gün media mark a gittim acaba htc geldi mi diye telefon bölümüne gittim aaaa htc 1999 s4 1999 ne oluyor kardeşim diyerekten htc oneyi elime almamla birlikte allahalla diyerek yüzümde saçma sapan bir tebessüm oluştu telefondan kalite akıyor arkadaş çok güzel bir tasarımı var alt ve üst tabakaları metal ve kaymıyor aynı zamanda ince bir görüntü yakalamışlar her neyse tel gri renkteydi etrafını elimle bakarken ses açma kapatma tuşunu buldum ( arka kapakla aynı dizaynda ) tuş kilidini bulamadım yukarısına baktığımda dizaynla aynı ölçüde yapılmış tuş kilidi var kullanıma bağlı olarak içeriye göçer mi bilmiyorum keşke şarjı olsaydı da karıştırsaydım
    Vallahi tercih sana kalmış hiç kullanmadığım için htc ye bir şey diyemem büyük ekran istiyorsan s4 sadelikse ap5

Dipnot : baya uzun yazdım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusunmeklazim -- 3 Temmuz 2013; 0:20:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

Ev arkadaşımın birisinde s4 birisinde apple 5 var ikisi de telleri yeni aldı samsund 1 ayını doldurdu arkadaş 16 gb lik modeli almış 8 gb görünüyor neden bilmiyorum
    Tekefonu elime aldığımda çok büyük geldi ancak 15 dk sonra alıştım biraz kurcaladım ekran harkulade oyunlar akıyor fotağraflar çok iyi telefon güzel arkadaş ancak bazı hoşuma gitmeyen yerleri var örneğin çok ısınıyor şarj dayanmıyor arka kapağı pilastik çok dandik yapmışlar resmen maliyeti düşürmek için yapılmış bir hareket
    İp 5 e bu kadar çok bakamadım daha 1 haftalık cihaz teli 2. El aldı ancak tertemiz neyse biraz da bu kurcaladım bunda da oyun foto müzik çok iyi şarj olayını bilmiyorum ap 5 ten sonra tel biraz küçük geldi açıkçası ancak samsunga kıyasla çok iyi duruyor sanki daha zarif s4 te sadece ekran varmış gibi tabi bunun sebebi 4s ten gelen hayranlıkta olabilir unutmadan ap 5 in kulaklık s4 e göre oldukça iyi bunu bastıra bastıra söyleyebilirim bu gün media mark a gittim acaba htc geldi mi diye telefon bölümüne gittim aaaa htc 1999 s4 1999 ne oluyor kardeşim diyerekten htc oneyi elime almamla birlikte allahalla diyerek yüzümde saçma sapan bir tebessüm oluştu telefondan kalite akıyor arkadaş çok güzel bir tasarımı var alt ve üst tabakaları metal ve kaymıyor aynı zamanda ince bir görüntü yakalamışlar her neyse tel gri renkteydi etrafını elimle bakarken ses açma kapatma tuşunu buldum ( arka kapakla aynı dizaynda ) tuş kilidini bulamadım yukarısına baktığımda dizaynla aynı ölçüde yapılmış tuş kilidi var kullanıma bağlı olarak içeriye göçer mi bilmiyorum keşke şarjı olsaydı da karıştırsaydım
    Vallahi tercih sana kalmış hiç kullanmadığım için htc ye bir şey diyemem büyük ekran istiyorsan s4 sadelikse ap5

Dipnot : baya uzun yazdım sanırım

zaten bu düzey telefonlardan hiçbiri pişman etmez diye düşünüyorum fakat hangisi 2-3 yıl kasmadan,takılmadan idare eder.zaten öyle üst düzey oyunlar oynamıyorum internet,facebook,uygulamalar felan valla kafam çok karıştı

• sağlam olsun diyorsan sony xperia z almalısın yadabiraz bekle xperia pro. çıkacakmış havalı birşey olsun diyorsan iphone 5 al işime yarasın donanımı iyi olsun diyorsan bb z10 almalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: ukg

sağlam olsun diyorsan sony xperia z almalısın yadabiraz bekle xperia pro. çıkacakmış havalı birşey olsun diyorsan iphone 5 al işime yarasın donanımı iyi olsun diyorsan bb z10 almalısın

xperia z i1 gelecekmiş baya iyi donanımı,ekranı varmış onu mu beklesek dicem ama bekle bekle bitmiyor arkadaş
  • gözünü karart ve blackberry z10 al :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.