fintables fonların pörtföylerinin gösterdiği yeri de paralı yapmış |
Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1151. sayfa)
-
-
lisedeyken sadece kendimin anlayabileceği bir alfabe uydurmuştum. ve o alfabe ile günlük yazıyordum günlüğümü birisi ele geçirdiği vakit okuyamasın diye böyle bir şey yapmıştım.
yani benim kafamı kızdırmayın sadece kendimin anlayabileceği antik bir dilde ve bunu da şifreli bir mesajla yazarım hiç biriniz anlamazsınız sadece ben anlarım ne demek istediğimi.
-
Dervişe sormuşlar; "Allah ile aran nasıl" diye.
Derviş; "Hep onun dediği oluyor, iyi elhamdülillah.." demiş..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aşağıdaki sitede var ama fintables kadar iyi değil. hisse azalış artış günlük hisse getireleri falan fintables daha iyiydi. daha düzgün gösteren başka site varsa paylaşan olursa iyi olur.
anlikfon.comFonların İçindeki Hisselerin Dağılım Grafikleri | Anlık Fonhttps://anlikfon.com/fonlarin-icindeki-hisselerin-dagilim-grafikleri -
Fundfy var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağol hocam bu sitenin gösterimi güzelmiş.
-
-
dünya gazetesiSON DAKİKA: Otomotiv ihracatı ekim ayında rekor kırdı! 2018'den bu yana en yüksek seviyehttps://www.dunya.com/sektorler/otomotiv/son-dakika-otomotiv-ihracati-ekim-ayinda-rekor-kirdi-2018den-bu-yana-en-yuksek-seviye-haberi-755077
-
Abd borsalarında da temettü ve uv yatırım için araştırmalarım kapsamında en uygun Midas. Bankaların alım satım komisyonu daha uygun olsa da ekstra bir çok masrafları da var ve kaç yıllık kurum olmalarına karşın bazılarında etf ler yok. Fakat midasa yatırım yaparken 15-20 yıllık al unut süreç için bir banka kadar güven verir mi emin olamadım. Kullanan arkadaşlardan bilgi alabilir miyim?
Not: IBKR düşündüm fakat tr de ofisleri yok ve bir sıkıntı yaşarsam başvuracak kimse de yok o yüzden eledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10-15 yıllık vadede midas benide düşündürüyor.. Ama şimdilik almaya devam.. İlerleyen zamanlarda daha iyi bir alternatif çıkarsa daha güveli banka vs aracılıgıyla işlem gibi oraya geçerim
-
Türk borsasında çok zor ama kriptoda çok kolay
ülkenin yeni dolar milyonerlerinin çoğu kriptodan kazandı parayı
şu an 60.787 dolar milyoneri var ülkede
bu oran bakalım 2025 kripto boğa sezonunda kaç kişi olacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 29 Kasım 2024; 13:46:59 > -
Sırf TL riskinden dolayı tr de uzun vade yatırıma pek ısınamıyorum. Birikimlerin, kârların dolar bazında erimesini görmek can sıkıyor.
bugün resesyona resmi olarak girdik bu ülkenin para birimini tutmak delilik şuan
borsaya baktığımızda bunu zaten fiyatladığı için çok kötü değil durum ayrıca faiz indirimi beklentisi sayesinde tutunuyor şuan yoksa:
bu arada adamlar gizli gizli 1-2 haftada kuru %2 arttırmışlar bu da çoğu şirket için pozitif bir gelişme borsa için pozitif
tutulan kur ülkede hiç kimseye yaramıyor sadece carry'ci abilere yarıyor
geçen gün çıkardıkları bu sahta dolar muhabbeti de komedi
türk insanı aksine daha çok alır şimdi inadına :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 29 Kasım 2024; 15:50:52 > -
Sattın mı hocam sen nerelerde pozisyonlanmışsın? 2025 yılının ikinci yarısına kadar borsadayım ben artık yapacak bir şey yok
orada kapı gibi KKM kapı gibi para fonlarında 1.5 trilyon TL var iken
kurdan yana hiçbir korkum yok
şimdi para fonlarında bu kadar para biriktiği için bu fonlara yüzde 10'luk iç borçlanma tahvil alma zorunluluğu getirilmiş
millet salak değil tabi uzun vadeli kimse para bağlamıyor TL'ye
1 yılda yüzde 20 artmış dolar
gelecek senede taş çatlasa yüzde 20-30 arası değer kaybeder TL
faiz düşürecekler ise enflasyon hedefleri için
tek şansları var artık
o kuru analarının namusları gibi korumak zorundalar
bu arada 1 aylık artış yüzde 1.17 dolar tarafında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 29 Kasım 2024; 16:45:23 > -
borsada ne zaman büyük bir hareket olacak olsa aşağı veya yukarı, bu yapıkredi sözde satılıyor haberi çıkıyor şimdi de devre kesmiş banka :D
-
Uzun vadeli nerede tutuyorsunuz hocam birikiminizi
yüzde 30 kripto yüzde 30 altın
yüzde 40 civarı ppf
yabancı hisse fonlarını ve borsa fonlarının hepsini satıp kriptoya geçirdim
kriptoda çoğu portföyümü yapay zeka coinlerine yatırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 29 Kasım 2024; 18:42:45 > -
%100 kripto risk budur
stoplu ilerleyince sorun olmuyor
bitcoin-eth-sol sırasıyla para nereye akarsa akıyorum ben de ama xrp'yi kaçırdım mesela, avax'ı erken sattım sonra xrp'yi yine erken sattım.
2021'yi gören insanlar burada para kazanıyor ancak yenileri adamlar çok profesyonelce bir şekilde "öpüyorlar"
şuan burada söz sahibi olan abilerin hepsi eski wall streetci, kaldıraççı, fx'ciler falan hep.
ilk çıkış yeri olan "merkeziyetsizlik" olayı da tamamen bitmiş şirketler kontrolü alıyor yavaş yavaş
tabi işin içine çin,rusya ve 200 ülke tek bir borsaya girince burası aslında finansın gelebileceği en yüksek şampiyonlar ligi gibi bir şey olmuş
çok ilginç bir yer riskli ve eğlenceli
-
Güzel boğa var valla hocam şu an o taraf ve abd tarafında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X