Şimdi Ara

Uzun yol öncesi kontrolleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi sabahlar, 250+250 = 500 km yol yapacağım ama renault clio aracım var yağ göstergesi dijital göstergede 4/6 yağ var. Yani 6 çubuktan 4'ü dolu. Yağı öyle, cam suyu bitmiş onu camsil ile suyu seyreltip koyacağım. Lastiklerin havasına bakacağım. Başka neler yapmalı. Yağına suyuna bakmak derken su cam suyu mu oluyor

• Radyatör suyuna bakın. Hatta antifiriz koymanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Stepnenin de havasını kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzin var mı diye bak gaza bas gidiyor mu diye bak frene bas duruyor mu diye bak.

Lastiklere bak inik olmasın. Radyatöre bak hava var mı suyu eksikse tamamla yağı suyu derken su cam suyu değil soğutma suyu.

Gideceğin yer soğuksa antifiriz ekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı yolculuklar.
    Zaten aracın yağına ve silecek suyuna bakmışsınız. Radyatör ve lastikleride kontrol ettikten sonra başka bişey kalmıyor. Ayrıca varmı bilmiyorum ama lastik şişirme spreyi yoksa aracınızda bulunursa sorun yaşamazsınız lastik yönünden. En azından sökme takma yapmazsınız beni yazın acayip işime yaramıştı.
  • Motor yağı eksik, eski olmasın..Ve, fren hidrolik, lastikler, silecekler, fren balataları , farların ampullari sağlam olsun..ARABANIZI FAZLA ZORLAMAYIN...DAĞIN BAŞINDA KALMAYIN...90 - 120 KM / SAAT ARASI EFENDİ EFENDİ YOLUNUZU YAPIN... Hepsi bu...Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Radyatör suyuna bakın. Hatta antifiriz koymanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Stepnenin de havasını kontrol edin

Coğrafi şartlara göre niteliği değişir sadece 365gün 4 mevsim 24saat antifiriz kullanmanız gerekir. şimdi siz antifirizi ekleyin sızıntı olmazsa suyun rengini izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.