Şimdi Ara

v (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
149
Favori
49.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam, ben dediklerinizi sirasina gore uyguluyorum gramer calismaya basladim daha ikinci konudayim acelem olmadigi için her konuyu günde 3 defa tekrar ediyorum aksam işten geldikten sonra 3 konu lit2go sesli dinliyorum.

Gramerde hem kelime çok görüyorum hem de cümle kaliplarini öğreniyorum saniyorum grameri adamakilli bitirirsem eğer ingilizceyi iyi bir şekilde ogrenirim diye dusunuyorum.
    Hocam ise giderken serviste britiscouncil'in podcastlerini dinliyorum 20 dakikalik 1 hikayeyi günde 5 defa dinledim bilmediğim kelimeleri anlamıni öğrendim.Sonra bakmadan dinledim her diyalogu kelimesi kelimesine anladim.
    Demek istediğim hocam bu podcastler gerçekten çok yararli mükemmel birseymis gerçekten bence herkes podcast kullanmalı dediğiniz gibi bende grameri bitirdikten sizin verdiğiniz siteden podcastleri satin alacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelişme kaydetmenize sevindim.Evet podcastlar çok faydalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Gelişme kaydetmenize sevindim.Evet podcastlar çok faydalıdır.

tavsiyelerinize uyarak totale sistemi satın aldım.Bilgilendirmeleriniz icin tesekkurler.Kısmet olursa bugun baslıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganozlu -- 6 Aralık 2014; 10:37:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganozlu

quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Gelişme kaydetmenize sevindim.Evet podcastlar çok faydalıdır.

tavsiyelerinize uyarak totale sistemi satın aldım.Bilgilendirmeleriniz icin tesekkurler.Kısmet olursa bugun baslıyorum

İyi çalışmalar.5 level'i bitirene kadar hiçbir kaynağa çalışma.Günlük çalışabileceğin en üst zamanı ayarla.Ne kadar yoğun çalışırsan,2-3 günlük aralar vermeden çalışırsan konular çok daha iyi kavrarsın.İleriki günlerde yorumlarını buraya yazarsan arkadaşlar da faydalanır.
  • Günaydın arkadaşlar.Bu lit2go sitesinde seviyeye göre seçimi seçtiğimde K sekmesinde sırayla aşağıya doğru okuma parçaları çıkıyor.0.1 0.2 0.3 diye gidiyor ve 0.6 da takılıp kalıyor.1. sekmedede 1.3 de takılıp kalıyor daha inmiyor.sizdede böylemi.Bu arada gerçekten dinlediklerim Güzeldi.Seviyeme göre dün akşam bir iki tane dinledim ve takip ettim faydası olacak gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben_adam_olmam

Günaydın arkadaşlar.Bu lit2go sitesinde seviyeye göre seçimi seçtiğimde K sekmesinde sırayla aşağıya doğru okuma parçaları çıkıyor.0.1 0.2 0.3 diye gidiyor ve 0.6 da takılıp kalıyor.1. sekmedede 1.3 de takılıp kalıyor daha inmiyor.sizdede böylemi.Bu arada gerçekten dinlediklerim Güzeldi.Seviyeme göre dün akşam bir iki tane dinledim ve takip ettim faydası olacak gibi duruyor.

Bendede aynısı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben_adam_olmam

Günaydın arkadaşlar.Bu lit2go sitesinde seviyeye göre seçimi seçtiğimde K sekmesinde sırayla aşağıya doğru okuma parçaları çıkıyor.0.1 0.2 0.3 diye gidiyor ve 0.6 da takılıp kalıyor.1. sekmedede 1.3 de takılıp kalıyor daha inmiyor.sizdede böylemi.Bu arada gerçekten dinlediklerim Güzeldi.Seviyeme göre dün akşam bir iki tane dinledim ve takip ettim faydası olacak gibi duruyor.

Buradan eserlerin zorluk seviyelerine göre sıralanmaış.En basit olan metinler K.

Bahsettiğiniz durumu inceledim.Evet 0.6'da takılıyor.Siteye mesaj attım.Yeni eklenen bazı eserleri seviye gruplarına göre şuan düzenlememişler.En kısa zamanda düzelecektir diyor.K 0.6 da duruyor. 1 ise 1.07 den başlıyor.O zaman 0.7,0.8, 0.9,1.0 ,1.2 ,2.3 ,1.4,1.5,1.6 eksik yani 9 tane eksik kısa parça var.Pek önemli bir şey değil.

• Yeni bir podcast sitesi buldum.Premium alıp dersleri inceliyorum.Faydalı bulursam ana konuya ekleyeceğim.
  • Radiolingua ve Lengalia adlı iki tane podcast dil öğrenme sitelerini inceledim.Malesef bazı konularda eksikleri var.Fiyatları da ders sayısı az olmasına rağmen pahalı.O nedenle bu siteleri ana konuya eklemiyorum.Şuan podcast ders için en iyi ve en ucuz yöntem İnnovative Language sitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulsulc93

Arkadaşlar Istanbul -Kadıköy İngiliz Kültür Derneği'nde gitmeyi düşünmediğim 1 kur eğitimim var ve ihtiyacı olan arkadaşın birine vermek istiyorum .300-400 tl gibi bir rakama vereceğim bilginize . 0534 950 3848

Lütfen bu gibi mesajlarınızı Yabancı Diller bölümüne açınız.Açtığım konunun ilk sayfasında bu tarz mesajların bu konu altına eklenmesini istemiyorum.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle paylaşımlarınız ve yardımlarınız için çok teşekkürler.

ben ilk mesajınızdaki cambridge testinden 25 te 10 yaptım ama A1 B1 gibi birşey çıkmadı sonuç sayfasında, muhtemelen beginner dır da ne yapayım diye size sormak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

hocam öncelikle paylaşımlarınız ve yardımlarınız için çok teşekkürler.

ben ilk mesajınızdaki cambridge testinden 25 te 10 yaptım ama A1 B1 gibi birşey çıkmadı sonuç sayfasında, muhtemelen beginner dır da ne yapayım diye size sormak istedim

Evet o konuda haklısınız.Eklediğim bu test sonucunda seviye yazmıyor.Bende yeni fark ettim.Hemen değiştiriyorum onu.Yeni eklediğim sitede denerseniz seviyenizi göreceksiniz.
    Site şu:
    http://www.seviyetespiti.com

teşekkürler hocam
    Sözlük olarak ingilizce ingilizce sözlük olarak bunu
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-film-egitim-sozluk-oxford-advanced-learner-s-dictionary-of-current-english-169694870/detay/
    yada
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-film-yabanci-dilde-yayinlar-longman-dictionary-of-contemporary-187227231/detay

bunu mu tavsiye edersiniz? yada başka bir sözlük?
    Birde bu ing-ing sözlükleri nasıl çalışmalıyız sonuçta içinde yazanları anlamazsak yine ing-türkçe bir sözlüğe ihtiyacımız olucak :)

• quote:

teşekkürler hocam
    Sözlük olarak ingilizce ingilizce sözlük olarak bunu
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-film-egitim-sozluk-oxford-advanced-learner-s-dictionary-of-current-english-169694870/detay/
    yada
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-film-yabanci-dilde-yayinlar-longman-dictionary-of-contemporary-187227231/detay

bunu mu tavsiye edersiniz? yada başka bir sözlük?
    Birde bu ing-ing sözlükleri nasıl çalışmalıyız sonuçta içinde yazanları anlamazsak yine ing-türkçe bir sözlüğe ihtiyacımız olucak :)

Öncelikle bana seviyenizi söylemelisiniz.Bahsettiğiniz iki sözlüğü de önermiyorum.Seviyenizi söyleyin ona göre önerilerde bulunayım.

• anladım hocam peki
  • hocam şöyle diyor

Seviyeniz Pre-Intermediate olarak belirlenmiştir. Ancak Pre-Intermediate seviyenin sonlarında olduğunuzdan yapılacak bir speaking (konuşma) sınavı ile İngilizce eğitiminize Intermediate seviyeden başlama ihtimaliniz bulunmaktadır.

@rat.planet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmaarmutportakal -- 7 Aralık 2014; 21:25:28 >
  • quote:

hocam şöyle diyor

Seviyeniz Pre-Intermediate olarak belirlenmiştir. Ancak Pre-Intermediate seviyenin sonlarında olduğunuzdan yapılacak bir speaking (konuşma) sınavı ile İngilizce eğitiminize Intermediate seviyeden başlama ihtimaliniz bulunmaktadır.

@rat.planet

Evet. İngilizce-İngilizce sözlük kullanmak için seviyeniz şuan yeterli değil.İngilizce-İngilizce sözlük kullanmak için Upper-İntermediate veya Advanced seviyelerinde olmanız gerekiyor.Fakat şöyle bir sözlük var.Hem ingilizce-ingilizce hem de ingilizce-Türkçe.Bu sözlüğü ben uzun zamandır kullanıyorum.Çok kaliteli.Hem baskısı iyi.Hem de içeriği.

Editör:Erhan Yıldız.

Sitede ana konuda belirttiğim çalışma yöntemi şuan seviyenize göre en uygunu.O yöntemi ve bahsedilen kaynakları kullanarak ilerleme sağlayabilirsiniz.Başarılar.

• Çok teşekkürler yardımınız için sözlüğü inceliyorum hemen.

Birde elimde çalışmak için aldığım reader at work 1-2 ve more to read 1-2 kitapları var onlarıda çalışmak nasip olmadı bu zamana kadar uygun mudur bendeki seviyeye
    Çok teşekkürler yardımınız için sözlüğü inceliyorum hemen.

Birde elimde çalışmak için aldığım reader at work 1-2 ve more to read 1-2 kitapları var onlarıda çalışmak nasip olmadı bu zamana kadar uygun mudur bendeki seviyeye
  • quote:

Çok teşekkürler yardımınız için sözlüğü inceliyorum hemen.

Read At Work kitapları kaliteli ama metin incelemeye başlamadan evvel biraz daha dil bilgisi çalışmanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.