çok merak ediyorum aşırı modlanmamış araçlar dışında performans olarak v-tec lere rakip yok mu
Aşırı beslemeli yani kompressör veya turbo uygulanmamış atmosferik motorlar içerisinde en verimli en performanslısı vtec vti motorları .
Senin deyimine göre atmosferikte rakibi yok.
Bunun dışındada turbo beslemeyede çok uygun.
Tuning işi ile az çok alakası olan kişiler Paşaoğlu veya Gmk nın turbo hondalarını bilir. İntegra blog stage 3 turbolar ile çogu 500 hp ni üzerinde ...
Honda'nın atmosferikteki başarısı S2000 modelinden anlaşılıyor zaten: 2.0lt 240hp. Sanırım seri üretim araçlar içinde bu rakama ulaşanlar bunu anca süper jarjlı beslemelerle sağlıyor. Atmosferiğin piri Honda.
Bende eski kasa (96 2000 arası) civic v-tec temiz olanlarından almayı düşünüyorum.Ama aklımda sorular var.
1 alacağım civic i modifiye etmeyi düşünüyorum Fazla para harcamadan (maksimum 5 6 bin lira)kaç beygir ve tork alabilirim yani alacağım performans vereceğim parayı hak eder mi?
2 bu yıl aralıgındaki motor ne kadar sağlamdır yani modifiye olayını kaldırabilir mi (sonra elimizde patlamasın)
3 v-tec li bir çok otomobil gördüm mesela altaki arabadan etkilenmedim desem yaşan olur
hondam. com a bakarsan neler uygulandığını ne kadar güç artışı olduğunu kaça malolduğunu görebilirsin ayrıca orada temiz vtec lerdende satılık bulabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR
Bende eski kasa (96 2000 arası) civic v-tec temiz olanlarından almayı düşünüyorum.Ama aklımda sorular var.
1 alacağım civic i modifiye etmeyi düşünüyorum Fazla para harcamadan (maksimum 5 6 bin lira)kaç beygir ve tork alabilirim yani alacağım performans vereceğim parayı hak eder mi?
2 bu yıl aralıgındaki motor ne kadar sağlamdır yani modifiye olayını kaldırabilir mi (sonra elimizde patlamasın)
3 v-tec li bir çok otomobil gördüm mesela altaki arabadan etkilenmedim desem yaşan olur
önemli değil arkadaşım ben teşekkür ederimvtec için değer
neden olmasın opel vectra cdx var 170 bg 2500motor 6silindir araba da 260 gösterge var 260 la kalmıyor göstergenin altına düşüp gidiyor bunun haricinde vectra gt 93 kırmızı motor o da kafa kafaya gider vtecle
kendin demişsin 2500 motor diye. bırak da gitsin istersen. hem bu dediğin vectra nın motoru 68hp/lt güç üretiyor.s2000de ise bu rakam 120hp/lt... ona bakarsan 6000 motorlu mercedes-bmw 250yi rahat geçer
quote:
Orjinalden alıntı: yasincinar
neden olmasın opel vectra cdx var 170 bg 2500motor 6silindir araba da 260 gösterge var 260 la kalmıyor göstergenin altına düşüp gidiyor bunun haricinde vectra gt 93 kırmızı motor o da kafa kafaya gider vtecle
Vectra - Civic karşılaştırması doğru olmamış, illa Opel olucaksa 94 Astra GSi ile karşılaştırmak daha doğru, Astra 160lık Civic VTi'ı geçer.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme