Şimdi Ara

V40 D2 Chip Tuning

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette dolanırken V40 d2 lere chip takıldığı ve aracın 147 beygir 357Nm Torka sahip olacağına dair bir reklam gördüm . Görüşlerinizi alabilirmiyim
    Bu ürün

• s_ezen kullanıcısına yanıt
    ben s40 ıma yaptırmıştım ümraniyede mehmet gazihan yazılımsal olarak ve kişisel ihtiyaçlarına göre belirleyip yapıyo, 160 hp ye kadar da çıkıyo tabi bu motor ömründen ciddi yer ben 340 nm 139 hp yaptırmıştım özellikle de söyledim motoru yormayacak ara sollamaları iyileştirecek kadar yap egzosta siyah duman görmek istemiyorum diye bu kadar yeterli geldi, yazılım sonrası başka bi araba oluyo resmen tavsiye ederim...
  • eritroblastosis kullanıcısına yanıt
    Chiptunning isini bende arastiriyorum. Araci hala kullaniyor musunuz sattiysanizda kac km kullandiniz chipli? Siyah duman olayi veya baska bir sıkıntı yasadiniz mi? Biraz fazla oldu ama yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    aracı eylülde 70000 km de sattım, sattığıma da inanılmaz pişman oldum, o ayrı konu, işlemi 30000 km de falan yaptırmıştım, ne siyah duman ne başka bir arıza görmedim, zaten siz söylemezseniz yada servise biri ispiyonlamadıkça servisin de anlaması mümkün değil ( rutin bakımlarda aracınızın güç yazılımına bakılmıyo, değiştirmemişlerdir inş.) aynı motoru kullanan ford docus ile arkadaşım da yaptırdı 200.000 km kullandı. o tabi 160 hp ye yakın güç aldığı için siyah duman çıkıyodu egzosdan ama motor hala temiz. kararında bi tuning ile memnun kalırsınız diye düşünüyorum, 1.6 dizeller çok hantal çünkü, özellikle sollamalarda...

tavsiyem maslakta ta BTG var bi ora ile konuşun bi de mehmet gazihan ile ikisi de çok iyidir ve cihaz yerine mutlaka yazılım yaptırın, yazılımın geri dönüşü de mümkün bu arada...
  • eritroblastosis kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim gayet aciklayici olmus
    Tunning yaptirdiktan sonra ki kullanici memnuniyeti onemli. Gazihani duymustum megachips.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    rica ederim kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_ezen

Arkadaşlar internette dolanırken V40 d2 lere chip takıldığı ve aracın 147 beygir 357Nm Torka sahip olacağına dair bir reklam gördüm . Görüşlerinizi alabilirmiyim
    Bu ürün

uçuk değerler 135hp 310nm max olur sağlıklı, turboyu 1 senede ele almayacak şekilde, ayrıca servis anlamaz diye bir durum yok her düzenli serviste obd den bağlanılıp okunuyor hatalar, ordada kabak gibi çıkıyor ecu yazılım uyuşmazlığı. aracınız garantili ise garanti dışı kalır. bunun haricinde yok servis anlamaz diyen yalan söyler(en azından volvo için).
    Buda birebir hata kodu : U0301 Software Incompatibility with ECM/PCM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.