Şimdi Ara

V6 Motorlu Benzinli Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süre VR6 motorlu araç kullandım, yalnız borçtan sattım şimdi daha ucuz bir araç bakıyorum.

V6 tercih etmek istememin sebebi konfor ve performansın ikisinden de vazgeçmemek.

Sarsıntısız, süspansiyonları iyi bir şey istiyorum.

Eski bir araba alacağım. Koltukları ve döşemeleri sıfırdan yaptırırım.

Segment nedir bilmem anlamam. Aradığım özellikler:

Isı ve ses yalıtımı, klima, otomatik cam, önde ve arkada içecek koyma yeri, kumanda ile kilit.

Hafif direksiyon, otomatik vites, V6 benzinli ve turbolu motor. LPG taktırmayacağım.

Bütçem 500 bin TL.

Kriterlerime uyan bildiğiniz arabaları paylaşabilir misiniz?

• Nissan maxima, infiniti i30 olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secohattin -- 15 Ekim 2024; 9:16:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hyundai Sonata 2.5 veya 2.7 motorlara bakabilirsiniz. v6 ve turbolu demişsiniz sonradan farkettim. Turbo da işin içine girince pek bilgim yok. Ancak Mercedes e320 c320 ler olabilir yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josephshahin -- 15 Ekim 2024; 9:20:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya temiz bulunur mu bilmiyorum ama s80 2.5t de önerebilirim, yalıtım ve konfor açısından tatmin eder, motor v6 değil ama 5 silindir bakmak isteyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camry, accord, maxima, infinity i30, sonata vb araçlara bakılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 silindir ama 2.0 lattitude aradıgınızı verir

• OMEGA

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizel Araç tavsiyesi..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • W210 E320 cdi 👑

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Butceye bakarak, hem benzin, hem v6, hem turbo zor ama atmosferik dusunurseniz degisken zamanlamali a6 3.2 fsi quattro bence yegane secenek. 90.000 kilometredeyken alip gecen yil 275.000 kilometreye kadar kullandim, benden once ise amcam kullaniyordu.

Sahip olduğum tum otomobillerim icinde en az masraf cikaran arac bu oldu. Ozellikle uzun yolda sessizlik, konfor ve yuksek hizlarda yol tutus konusunda o model yıllarında daha üstün bir araç tanımam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.