Şimdi Ara

v911 helikopter 94tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
2.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar n11.comda wl toys v911 helikopter 94tlye gördüm gayet sıcak heldi çin sitelerinde bile 44$ sizce fiyat nasıl ürün orjinal mi diye satıcıya mesaj attım bakalım ne diyecek.

http://www.n11.com/4-kanal-24-ghz-kumandali-helikopter-tek-pal-pro-v911-P18456461

• ilan biraz abartılı geldi
    ama model güzel,orjinal ise alınır
    satıcnın cevabını bekliyoruz
  • Ben bu satıcıdan V911 aldım ürün wiltoys V911 değil vardem V911 marka geldi ama öğrendiğim kadarıyla aynı fabrikadan çıkıyormuş. helikopteri uçurdum çokta güzel uçuyor normal wil toystan farkı yok ikiz kardeşi gibi. Bütün parçaları aynı zaten.
    Vardem olması sebebiyle türkçe klavuzda çıkıyor.
  • v977 fırsatı bekliyoruz :)
  • Guzele benziyor. 2 pil vermesi iyi olmuş. Gayet alınabilir bence. Dusunuyorum şuan. Gercek v911 degil ama sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firmanın verdiği cevap
    "Merhaba ürün vardem ithalat tarafından getirilmistir. Urun wltoys v911 dir fakat ambalajda firma kendi urunu olarak lanse eder v911 yazmamaktadır"
  • superhead kullanıcısına yanıt
    v911 yedek parçalarını bu üründe kullanılabiliyor mu veya bu helikopter bozulursa bunun kumandası ile başka bir v911i çalıştırabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek dürbün tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    [SATILDI] RKS T8 Scooter
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9008

v911 yedek parçalarını bu üründe kullanılabiliyor mu veya bu helikopter bozulursa bunun kumandası ile başka bir v911i çalıştırabilir miyim?

Evet tabiki V911 yedek parçalarını kullanabilirsin ve bu bozlursa başka bir V911 uçurabilirsin.

Arkadaşlar ürün normal V911 ile birebir aynı yani şöyle söyliyeyim kutusunun üzerinde vardem yazmasından ve türkçe kullanım klavuzu olmasından başka hertarafı ve bütün parçaları bütün özellikleri aynı.

Hani arçelik beko vardırya aynı ürünler sadece birinde arçelik birinde beko yazıyor aynı onun gibi. hatta helikopterin üstünde vardem olduğuna dair bir emarede yok gören wiltoys sanar.

Yani son olarak bu ürün wiltoys V911 in taklidi veya çakması değil birebir aynısıdır. sadece vardem oyuncak ithal ettiği için kutunun üzerine vardem yazdırmış. başka hiçbir fark yok.

• v911 zaten taklit bir model, yani orjinal filan da degil. Bu modellerin parcalari birbiri ile uyumlu oluyor zaten hep. Fiyata gelince. Banggod da 38 dolar zaten. yani nerdeyse ayni fiyat.

Yeni baslayanlar icin : Yedek parca bulmasi cok kolay, urunu siparis verdiginizde banggod.com a gidin, pil, pervane, disli , motor akliniza ne geliyorsa yedek parcalarindan siparis verin. 15 gune elinizde olur zaten. unutmayin , urunu illaki kiracaksiniz, yedek parcasiz bu hobiye baslanmaz. bunlar cok hassas cihazlar ve ayarlari bozuldugu anda dengeleri de bozulacaktir, bunlar ile surekli ugrasmaniz gerektigini de unutmayin.
  • Yurt dışından almak isteyenler Banggood'da 36.88 dolar yeni üye olanlara %5 indirim var 35 dolara iniyor o da 73 tl'ye geliyor.V2 pro olan model ise 75 tl'ye geliyor.
  • takipte kalayım bi akşama millet dolar gelecek yorumlara göre hareket ederiz
  • Eğer gerçekten bu hobiye bir ilginiz yoksa hiç bulaşmayın. Bir iki hafta uçurursunuz. üçüncü hafta bıkar, bir kenara kaldırırsınız.

edit: eğer bu hobbiye başlamak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. fiyat çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 9 Mayıs 2014; 12:31:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Orijinal ürünse çok iyi fiyat.
  • gopro taşır mı bu
  • Ufak usb bellek kameralardan tasir herhalde :)

• bu arada ürün versiyon 1 miş

• fiyata pek yorum gelmemiş hrdiye çeki filan bulunabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9008

bu arada ürün versiyon 1 miş

v2 ile veya v911'in başka versiyonlarıyla ne gibi farklılıkları var?

Geçen bim'den 3 kanallı bir heli aldım acayip sardı, 4 kanal bir heli alıp biraz -ucuz bir modelle- daha bu hobiyle ilgilenmek istiyorum. Gerçekten 3 kanallılar bile çok eğlenceli.
  • Yorumlar çoğalsın düşünebilirim. V911 bir süredir takibimde olan bir ürün harika bir üründür, bu hobiye ciddi olarak başlayacak bir kişinin alması gereken ilk üründür. Bugüne kadar 1-2 kez 3.5 kanallık 30-50Tl arasındaki ürünlerden aldım mükemmel bir hazdır helikopter kullanmak.
  • bende var bundan geçen yıl bu civarda bi fiyata almıştım sanalpazardan. 4 kanallı helikopter sürmeye ilk kez başlıcaklar için ideal bir ürün yedek parçası piyasada en bol olan helikopterlerden. kuyruk motoru çok sorunludur çabuk bozulabilir yedek alınmasını tavsiye ederim. dışarıda güzel uçuyor ama rüzgara çok da dayanıklı değil geniş kapalı ortam için ideal.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.