Şimdi Ara

Vaal Orb tam olarak neye yarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bu orb standart ligte düşen vaal gemleri kullanılabilir hale mi getiriyor acaba? Bir diyelim standart ligte normal Cyclone gemimiz var 20/20, vaal orb basınca bu gem Vaal Cyclone 20/20'ye dönüşüyor mu acaba ?

• Tam olarak ne işte yarıyor anlamadım forumda itemımı rezil etti diyenler var da ben 5L 2H unique axe ıma kullandım soketlerden birini beyaz yaptı her taş kullanılır oldu
  • genel olarak gemlerde görmüşsünüzdür. corrupted gemler bonus skill ve spellere sahip oluyor. aynı şekilde corrupted itemler de über özelliklere sahip olabiliyor. yani bir item uniquelerde olan bazı spesific özelliklere sahip oluyor. mesela curropted olan bir itemde "krit vurdukca power charge oluşturma" özelligi olabiliyor gibi. (daha boyle bir item gormedim ama culling strikelı item gördüm)

corrupted item diger orblarla değişmiyor artık. chaos orb vs etkilemiyor. oylece kalıyor, aynı mirrored item gibi.

size bir ipucu, vaal orbunuzu yeni gelen ışıl ışıl kutular varya, ona tıklarsanız size curropted item düsürebilir :)

edit1: vaal orb itemi / gemi corrupted yapar.

edit2: 20/20 ye dönüsştürebilir mi bilmiyorum ama 23 quality e dönüştürdügünü gördüm :D (bu bir bug olabilir, ama yapanların yanına kar kaldı)

edit3 : vaal orb bir itemi kötü de yapabilir iyide, iteme göre bilinmeyen etkileri var. zamanla etkilerini görecegiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 11 Mart 2014; 15:58:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.