Şimdi Ara

Vadesiz Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Vadesiz Hesap

(En Son Oy Tarihi: 7.9.2011)
Giriş
  • Arkadaşlar internetten ticaret yapmak için herangi bir bankada hesabımız olması gerekiyormuş bunu yeni öğrendim.Oturduğum şehirde bir dünya banka var.Açıkcası bu yaşıma kadar bankaydı hesaptı kredi kartıydı pek işim olmadı.Neticede bu işlerden bi haberim.Deneyimlerineze dayanarak hangi bankanın daha iyi olduğuna bu anket ile 3 aşağı 5 yukarı bir fikir edinecem.Teşekkür ederim eyvallah gözümsünüz.

• İş Bankası iyi.

Garanti de iyi... Ayrıca Garanti'de vadesiz hesabında sanal kredi kartı oluşturabiliyormuşsun sanırım. İnternetten alışveriş yapıyorsan yararlı olur.
  • bana göre ziraat'i kullan hizmeti bana göre çok iyi iş bankasını hiç kullanmadım. ama çok tavsiye ettiler arkadaşlarç
  • internetten alısverıs yapacaksan iş al cunkı vadesız hesap kartı aynı zamanda sanal kart dıger bankaları bılmıyorum ama ziraat'de bu olay yok iş daha kullanışlı ama su var ziraat yıllık ucret almıyor
  • Yapı Kredi İnternet bankacaılığı çok çok güvenli ve iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Yapı Kredi İnternet bankacaılığı çok çok güvenli ve iyidir

Bencede yapi kredi
  • Benim gözümdeki sıralama:

Garanti
    İşbankası
    Yapıkredi
  • garantinin internet bankacılığı bence bir numara.ve sanal kart olayı var.atmler de yaygın.sonuna kadar garanti derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.