Arkadaşlar internetten ticaret yapmak için herangi bir bankada hesabımız olması gerekiyormuş bunu yeni öğrendim.Oturduğum şehirde bir dünya banka var.Açıkcası bu yaşıma kadar bankaydı hesaptı kredi kartıydı pek işim olmadı.Neticede bu işlerden bi haberim.Deneyimlerineze dayanarak hangi bankanın daha iyi olduğuna bu anket ile 3 aşağı 5 yukarı bir fikir edinecem.Teşekkür ederim eyvallah gözümsünüz.
İş Bankası iyi.
Garanti de iyi... Ayrıca Garanti'de vadesiz hesabında sanal kredi kartı oluşturabiliyormuşsun sanırım. İnternetten alışveriş yapıyorsan yararlı olur.
bana göre ziraat'i kullan hizmeti bana göre çok iyi iş bankasını hiç kullanmadım. ama çok tavsiye ettiler arkadaşlarç
internetten alısverıs yapacaksan iş al cunkı vadesız hesap kartı aynı zamanda sanal kart dıger bankaları bılmıyorum ama ziraat'de bu olay yok iş daha kullanışlı ama su var ziraat yıllık ucret almıyor
Yapı Kredi İnternet bankacaılığı çok çok güvenli ve iyidir
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Yapı Kredi İnternet bankacaılığı çok çok güvenli ve iyidir
Bencede yapi kredi
Benim gözümdeki sıralama:
Garanti İşbankası Yapıkredi
garantinin internet bankacılığı bence bir numara.ve sanal kart olayı var.atmler de yaygın.sonuna kadar garanti derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme