Şimdi Ara

VAGNER LOVE BALONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Topçu falan değil net. Negredo'yu kesip yerine koyabileceğin bir oyuncu değil. Alanya'da iş yaptı diye bu adama 3.7 verip aldık. Paşa bir de bugün oyundan çıkarken kapris yapıyor.

Artık şöyle yaşlı bitik oyuncular ALINMAMALI! Bu adamın seneye bu takımda olmaması gerek. Oynadığı maçlarda hiç ışık vermedi açıkçası. Beşiktaş seviyesinde değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk oynadığı bursa maçı yazdım bu adam bu maç rezalet oynadı girdiği dakikadan itibaren yorumları görseniz komedi oh be forvetimizi bulduk filan maçın tek olumu yanı vagner love... O maçta da bu maçtada aptalca oynadığı diğer maçlarda da alıyor topu orta sahada filan saçma sapan sürüp kaybediyor,birde bursa maçı ve bu maç gördüğüm 2 net pozisyon var ki bir oyuncu mesela atiba topa yükselmiş gidiyor atiba ile birlikte yükseliyor ulan boyunun kısa olmasına mı yanayım aynı anda diğer oyuncuyla zıplayıp bozmana mı yanayım çok net gözüküyor ki takım içi uyumu yok vagner love'ın şu an için.Dediğim gibi bu adamın da negredodan farkı yok geliyor oyun kurucu gibi orta saha top alıyor bir ara baya babel forvetti,love orta sahada top gezdiriyordu dedim noluyor yine babeli forvete geçirmek zorunda bıraktık takımda 1 tane santrafor yok santrafor diyorum bakın mario gomez tarzı,fernandao tarzı. Birde üstüne vagner love'ın saçma sapan top kayıpları eklenince iyice çekilmez oluyor bunlar çift forvet oynasa ne olacak ki ikiside tam santrafor değil.Domine ettiğimiz maç gol özürlüsü oyuncumuz ve stoperimiz gol atarak kazanıyoruz her zaman bu şansı bulucaz mı ?

• Vagner Love'un en az 40 yaşında olduğunu iddia ediyorum. Kemik yaşına bakılmalı.

• Dikkat ettiniz mi bilmiyorum bu adam oynadığından beri takım iyice boka sardı.

Vida da, love da oynamamalı.
  • Ben negredonun yerine tercih ederim. Bence gole daha yakın oyuncu.

• Negredo daha iyi
  • Negredo Love ikisini toplasan bi adam etmez aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • love ile tek forvet oynayamazsın.
    talisca yerine oynar ancak 2. forvet olarak .
  • şahsen geldiğinden beri bende pek beğenmedim ama zamanla açılır dedim lakin kaç maç oldu daha bir ekşın göremedik... vida içinde aynı şeyleri düşünüyorum sanki korkarak acemice oynuyor
  • bazen ayağı sopa gibi hareketler yapsa da, hızlı ve dikine oynuyor olabiliyor olması, takımı ileri taşımakta.
    ideal forvet tarzımız mı? Tabii ki değil...

Ama kabul etmek lazım ki NEGREDO da beklenilenden çooook uzakta...

Aslında takım tam 4-4-2 takımına döndü de... Talisca nın olmadığı noktada ortada Atiba-Oğuzhan veya Tolgay ile 4-4-2 çok iyi oynar da...

Bu sene forvet konusunda ıskaladık, Love kötünün iyisidir... bizi toparlarsa bu adam toparlayacak...
  • boyle seyler demek icin erken henuz ama dun cikarken tavir yapti ya cok gozumden dustu.

Yahi piyango vurmus 1 ay once alanyada oynarken bjk seni almis gencliginden beri ilk defa SL gormussun bayerne karsi oynamissin ustelik derbide negredo kesilmis yine sen oynayip 0 katki vermissin ustune bide tavir yapiyon.

Ulan sukret besiktas seni almis keske demba bayi alsaydik adam inanilmaz oynuyo goztepede.
  • Vagner Love açıkçası beni de şaşırttı, Beşiktaş'a transfer olmasından sonra Alanya performansını sürdürür diye beklerken daha durgun devam ediyor. Fakat bu adam Alanya'ya ilk geldiği dönemde de benzer bir görüntü içindeydi. Hatta olmayacak galiba denilen noktadan gol krallığına yürüdü...

Yeni takım yeni şehir vs vs uyum sürecinde diye düşünüyorum. Eleştirildiği kadar kötü değil, şuan hepinizin odağında Love var ve ne yapsa olumlu olumsuz eleştiriyorsunuz. Biraz daha zaman tanınması gerek, mevcut görüntüsünden daha iyi olma ihtimali var ve daha kısa süre önce bunu göstermişti.
  • daha konuşmak için çok erken. istediklerini yapamamış olsa da iyi bir oyuncu. negredo da uzun zamandır eleştiriliyor ama dün maçı aldırdı. love'ın çıkarken yaptığı hareket bence de yanlış hem td ye hem de diğer takım arkadaşlarına saygısızlık.
  • Beşiktaş'ın oyun anlayışı belli. Topu kanatlardan taşımak. Çünkü takımda yetenekli iki oyuncunun mevkisi kanat. Biri Quaresma diğeri Babel. Rakip takım bu iki oyuncunun içe katetmesine izin vermediği sürece, bu iki oyuncu aldığı her topu içeri ortalamak zorunda kalıyor. Love kanatlardan gelen toplarda etkisiz. Love ancak araya kaçıp, önüne yuvarlanan toplarda etkili. O yüzden sisteminize uymadı. Negredo boy ve fiziki yapısı ile buna daha uygun. Love kenarlardan gelen ortalarda rakip defansta kaybolurken, Negredo defansı zorlayabiliyor.

Dün farkındaysanız bu yüzden zorlandınız. Quaresma genel olarak içeri giremedi. Bir tane girip trivela yaptı Kameni iyi çıkardı. Babel hiç giremedi. Bu yüzden sürekli boş boş orta yapıldı ve Love o ortalarda eridi gitti. Ne zaman Negredo girdi rakip defans dengesi dağıldı. Quaresma daha çok ceza sahasına girmeye başladı. Böyle olunca cezayı kesti. 2. golden önce top indirme kısmında Negredo yerine Love olsaydı mesela o topu Nöşeter alırdı. Negredo fiziği ile iyi indirdi topu ve dengesiz yakalandı fener.

• Dün Negredo'nun yapısına göre oyun vardı bu yüzden faydalı oldu ama Beşiktaş genelde Love yapısına göre oynuyor Quaresma'nın havadan ortaları dışında. Onu da Talisca atar artık.
  • Hahahha negredo kim ya isime bak ahahahagahahahaa

• Demba ba aylardır Beşiktaş'ta oynamak istiyorum dedi. Keşke onu alsaydık.
  • Gelmiş kaç yaşına hala daha top ayağına gelince heyecanlanıyor kaleciyle karşı karşıya kalınca eli ayağı birbirine dolanıyor.oyundan çıkarken 1-1’e rağmen yavaş hareketlerle çıkması,daha ilk maçında hocasına artistlik yapmasıda eksi puan tabi. negredo’nun çeyreği etmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Negredo ne Love ikisi bir Mario Gomez etmez gözümde ahhh be eyşan niye terk ettin bizi
  • Negredo, vagner loveun topla yapabildiklerini yapsa zaten halen ust seviyede kalirdi. Yerden oyunda her türlü vagner love, eger kilit acilmiyorsa illa iceriye canerin otomatik ortalari vs gidecekse negredo oynar diger türlü vagner aşk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.