Arkadaslar az onceki kopek konusuna yazacaktim fakat kapanmis. Eger kopek karsinizdan geliyorsa asla arkanizi donmeyin gelen kopege dogru hafif egilerek digerine gore daha az kullandiginiz ve digerine gore gucsuz olan kolunuzu kopege dogru uzatacaksiniz (eger imkaniniz olursa uzerinuzdeki ceket veya mont gibi giysileri kolunuza sararsaniz daha iyi olur)kopek direk olarak uzattiginiz kola hamle yapacak ve sizi yere dusurecektir o kolunuzla ugrasirken sizde zaman guc ve kan kaybetmeden hemen diger elinizle kopegin gozlerini oyacaksiniz ve ufak bir yaralanma ile kurtulacaksiniz. Bu bilgi hayat kurtarir unutmayin.
R.İ.P
Allah razı olsun kardeş hayatımı kurtardın
quote:
Orijinalden alıntı: JülCaesar
Sağolasın kanka verdiğin taktik sayesinde 3 lü vahşi pitbull slotuna tek attım
quote:
Cesaretinizi toplayıp köpeğin üzerine doğru eğilerek yüksek sesler çıkarmak da işe yarıyor. Eğer ceketiniz montunuz falan varsa ellerinizle eteklerden tutup kollarınızı açarak bi kanat görüntüsü verirseniz kendinize daha da etkili oluyor pısıp gidiyolarlar genelde. Denendi onaylandı.
quote:
geçen inşaatın yanından geçiyorum. orda kumdan bi tepe yapmışlar, bi tane it de üstünde uyuyor. saat gece 12. bi anda uyanıp avazı çıktığı kadar havlıyor, korktum tabi ama geri adım atmış olsam yerlerdi beni, önce tepeden atlayan beni etkisiz hale getirir, peşinden gelenler parçalardı herhal.
köpekle karşılaştığınız zaman olay korktuğunu belli etmemek, etmediğiniz taktirde size hamle yapmazlar. eğer buna rağmen üzerinize gelmeye devam ediyorsa konuda bahsedilen yapılmalı. ama köpekler genelde dost canlısı hayvanlardır, onbinde bir gözünü kan bürümüş bi köpekle karşılaşırsınız.
Kafasına veya ağzına tekme atmaya çalışsak daha iyi olmaz mı ? Yere eğil kolunu uzat bana saçma geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Zebrani
R.İ.P
Ruhuna İl Patiha
quote:
Orijinalden alıntı: dehaxtor
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Zebrani
R.İ.P
Ruhuna İl Patiha
Alıntıları Göster
böbreği saralım mı?
çömünce bisey yapmiyolla
Lan köpeğin gözünü nasıl oyıyım
quote:
Orijinalden alıntı: nickbulpageat
geçen inşaatın yanından geçiyorum. orda kumdan bi tepe yapmışlar, bi tane it de üstünde uyuyor. saat gece 12. bi anda uyanıp avazı çıktığı kadar havlıyor, korktum tabi ama geri adım atmış olsam yerlerdi beni, önce tepeden atlayan beni etkisiz hale getirir, peşinden gelenler parçalardı herhal.
köpekle karşılaştığınız zaman olay korktuğunu belli etmemek, etmediğiniz taktirde size hamle yapmazlar. eğer buna rağmen üzerinize gelmeye devam ediyorsa konuda bahsedilen yapılmalı. ama köpekler genelde dost canlısı hayvanlardır, onbinde bir gözünü kan bürümüş bi köpekle karşılaşırsınız.
Alıntıları Göster
Kavacıkta yolda yürüyorum. Her yerde kafeler millet yiyip içiyor. Bir kafenin önünden kutup ayısı gibi bir köpek kalkıp bana doğru geldi. Önümde durdu kokladı. Benim eller cepte, bir tepki vermedim durdum bekledim. Sonra bir anda havlamaya başladı, neye havlıyor anlamadım. Millet döndü bana bakıyor. Köpeğe bi bağırdım. Köpekle birlikte tüm sokak sustu. Eller cepte yoluma devam ettim. Köpeklerden korkmayın onlar sizden korksun.
quote:
Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam
Kavacıkta yolda yürüyorum. Her yerde kafeler millet yiyip içiyor. Bir kafenin önünden kutup ayısı gibi bir köpek kalkıp bana doğru geldi. Önümde durdu kokladı. Benim eller cepte, bir tepki vermedim durdum bekledim. Sonra bir anda havlamaya başladı, neye havlıyor anlamadım. Millet döndü bana bakıyor. Köpeğe bi bağırdım. Köpekle birlikte tüm sokak sustu. Eller cepte yoluma devam ettim. Köpeklerden korkmayın onlar sizden korksun.
Alıntıları Göster
Oda bir can dostum, oda bir can taşıyor. Elektro şok alıp direk bir hamle ile köpegi etkisiz hale getirebiliriz zaten. Hemde ölme riski az olur. Niye boşuna köpeğe acı çektiriyorsunuzki oda can taşıyor
quote:
iyiymiş
Ama panik yapıyo insan istemeden köpek olması şart değil aniden biri çıkınca şaşırıyor insan
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted_User-04
quote:
iyiymiş
Ama panik yapıyo insan istemeden köpek olması şart değil aniden biri çıkınca şaşırıyor insan
Alıntıları Göster
Bu ne salak saçma bişey ya gözünü oyacakmış. O kolunu koparırlar inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: FaLCoN-61
quote:
iyiymiş
Ne yalan söyleyeyim bir anda havlamaya başlayınca ödüm patladı. Uzaklaşırken arkamı kollaya kollaya gittim. Çok köpek kovaladığı için huyunu suyunu biliyorum bu itlerin.
köpeklerin bütün sinirleri burnundadır burnuna normal hızda bi tekme atmanız onu saf dışı etmenizi sağlar sert vurursanız ölebilir demişti ilkokuldaki fen bilgisi öğretmenim üniversiteye geçtik daha deneme şansı bulamadım ama kaçmam
edirnede kız arkadaşımla yürüyoduk tenha bi yerdeyiz 2 köpek havlayarak koşuyo ben kaçarımda kız kaçamaz diye düşündüm ama bişeyde yapmam gerekiyodu ya allah diyip bende insanüstü sesler çıkararak üstlerine koştum saknleşip yollarını değiştirdiler
quote:
Orijinalden alıntı: hayrikoc61
Oda bir can dostum, oda bir can taşıyor. Elektro şok alıp direk bir hamle ile köpegi etkisiz hale getirebiliriz zaten. Hemde ölme riski az olur. Niye boşuna köpeğe acı çektiriyorsunuzki oda can taşıyor
He kardeş ben de sokakta cebimde elektro şok tabancası taşıyorum zaten hatta ruhsatlı tabancam da var da elimi kolumu uzatıyorum köpeğe fantezi olsun diye
Bekçi köpekleri çoban köpekleri iyi eğitğmliyse ısırmaz, sizi uzaklaştırır oradan sadece. Gitmezsrniz orasını bilemem. Sene 95 falan.Orta 1 falan yıllarım. Sağda solda bakır toolayıp demir alooo diye bağıran amcalara satıyorum, kutı kola falan alıyorum. Mahallenin dışında bi inşaat alanı vardı. Bakır tel falan çoktur diye girdim. Baya buldum da kucak dolusu kablo oldu. Derken baraka givi bişeye doğru ilerlerken bekçi köpeği karşıma çıktı. Başladı beni kovalamaya. Anında yetişti. Ben heyecandan kabloları atmamışım, kucağımda kablolarla koşmaua çalışıyorum. Ağzı kolumun dibindr sürtünüyo sürekli. Derken zincirinin menzilli bitti. Benim korkudan ayakta duracak halim kalmadı. Oturup bekledim bi süre. Öncrleri koştuğum için ısıramadı kolumı diyr düşünürdüm. Sonradan öğrendim amacının brni kovalamak olduğunıu.
Beyin yönünden sıkıntılı cok fazla kişiden yorum gelmiş olur diye tahmin ettim ama bu kadarınıda beklemiyordum. Sizin konuyu ciddiye almamaniz sorun degil zaten boyle bir durum yasarda kaninizda bogulursaniz en azindan oksijen israfi yapmamis olursunuz. Durumun ciddiyetini anlayan arkadaslarada belki faydasi olur , bilgi bilgidir.