Şimdi Ara

VAio batarya sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam herkese vaio cr120e serisi kullnaıyorum ....

batarya yzude 50 ye kadar sorunusz doluyor ama yuzde 50 den sonra şarj olmuyo bi tüğrlü anlam veremdim bu duruma:(

yazılımla ilgili ib problem mi yoksa donanıml ailgilimi bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim...

şimdiden teşekkür ederim...

• Arkadaşım yazılımla ilgili bir problem olma ihtimaline karşıhttp://www.passmark.com/products/batmon.htm linkindeki programı indirip, pilin durumunu kontrol etmeni öneririm.

Eğer yine aynı şekilde % 50 gösteriyorsa servisine götürmeni öneririm. Hele garanti devam ediyorsa hemen götür derim. Çünkü piller pahalı...
  • tşk ederim kardeşim programı bi deneyim bakalım....
  • %50 den yukarı hiç çıkmıyor mu ? sabit hep aynı yerde duruyorsa bir ihtimal yazılımsal olabilir
    ama bence batarya problemli belki bi şok ile düzelebilir.
    yoksa %48 %51 % 55 gibi mi ? böyleyse batarya bozuk olabilir.
    notebook yeni mi ? Garantilimi ? ne kadar zamandır kullanıyorsun ?
  • BİLGİSAyarı abd den bir ay önce aldım turkıyede garanti si varmı yarın sorcam inş::)

% 50 ye kadar çok normal doluyo ama 50 olunca dolmuyo bi türlü annamadım vala:(
  • baktıgınız herhangi bir program var mı _? yoksa kendisinden mi bakıyorsunuz _? . . .
  • Sony Yetkili Servislerine gidip durumu izah ettinmi onlara faturayıda ibraz ettinmi seri numaradan da doğruladıktan sonra onlarda garanti gözüküyor. bu şekilde olmassa ,
    notebook ile gelen garanti belgelerinde Avrupa Garanti Belgesi varsa sanıyorum Türkiyede geçerli oluyor.
    Geçerli olmadığı durumlarda Notebook Türkiye ye girerken içerisine Türkiye Garanti Belgesi ekleniyor.
    hadi bu da yok tek yapman gereken şey Sony Türkiye Temsilcisini arayıp durumu izah etmen. onlarda senden Faturayı ve notebookun seri numarasını istiyorlar. doğruladıktan sonra sanıyorum kargo adresini isteyip adresine garanti belgesini gönderiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY VAIO batarya problemi
    13 yıl önce açıldı
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Laptop Bataryası Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

baktıgınız herhangi bir program var mı _? yoksa kendisinden mi bakıyorsunuz _? . . .

herhangi bi programla degil bilgisayarın kendi ekranından bakıyorum
  • ya ben izmirde yaşıyorum kos koca izmirde sony vaio için tetkili srvis yokmuş bugun gittim sony die bi yere bis laptoplara bakamıyoruz istanbula göndermen gerekiyod edi yuh yedim :(
  • eski konu ama %50 ye kadar dolması ve sonra sabit kalması ayarıyla ilgili, prize full takılı kaldıgında %100 olmaması batarya ömrünü uzattıgı içindir. ben format attım simdi przideyken %100 doluyor ama ben eski halini istiyorum yani %50de sabitlemesini(malum bataryaları pahalı ve uzun süre gitmeli) ancak formattan sonra ayar yerini bulamadım,keske önceden dikkatli baksaydım :((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.