Şimdi Ara

Vaio format + Win7 yükleme problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Konuyu az önce teknik yardım bölümüne açtım fakat belki burda konuya daha hakim birileri vardır.

Sony Vaio laptop var ve üzerindeki Win7 Home Edition'ı Ultimate'e çevirmek istiyorum. Recovery yapabilirim fakat istemiyorum. yeni bir win7 Ultimate yüklemek istiyorum. Usb den kurulum yapmaya çalışıyorum. Win7 USB sini hazırladım. Biostan external device olarak boot ediyorum. ön kurulum yapılıyor falat dil seçimi menüsünden hemen sonra "HİÇBİR AYGIT SÜRÜCÜSÜ BULUNAMADI. YÜKLEME MEDYASININ DOĞRU SÜRÜCÜLERİ İÇERDİĞİNDEN EMİN OLDUKTAN SONRA TAMAM'I TIKLAYIN" uyarısı alıyorum. biraz araştırdım ve sorunun AHCI sürücüsüyle alakalı olabileceğini buldum fakat BIOS'ta AHCI ile ilgili hiçbirşey bulunmuyor.

Sony Vaio Model no: aletin ekranının sağ alt köşesinde VPCF1 altında ise PCG81112M yazıyor. (not: Driver'ını da henüz bulamadım)

Sorunun çözümü ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caymana -- 4 Eylül 2012; 17:52:36 >

• Sony'de driver olarak bakmak isterseniz VPC-F1 devamı olan örnek veriyorum f23z1e gibi yazısı vardır.Bu şekildewww.sony.com.tr'den destek alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.