Arkadaşlar ben bir bluraylı vaio almak istiyorum(http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FZ490NDB--4-GB-NOTEBOOK,4574.html). bi de iyi kötü bir lcd var. Bu kombinasyona 5+1 bir hoparlör sistemi (surround) baglanabilirmi yoksa amfi veya dvd li bi sistem mi gerekli...görüşlerinizi bekliyorum...
Yeni nesil ses codeclerini iceren bir amfi alirsan (HDMI girişli) Vaio dan HDMI baglanti yaparak hem görüntü hem sesi ayni anda iletebilirsin. linkteki Vaio yu bende cok begeniyorum. Çok önerilen bir notebook.
dostum ben aynen senın dusundugun gıbı yaptım ve kombınasyonu ona gore kurdum.sesi de goruntuyu de cok guzel alıyorum.zaten laptopta mkv filmleri ızleyınce donup de dvd lere bakmazsın bile
Yeni nesil ses codeclerini iceren bir amfi alirsan (HDMI girişli) Vaio dan HDMI baglanti yaparak hem görüntü hem sesi ayni anda iletebilirsin.
Vaio da 1 tane hdmı çıkış var.onu lcd ye baglamayacakmıyız. Anlayamadım ben kısaca anlatabilirmisin.
onkyo amfimi oluyo?bose hoparlörlerde iyiymiş ama cok pahalı yaw. bu arada FZ348 ben hiç görmedim yurtdışındanmı?
Vaio yu hdmi ile amfiye baglayacaksin amfideki hdmi cıkış ile de lcd yi giriş yaparsin.
hımmm saol... hoparlörleride amfiye baglayacam ve hepsi uyumlu bi şekilde çalışacak öylemi... amfisiz 5.1 baglanamazmı acaba vaio ya...
quote:
Orjinalden alıntı: Elessar60
hımmm saol... hoparlörleride amfiye baglayacam ve hepsi uyumlu bi şekilde çalışacak öylemi... amfisiz 5.1 baglanamazmı acaba vaio ya...
evt amfi alman gerekir yada dvdli (içinde amfi olan) ev sinema sistemleri bu sekilde calisir. Eger o Vaio yu alıp blue ray filmleri izlemek istiyorsan tavsiyem HDMI giriş ve çıkışı olan ve yeni nesil ses cozuculerine sahip bir amfi alman olacaktır.gerci yeni nesil ses cozuculu mkv bir filme ben henuz rastlayamadim.
aynen omerin dedigi gibi olucak.receıver olmadan 5.1 ses alamazsın.bu ozellıkleri destekleyen mınumum fiyatlı receıverler ise yamaha 661 veya onkyo 605 olabılır! bu arada fz 348 usa dan geldi.
amfi şart
quote:
Orjinalden alıntı: Elessar60
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme