Şimdi Ara

VAKA SAYISI 1236 ÖLÜ SAYISI 30 OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vaka sayısı 1236 ölü sayısı ise 30 oldu.

• Turkiye Italya’yi sollayacak bu gidisle... Malesef biz bu isi en basta devletin basindaki adam olmak uzere hem yoneticiler hem de millet olarak hala ciddiye almiyoruz. Bir tek Saglik Bakani ki kendisi hem doktor hemde bu sektorde olan birisi oldugu icin birseyler yapmaya calisiyor. Onun disindaki bakanlar ve baskan afedersin ilk gunden beri ne bir adam akilli aciklana yapiyor ne bir plan ortaya koyuyor. Hatta oyle seyler konusuyorlar ki keske konusmasalar diyor insan...
  • Ani napcaksınız? Her vefat eden kişi için ayrı başlık mı açacaksınız?
    Ana başlık var, oraya yazın paylaşın.
    İçeriksiz mesaj atmayın, illa yazacam diyorsanız
    Twittera yazın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye Italya’yi sollayacak bu gidisle... Malesef biz bu isi en basta devletin basindaki adam olmak uzere hem yoneticiler hem de millet olarak hala ciddiye almiyoruz. Bir tek Saglik Bakani ki kendisi hem doktor hemde bu sektorde olan birisi oldugu icin birseyler yapmaya calisiyor. Onun disindaki bakanlar ve baskan afedersin ilk gunden beri ne bir adam akilli aciklana yapiyor ne bir plan ortaya koyuyor. Hatta oyle seyler konusuyorlar ki keske konusmasalar diyor insan...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Niye uçak biletinde %1 e inen kdv indirimi gayet bilimsel ve stratejik bir hamle mesela.... çok iyi ve bilimsel yönetiyor süreci işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 22 Mart 2020; 22:50:42 >
  • Devletin başındaki konuşsa olmuyor konuşmasa olmuyor bu devletin başındaki ne yapsa size olmuyor biri çıkar sağlıkçı mı der öbürü çıkar başkansın der ama sokakta canlı bomba gibi dolaşan insanlara tek kelime edemez bırakın da biraz yapıcı olun saçma sapan yorumlar yapmayın
  • İtalya'dan çok daha Beter olup Çin gibi Ordu şehre inip dışarıdakileri apar topar toplayacak.

• lazer__ kullanıcısına yanıt
    Konut aliminda pesinatin %10 a dusurulmesinin yaninda esamesi okunmaz Valla hatirladikca iyice sinirleniyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Evet, gerekirse her vaka için bir konu açmayı düşünüyorum. Neden sinirlendiniz ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Konut aliminda pesinatin %10 a dusurulmesinin yaninda esamesi okunmaz Valla hatirladikca iyice sinirleniyorum...
    Konaklama vergisi de alınmayacakmış galiba... Şimdi çıldırsın ameriğğğa

• Benim anladığım kadarıyla belki binlerce vaka var ama yavaş yavaş vaka sayısını yükseltiyorlar.

Bir anda bütün rakamlar açıklanırsa ekonomi gg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Konaklama vergisi de alınmayacakmış galiba... Şimdi çıldırsın ameriğğğa

Alıntıları Göster
    Egonomi şahlandıkça korono virüsü korkup kaçacak.. çokomellinin yeni stratejisi.
  • Belki de hepimiz aynı şeyleri düşünüyor ve sorguluyoruz. 90 milyona yakın nüfusu bulunan bir ülkede 2000 test çok düşük bir sayı. Asla gerçek rakamları , gerçek konumları öğrenemeyeceğiz böyle baştan savma devam edilirse. Zaten bütün dünyada vakalar biterken bizim ülkemizde bir süre devam edecek gibi duruyor çünkü insanlar hala olayın bilince değil ve mangalını yapan balığını tutmaya giden çimlerde serilen her türden insan var hala sokakta. Biz kendi içimizde uzun bir süre acı çekeceğiz gibi görünüyor.

Ancak sokağa çıkma yasağı gelirse birşeyler yoluna girebilir , anladığım kadarıyla hükümet ekonomik kaostan dolayı bunu göze alamıyor. Zaten batık piyasa iyice bitecek. Sonrası buhran ..
  • Devlet memurları neredeyse idari izinli sayılacak ama vergi veren vatandaş eşek gibi çalışmak zorunda niye ?

Devletin başı sokağa çıkma diyor ama cebinde para varmı kiranı ödedin mi yiyecek yemeğin varmı elektrik suyunu ödeyebilecekmisin demiyor.

Lütfen ile olmuyor bu işler. Ben çok meraklı değilim sokağa çıkmaya.

Bu iş daha beter olacak söylüyorum ne yeterli sayıda test kiti var ne yeterli sayıda hastane bunu yapabiliyor. 80 vilayetin hepsindeki hastane bile yapamıyor bu testi siz halen iktidar yalaka lığı yapıyorsunuz yarın öbür gün ananız babanız ölünce anlarsınız işin vehametini.

Haziran ayındaki ölüm vakaları bu zamanki yanında fıs kalacak diyor bilim adamları tavan yapacak diyor...

Bas bas bağırıyoruz hastane yatak sayısı yetersiz hastane yoğun bakım yatak sayısı yetersiz diye doktor sayısı yetersiz diye hemşire sayısı yetersiz diye.

Biz istermiyiz ölmek soruyorum. 3 gündür evden çıkmıyorum . Yarın eşimi işe götürücem hamile çünkü çocuğuma zarar gelsin istemiyorum istifa verecek hani devlet ne halt yardım ediyor bana soruyorum .

Boşversenize vatandaşa sadece lütfen dışarı çıkma diyen devlet devlet falan değildir.

• sissil S kullanıcısına yanıt
    eşiniz kamu çalışanımı
  • kamu çalışanı nerde idari izinli
    biz insan değilik büyük başlar izinli
  • yakup13 kullanıcısına yanıt
    Maalesef özel sektör.

• sissil S kullanıcısına yanıt
    aslında maalesefmi tartışılır ,

annem sağlık çalışanı ve alerji rahatsızlığı var , dişçide bile ilaç vermekten çekindikleri için uyuşturmadan yapılıyor tedavileri, endoskopi yapılmak istenmişti mesela neye alerjisi olduğunu anlayabilmek için hiç bir uyuşturucu vs. hiç bir ilaç vermek istemediler annem sonanda vazgeçti.

emeklilik , rahatsızlık nedeniyle rapor , izin , istifa dahi kabul edilmiyor , heyşer idari amire bırakılmış ama kimse bu sorumluluğa girip izin vermiyor.en azından ben henüz örneğine rastlamadım.

eşiniz en azından istifa edebilir.

kötünün iysi mantığını sevmem ama bi nebze olsa rahatlatır.

Bu arada ; çalıştığım şirkette hamile , emziren anneler idari izin sayıldı.benzer şekilde şeker kalp vb. kronik hastalığı olanlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 23 Mart 2020; 9:57:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Devlet memurları neredeyse idari izinli sayılacak ama vergi veren vatandaş eşek gibi çalışmak zorunda niye ?

Devletin başı sokağa çıkma diyor ama cebinde para varmı kiranı ödedin mi yiyecek yemeğin varmı elektrik suyunu ödeyebilecekmisin demiyor.

Lütfen ile olmuyor bu işler. Ben çok meraklı değilim sokağa çıkmaya.

Bu iş daha beter olacak söylüyorum ne yeterli sayıda test kiti var ne yeterli sayıda hastane bunu yapabiliyor. 80 vilayetin hepsindeki hastane bile yapamıyor bu testi siz halen iktidar yalaka lığı yapıyorsunuz yarın öbür gün ananız babanız ölünce anlarsınız işin vehametini.

Haziran ayındaki ölüm vakaları bu zamanki yanında fıs kalacak diyor bilim adamları tavan yapacak diyor...

Bas bas bağırıyoruz hastane yatak sayısı yetersiz hastane yoğun bakım yatak sayısı yetersiz diye doktor sayısı yetersiz diye hemşire sayısı yetersiz diye.

Biz istermiyiz ölmek soruyorum. 3 gündür evden çıkmıyorum . Yarın eşimi işe götürücem hamile çünkü çocuğuma zarar gelsin istemiyorum istifa verecek hani devlet ne halt yardım ediyor bana soruyorum .

Boşversenize vatandaşa sadece lütfen dışarı çıkma diyen devlet devlet falan değildir.
    vergiyi tarh eden biz muhasebeciler de eşşek gibi çalışmak zorundayız, hatta asmmo başkanımız ali şahin haklı eylemi neticesinde göz altına alındı.. varın gerisini siz düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Maalesef özel sektör.
    Her özel sektör dediğiniz kadar kötü değil. Benim bağlı olduğum firma daha geçen hafta direkt evden çalışma için bizi diret şirket dışına yönlendirdi. Özellikle yabancı firmalar bu tarz konularda son derece hassas. Yani kalkıp da sisteme özel sektöre oraya buraya laf saydırmadan önce kendi yetkinliğinizi ve kıymetinizi dürüst bir şekilde ölçümlemeye çalışın.

Yeri doldurulabilir herkes şu an eşek gibi çalıştırılıyor ve öyle de olması gerekiyor. Acı ama gerçek olan bu. Kolay kolay yeri doldurulamayacak çalışan kitle de direkt evine yönlendiriliyor. Herkesi evinden çıkartmamak çözüm değil ona ben de katılıyorum. En fazla 1 ay daha gider böyle, sonrasında insanlarda sosyolojik sorunlarla beraber farklı sorunlar doğacak. Boşanmalar ve intiharlar ile başlayacak ve ardından iş savaşa doğru gideceğiz. Devlet resmen ne halt yerseniz yiyin tarzında yaklaşım sağlıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.