Şimdi Ara

Vakıf’ta Hukuk Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
4
Favori
5.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu bu kadar uzatıp arkamdan atıp tutanlara hakkım haram olsun. Ne kadar çekemeyen insan varmış aga herkesi kendimiz gibi bilmişiz. Burada bunun havasını da yapmıyorum tanımadağım insnlara neyin havasını yapacağım? Ama gerçekten de insanoğlu çok gaddar ve çirkef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Usluba gel
    Neyse 2 sorum olucak sadece son
    1 madem gs hukuk istiyodun niye elinin tersi ile itip 2.sene deniyorsun, kurum ici sınavi mi gecemedin, gecemediysen elinin tersi ile itmiş olmuyosun cunku
    2 koc econ a puanin tutmuyo ki nasi geciyosun

Buna da ss aliyim hazir konu alevliyken

hocam koçta çaplar 2.sınıfın başında başlamıyor mu en erken.bir de siz nasıl hukuk ekonomi işletme ve bilgisayar mühendisliği çapı yapıyorsunuz böyle bir imkan var mı merak ediyorum.eğer 4 anadal imkanı varsa ben de kardeşime koç yazdırayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Kim diyor gs hukuk istediğimi? Kazandım arkdaşım iç sınavdan zaten. Gsü bana göre üniversite değil lise. Gidip gör bakalım neymiş.
    2- Üniversite okumanın bir amacı var. Ben niye gidip benim gibi orta gelirli, alt gelirli, bağlantısı dar olan insanlarla 4-5 sene geçireyim ki ? Hayata başladığımda en donanımlı, çevremin olabildiğince geniş olması gerekli.

Sen
    Vakıf’ta Hukuk Konusu
    Simdi duzgun cevap alayim

• Alamankurdu kullanıcısına yanıt
    hadi ya
  • kobe6 kullanıcısına yanıt
    Dostum bu dönem başladım hukuk dersleri almaya. Fakat bir yandan mühendislik de istiyorum. Kararsızım. Mühendislik okuyorum demedim fakat aklımı çeliyor. Geçen dönem 5 ay python dersleri aldım ilgimi çekti. Şuan 1 senelik bir bilgiye sahibim. Bu da kafamı kurcalıyor. Daha yolun başındayken acaba mu dedim ama tekrar çıktığım yola döndüm. Durum bu.

• Professor Lazzers kullanıcısına yanıt
    özür dilerim :D

anladım hocam öyleyse bir problem yok.ben hepsini okuyorsunuz diye anlamıştım.siz çap yapmak istiyorum yazmışsınız ben ise çap yapıyorum diye okumuştum.malum yks zamanı gözlerim biraz bozuldu affınıza sığınıyorum:)açıkçası ümitcan hocam bile hayran kaldı size.yine yalancı çıkmamak için alta bırakayım.

Vakıf’ta Hukuk Konusu

Vakıf’ta Hukuk Konusu

Vakıf’ta Hukuk Konusu

edit:her ne kadar bir konuda yanlış bir şey dediysem hakkınızı helal edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobe6 -- 25 Ağustos 2020; 0:36:55 >

Senin hakkında konu açılmıştı keske savunmanı yapsaydın yani belki ciddiye almayip gülüp gectin falan ama eglencesi icin savunma yapsaydın güzel olmazmıydı?(Güzel bir Mahkeme Havası vardı sen eksiktin)

ahhahshahshhahs

• kobe6 kullanıcısına yanıt
    Ya biraz yanlış olmuş olabilir ama bunun sslerini almak vs. gerçekten hastalık. Ben herhangi bir insanım. Hiçbirinizin hayatını etkilemeyeceğim, ölüp gideceğim bir müddet sonra. Sizi ilgilendiren kısmım neresi? İllaki çift anadal da yapacağım evet lise bölümünde henüz olmayan bir şey yazmışım fakat olmaması olmayacağı manasına gelmez. Yani demem o ki kardeşim birbirimizin açığını bu kadar mı arıyoruz ya? Gerçekten bu mu? Yaşadığımız yurdumuzun durumu ortadayken, bütün başarılı gençlerin tek bir hedefe odaklanıp, aydınlık yarınlar için var gücümüzle çabalamamız gerekirken lütfen böyle yapmayalım. He ben kaybetmem burada yaşancı, kolpacı yaftası yesem. Çünkü günün sonunda ben Öyle ya da böyle amaçlarımı ulaştırmış olacağım. Hiç okumasam bile babamın işi, malı bir ömür sürmeme yetecek durumda. Bu yüzden lütfen yapmayalım.
    Ve son olarak herkez hakkını helal etsin bu foruma son yazışım bu mesaj. Belki arada futbol-fenerbahçe sayfasına yazarım. Kalın selametle.
    Son önerim siz de takılmayın buraya kurtlar sofrası gibi burası. Önemli sorularınızı okulda hocalarınıza, Linkedin’den mezunlara sorun. Burada çoğu şey farazı. Haydi kalın selametle.

Vallahi görmedim. Linki varsa bakarım. Yazmayacağım artık zaten kardeşim gerek yok yani. Sinirlenmeye, gerginliğe. 3 günlük dünya. Ne olduğum belli ne olacağım da. Yani değmez.

Yav bi yerde 10k bi yerde 9k simdi 8k oldun ne degisken siran varmis önce bunu belirtmem lazim
    quote:

Fakat sayısalcıyım ben sapına kadar

quote:

Yıp asla yapamazdım, mühendislik de gerçek anlamda ilgimi çekmiyordu.

Bu ikisi ayni anda nasil oluyor acaba
    quote:

Kim diyor gs hukuk istediğimi?

quote:

Gsü istedim haliyle

Aynı soru
    Aydinlatici olmadi pek cok celiski var.
    Ben kimim ankara fenden ciktim hukuk iktisat vs istiyordum annem izin vermedi bilkent ee yazdim hikayem bu.
    Bir de son sorum nasil hukuk dersi aldiniz benim bildigim -arastirmadim kulaktan dolma- 1.sinifta hukuk dersi secilebilecek seçmeli olmamali. Bu tamamen bilmedigim icin soru

helal olsun hocam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.