Şimdi Ara

Vakıf’ta Hukuk Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
4
Favori
5.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kırması hocam,herkesin hakkında hayırlısı bu saatten sonra

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Hukuk mezununun vizyonu sadece avukatlıktan ibaret değildir/olmamalıdır.Hukuk mezunlarının yer alabileceği çoğu meslek çeşidi kamudadır.Üstelik,ücretli koç hukuk okuyup düşük ortalamayla mezun olan bir hukuk mezununun Ankara,İstanbul,Hacettepe gibi devletin en otorite sahibi hukuk fakültelerinden mezun bir hukuk mezununu geçmesi,önünde yer alması hem adalette hem de hukuk sahasında karşılığı olmayan bir zırvalıktır.Sizin dedikleriniz uluslararası hukuk alanında hizmet veren,ingilizceyi en başat şartlardan birisi olarak alan avukatlık kuruluşlarının eylemleri olabilir.Zira özel hukuklar ingilizce eğitim verirken devlet hukukların birçoğu Türkçe eğitim vermektedir.Ancak hem Ankara,İstanbul,Hacettepe mezunu iyi bir ortalamaya sahip olup hem de ingilizceyi ileri seviyede bildiğini kanıtlayan bir adayın hangi kurum/kuruluş olursa olsun kabul etmeyecek bir babayiğit tanımadım,duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mülgâ -- 23 Ağustos 2020; 3:38:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mülgâ kullanıcısına yanıt
    Duymadım derken ne kadar içli dışlısın ki acaba piyasayla :D

• QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Ek olarak dediğiniz gibi koç,galatasaraydan sonra gelseydi hakimlik sınavına giren o sizin iddia ettiğiniz tek kişinin gs mezunun aldığı puan kadar puan alması gerekirdi.Zira galatasaray hukuk mezunu girenlerin de sayısı çok az.Ama alınan puan bakımından 1.sırada.Koç kaliteli olsaydı 2.sırada olmalıydı.

Bilahare Koç hukuk da elbetteki değerli hukuk fakültelerinden birisidir,kimse yerdiğimi düşünmesin.Ama gs,ankara,istanbul,bilkent,hacettepenin çeşitli hukuksal başarılarda adını duyuyorken koçun hiç duymadım bunu ifade etmek istedim.Kimse bana koç hukuku yok sayıyormuşum gibi savunma yapmasın zira kimseyi ikna etmeye uğraşmayacağım.
    Bu arada eğer koç hukuk okuyorsanız veya hedefliyorsanız bu üniversite-bölüm hakkında objektif,verimli bir tartışma yapabilmemiz mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mülgâ -- 23 Ağustos 2020; 3:36:54 >
  • Kendim direkt değilsem internet denilen araştırma denilen veya haşır neşir olan kişilere danışma diye bir şey var.Kendin çok ilgiliymiş gibi konuşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mülgâ -- 23 Ağustos 2020; 3:26:14 >
    Ben değil sen konuşuyorsun zaten. Çoğu da yanlış

Dostum tezin yanlış baştan. Kimse avukat olmak için oku demiyor zaten. Hukuk mezunu adam ceo da olur noter de. Ben sana ululslararsı bazı büroların fikirlerini söyledim. Galatasaray lisesi mezunuyum, iç sınavdan Galatasaray hukuk kazandım fakat koça gittim hem de ekonomiye gittim. Hukuk çap yapıyorum. Yani bu kişisel br tercih. Ve emin ol bu kararı alırken 2 ay araştırdım, çevremdeki 10+ gsü mezunuyla vs. görüştüm yani gsüyü de kötülemiyorum diğerini de yermiyorum. Senin hedefin büroda çalışmaksa çalışırsın İngilizce öğrenip. Ben kendi büromu açacağım. HUKUK=NETWORK
    İstanbul hukuk, Hacettepe hukuk hatta Galatasaray hukuk da neyin networkunu bulacaksın? Koçta en yakın arkadaşımın 250 mağazalı zincir şirketi var. Çevre böyle edinilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: QualityDommage

Dostum tezin yanlış baştan. Kimse avukat olmak için oku demiyor zaten. Hukuk mezunu adam ceo da olur noter de. Ben sana ululslararsı bazı büroların fikirlerini söyledim. Galatasaray lisesi mezunuyum, iç sınavdan Galatasaray hukuk kazandım fakat koça gittim hem de ekonomiye gittim. Hukuk çap yapıyorum. Yani bu kişisel br tercih. Ve emin ol bu kararı alırken 2 ay araştırdım, çevremdeki 10+ gsü mezunuyla vs. görüştüm yani gsüyü de kötülemiyorum diğerini de yermiyorum. Senin hedefin büroda çalışmaksa çalışırsın İngilizce öğrenip. Ben kendi büromu açacağım. HUKUK=NETWORK
    İstanbul hukuk, Hacettepe hukuk hatta Galatasaray hukuk da neyin networkunu bulacaksın? Koçta en yakın arkadaşımın 250 mağazalı zincir şirketi var. Çevre böyle edinilir.
    250 mağazalı zincir şirketi mi? 😧

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 23 Ağustos 2020; 12:16:36 >

• Evet adını vermiyorum, yani milletin malıyla konuşmak için yazmıyorum, bir sürü böyle kişi var. Ama bu baya yakın arkadaşım neredeyse ailecek görüşeceğiz.

Koc her ne kadar eski agir toplar tarafindan (80-90larin auhf ve iuhf mezunlari) Bilkent kadar sevilmese de (niye diyorum cevap yok sebepsiz bir soğukluk var) yine de onlara gore bile ülkedeki 3.hukuk fakültesi egitim network vs acisindan.
    Top 3 hukuka girenler zaten hakim savci cikmaya girmiyor ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 23 Ağustos 2020; 11:26:50 >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Koç holding ihtiyaç duyduğu hukukçu ihtiyacını başka yerden karşılayacak değil elbette hocam.

Oradan karsilasalar da disa cikan da cok var

Arkdaş çok sığ düşünüyor hocam

• Haha koç sabancı okulunda okuttuklarını kendi bünyesinde çalıştırmak için mi okutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monamo -- 23 Ağustos 2020; 13:4:41 >
    Hakim savcılık gariban adam işidir hocam,şimdi topa tutulacağım bunu dediğim için ama maalesef böyle türkiyede.

• yoruluyorum kullanıcısına yanıt
    Oyle zaten. Hukukçuların kaymak tabakadı hep avukat oldu bu ülkede

Yüksek yargının durumu bu yüzden acınası halde zaten.Donanımlı adamlar ofisinde para sayıyor diğerleri tetkik hakimi oldum diye akrabaya hava atıyor

• monamo M kullanıcısına yanıt
    Nerenle okudun da bunu çıkardıysan artık? Bu bir kesin kural değil.Ancak kendi üniversite mezunlarını önde değerlendirebilirler.Her mezunu da böyle yapıyorlar diye bir şey söylemiş miyim?

Kefir içmenizi tavsiye ederim. Hazımsızlığa birebir.

• monamo M kullanıcısına yanıt
    Sen de kendini bi birey oldum sanıyor kendini nimetten sayıyorsun demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mülgâ -- 24 Ağustos 2020; 18:54:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.