Şimdi Ara

Vakıf’ta Hukuk Konusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
4
Favori
5.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar kusura bakmayın da çoğunuz işkembeden sallamışsınız

öncelikle ailemde 7 avukat, 2 de hazırda hukuk okuyan kişi var. babam, abim, halam, kuzenim, babamın kuzeni vs. diye liste gidiyor..

ayrıca ailemdekiler dışında 10'a yakın avukat arkadaşım var.

hukukta marka okul olayını bi kenara bırakmalısınız bence. yani evet elbette okul önemlidir. koç, bilkent, sabancı, ankara, istanbul, hacettepe, marmara vs. inanın bunların birinin diğerine çok büyük bir üstünlüğü yok.

hukuk'ta okulun katkısı yüzde 30-40'dır. gerisi kişide biter. kişinin ilgisine, hukuk'a olan yatkınlığına, kendini geliştirmesine, zekasına, en önemlisi de network'e bağlıdır.

bilkent, koç, sabancı başta olmak üzere, vakıf üniversitelerinde ücretli olarak hukuk okuyan kişilerin birçoğunun maddi durumu iyidir, en azından toplum ortalamasının üstündedir. bu tip insanların da aileden gelme bir çevresi vardır genellikle. ve piyasaya girer girmez iyi kötü iş yapmaya başlarlar. ankara'da maltepe hukuk'tan mezun olur olmaz babasının maidan'da ona ofis açtığı kişiler biliyorum.. bu tip insanların sırtı yere gelmez kolay kolay. çok iş alırlar, kendilerini geliştirmelerinden çok network sayesinde gelir bu işler. aldıkları işleri yapmaya çalıştıkça da bu pratik sayesinde ister istemez geliştirirler kendilerini.

memleketimin vergi rekortmeni dicle hukuk mezunu bir avukat. aynı şehirde aynı dönemlerde ankara hukuk'tan mezun olmasına rağmen karnını zor doyuran avukat da var. ve bu tip örnekler hiç azımsanacak sayıda değil. nice kıbrıs mezunu milyonlarla oynayan avukat da var.

size tavsiyem bırakın şu üniversite fetişini. hakimlik savcılık için demiyorum ama söz konusu avukatlıksa üniversitenin önemi gerçekten az. (hiç yok demiyorum)

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam idolsün ya nasıl buldun bunları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu vergi rekortmeni avukat kimdir ? Eğer eskilerdense eski Dicle Hukuk ile bugünkini bir tutmak mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: yoruluyorum

Hocam bu vergi rekortmeni avukat kimdir ? Eğer eskilerdense eski Dicle Hukuk ile bugünkini bir tutmak mümkün değil.
    hocam isim veremem bizzat tanıdığım biri.

yanlış bilmiyorsam 2000 mezunu.
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Rekortmen deyince akla direk Gönenç Gürkaynak geliyor dedim dicle mezunu mu idi

• quote:

Orijinalden alıntı: yoruluyorum

Rekortmen deyince akla direk Gönenç Gürkaynak geliyor dedim dicle mezunu mu idi
    değil hocam. gönenç gürkaynak istanbul'da ofisi olan bir avukat. küçük bir şehirden bahsediyorum ben.

ayrıca vergi rekortmeni dediğim türkiye çapında değil. söz konusu şehrin vergi rekortmeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 25 Ağustos 2020; 16:10:51 >
  • Google
    biraz kullanmasini bilmekle bulamayacaginiz sey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ModelX kullanıcısına yanıt
    Dh sağolsun ya istihbaratci ya Sherlock cikicaz

• Kesinlikle fırsatları degerlendirebilirsen Vakıf üni olmanın network açısından daha yararlı olduğunu düşünüyorum.Cunku hep sana iş getirebilecek seni diğer arkadaşları ve çevresiyle tanistirabilecek insanlarla karsilasiyorsun. Mesela arkadasinin ailesi büyük bir galericidir bir ton avukatlık iş çıkar. Ve ya tekstilcidir(cakmaci) yine bir suru telif davasi vs olur. Direkt şirket olarak olarak avukatlığını ustlenebilirsin vs vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanydin -- 25 Ağustos 2020; 16:27:53 >
    HOCAM GELİN MİTTE YANIMDA İŞE BAŞLAYIN.BÜYÜK ADAMSIN VESSELAM BEN BUNU YENİ GÖRÜYORUM

• kobe6 kullanıcısına yanıt

Eleman mesaji silmiş yaw bu arada

HHAAHAHAHAHHA bu ne
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt
    DHIT görev başında

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.